MANDAGSGØREMÅL

DAGBOG FRA CPHFW – DAG 1

Min manglende tilstedeværelse på bloggen denne uge beklages. Faktisk så beklages min generelle, manglende tilstedeværelse – ikke kun online, men også mentalt. Jeg gennemlever en lidt svær periode rent personligt lige nu, som jeg lover at give jer klar besked om senere hen. Heldigvis har jeg, denne uge, kunne lade mine tanker dominere af modeugegøremål, og derved skubbe mig selv lidt til side – og selvom det måske for nogle lyder usundt, så er det faktisk rart ikke bare at sidde derhjemme med sin sorg, men at få lov til at arbejde.

img_7301

Tirsdag var modeugens første dag med shows, og jeg startede ud med et super sejt Won Hundred show, inspireret af speedwayvinder Ole Olesen. Kollektionen var, som altid, når der er Won Hundred, der står bag, temmelig rock’n’roll, enddog mere avantgarde end sædvanligt, hvilket jeg synes klædte showet. Denne læderdragt er for vanvittigt sej!

img_7315

Hvordan man placeres ved et show HAR altså bare stor betydning, og at få lov til at sidde sammen med min kære Julie Blichfeld (hvis’ garderobe, jeg delte med jer her) inden Berggren Studio-showet, var en kæmpe fornøjelse! Her er jeg forresten iført bukser fra Saks Potts, støvler fra ACNE STUDIOS, øreringe af Maria Black, taske fra Louis Vuitton, og den SEJESTE Topshop Boutique sag fra Zalando (spons links).

img_7401

I år har jeg desuden æren af at agere showanmelder for modeugeavisen The Daily, så efter hvert show køres jeg tilbage på DAFI’s kontor for at skrive anmeldelserne. En temmelig nervepirrende proces, fordi avisen allerede skal i trykken sammen aften, og alt derfor skal gå så stærkt. Desuden er det mit første “rigtige” job som modeskribent, så præstationsangsten var ubærligt stor – selvom jeg faktisk endte med at have en god fornemmelse! På førstedagen anmeldte jeg Won Hundred og Berggren Studio, og jeg deler selve anmelderne i morgen.

5 comments

 • Som Mette skriver, har der været en undertone af, at noget ikke er som det plejer. Du ser desuden tyndere ud og sådan. Jeg håber, du er ved godt mod – hvad end det ellers er, som ikke er helt rigtigt. Du skal nok klare den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pe

  Kære Marie,
  Jeg håber du får ladt op med fashion på din måde- og man heler netop på hver sin måde,- eller dealer om man vil. Det er underligt at man kan få fornemmelser ud fra små tegn eller gisninger når man ikke som sådan kender hinanden, men jeg har helt sikkert kunnet se på dig at noget er forandret. Dette er en kærlig hånd på din ryg, og klem i din hånd med ordene; err’thangs gonna be aight. Mange varme kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sej, Marie. Kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAGSGØREMÅL