SPAR 15% HOS BOOZT - KUN DENNE WEEKEND!

5 TING, MAN BØR GØRE NOGET OFTERE

ikke-navngivet-1

1. Sige personens navn, efter endt sætning. Det understøtter på én eller anden måde noget samhørighed, som jeg synes, er sød. “Tak for det, Marie.” er bare så meget finere end “Tak for det.”

2. Give lange, varme og nærværende kram. En overrraskende krævende og grænseoverskridende diciplin for mange, desværre.

3. Lave søndagstraditioner; såsom en gåtur rundt om søerne med din veninde, søndagsmiddag eller spilleaftener.

4. Lege. Om det så er gennem spil, kreativitet, “klæd-ud” eller sport. Hvorfor skal leg være forbeholdt børn, når det nu er så glædesgivende? Jeg hører f.eks. dagligt høj musical eller Disney musik og spiller op mod mig selv i spejlet med alle de store følelser. Det er så optur!

5. Referere til gode oplevelser og minder sammen med de mennesker, man omgås. “Tænk, Anne, at vi virkelig mente, vi kunne synge sange over alles navne på klubben sidste weekend! Hvis de bare hed Arne og Alexander, altså.” Der er ikke noget bedre end at være fælles om gode oplevelser, og genleve dem om og om igen.

3 comments

 • Min kæreste og jeg har en knuserregel, hvor man i løbet af en film skal stå op mindst to gange og give 10 minutters-knusere mens man ser fjernsyn <3
  Også når vi har nørde-dates, hvor han spiller PS4 og jeg maler i malebog, så "mødes vi" også på midten af stuen til knuserfest :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Har du Tumblr? Eller hvor får du dine “inspirations billeder” fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 15% HOS BOOZT - KUN DENNE WEEKEND!