SPRING FLING

3 OPTURE OG 2 NEDTURE

img_9165

OPTUR: BACKGAMMON
Af én eller anden årsag har det været en seriøs mangel i min opdragelse aldrig at lære reglerne til dette formidable spil, som jeg nu spiller så ofte, jeg kan komme til det.

OPTUR: PARADISE HOTEL
Bedre underholdningsprogram findes simpelt hen ikke på dansk fjernsyn. Det er max kvalitetstid at dykke ned i skandalerne, og lade sig rive med af de stakkels (og om ikke andet, så underholdende) karakterers spil.

OPTUR: ZOOLOGISK HAVE
Jeg skal i Zoologisk Have med min søster, svoger og niece i dag, og jeg glæder mig helt vildt. Det er sgu rart med en lille ny i familien, så man endnu engang har undskyldning for at kigge på dyr og spise softice.

NEDTUR: HUSLEJE
Jeg er fornyeligt blevet single, og Philip er flyttet ud – det betyder at jeg endnu engang skal betale en hel husleje selv. Ad.

NEDTUR: UDSOLGT TRACKSUIT
Ak ja, mange af jer ytrede ønske om et link til ovenstående tracksuit, men det er desværre udsolgt i de fleste størrelser – men til gengæld opdagede jeg lige, at sættet også fåes i mørkeblå. Tjek cardiganen her.

4 comments

 • Laura Witthoft

  Hej Marie, hvor er din fede stol fra?
  Fan har din optur mht backgammon!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også Zoo – og i Aalborg har vi netop fået to isbjørneunger, som forleden tittede ud af buret for første gang – skal så meget derind og forny mit årskort, der udløb her d. 21. Det er et fåkkin’ musthave :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Dyreunger er seriøst det bedste! Der var en lillebitte flodhest i zoologisk have i København, så cute altså! vi fik årskort i julegave, det er genialt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING FLING