GUCCI JEANS PÅ BUDGET

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

fullsizerender

…Været i Botanisk Have med Philip. Det var længe siden sidst, og Philip bliver så glad af natur og planter, så vi besluttede os for en spontan gåtur i de smukke omgivelser.

fullsizerender_1

…Drukket before dinner/fyraftens cocktails. Philip er vildt godt til at mixe og finde på, og denne bestod f.eks. af kirsebærlikør, sukker, limesaft og mørk rom, og smagte FANTASTISK.

fullsizerender_2

…Nydt vintersolen iført mine nye Céline cateye solbriller, som jeg har ledt efter i snart et år. Min veninde spottede dem pludselig i en butik på Nørrebro, hvor jeg skyndte mig hen for at købe dem.

img_5122

…Skiftet pærer på min blomsterlampe – meget praktisk, haha! Det var lettere end forventet at finde pærer, der passede (de er nemlig guldfarvede i toppen). Det betød, at jeg igen kunne nyde synet af min smukke lampe.

fullsizerender_3

…Vandret rundt i mine fantastiske Mulberry sko. Det er næsten kunst, at have dem på fødderne, og jeg elsker desuden, at de tilføjer en smule højde til mine 163 cm.

img_5263

…Spist overdrevet god mad på Sticks & Sushi, hvilket jeg havde cravet længe. Jeg bestiller faktisk næsten aldrig sushi, når jeg er der, men nøjes med alle de lækre snacks, såsom rodfrugtchips, epihapser, majs og blomkål.

img_5294

…Skudt outfitbilleder med skønne Sille. Her er jeg iført nederdel med små logoer i denim og taske fra Louis Vuitton, trøje fra Sportmax, og dunjakke fra Chanel.

img_5431

…Skudt “Get Inspired By” med en ret yndig kvinde med særdeles god smag – indlægget kommer online i morgen – GLÆD JER!

img_5511

…Spist burgere, blandet fredagsslik og set X-faktor – og sådan her ser man altså ud, når en fredag aften flasker sig SÅ GODT.

2 comments

  • Gustavo Woltmann

    Det lyder som om, du har haft det ret fantastisk på det seneste :-) Håber, det fortsætter resten af året.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUCCI JEANS PÅ BUDGET