FART OVER FELTET

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

img_5905

…Skudt streetstylebilleder med Sands SS17 kollektion, med Victor Jones bag kameraet, og sammen med skønne Freja. Her iført jakkesæt fra Sand, øreringe fra Maria Blacksolbriller fra Reclaimed Vintage, sokker fra ASOS og sko af eget design for Gardenia.

img_6046

…Været i Roskilde og spise frokost hos Mille, sammen med Anne. Jeg syntes, at vores tøj matchede på en grineren måde, og vi besluttede derfor at forevige momentet. Jeg er iført jeans fra Versace (vintage), skjorte fra Hosbjerg, øreringe fra H&M, pels fra Saks Potts (sample) og taske fra Alaïa. Annes jakke er fra Jacquemus og øreringene fra Céline.

fullsizerender

…Været i Næstved for at besøge min søster, niece og resten af familien. Vi spiste indisk frokost med Sille fredag, og lørdag kom vores fælles veninde Alfie også på besøg, og så spiste vi frokost hos mine bedsteforældre og aftensmad på den lokale kinesiske. Det var virkelig en dejlig weekend!

Lilli har forresten de mest cute smækbukser på her, som jeg har givet hende fra Baby Dior. Der er virkelig mange scoops at finde på Vestiairecollective! Mange af jer spørger desuden indtil Lillis plet i panden, og det er altså et jordbærmærke. Vi elsker det lidt, fordi det virkelig er en karakteristisk ting, selvom forsvinder med tiden.

img_6509

…Haft den værste søndag, som pludselig blev helt fantastisk. Efter en rigtig øv-dag overraskede Phille mig med den smukkeste buket, min yndlings chokolade og friske jordbær. Toppoint til kæresten! Vasen er forresten fra Louise Roe.

img_6516

…Lavet den bedste tærte – en del gange, faktisk! Selve tærtedejen køber jeg færdiglavet, og af fyld foretrækker jeg personligt tomater, gulerødder, spinat, æg, skyr og gedeost. Så lækkert! Mange af jer har desuden spurgt, hvor mine tallerkener er fra, og de er altså fra Pols Pottern.

img_6542

…Skudt “Get Inspired By” med en gammel veninde på Christianshavn, og hvis I er heldige, kommer indlægget op allerede i morgen. Her er jeg iført bukser fra & Other Stories, taske fra Mulberry og jakke fra Saks Potts.

INDLÆGGET INDEHOLDER SPONSOREREDE LINKS

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FART OVER FELTET