EN TUR TIL ROSKILDE

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: MARC VISTISEN

marcuntitled-1

HVAD KALDER JEG DIG? “Åh, altså, jeg jo lidt ked af den halvsexistiske platform, jeg får lov til at være en del af her. Ser man bort fra det, så er jargonen jo nok trods alt lidt tøset, så jeg tror simpelt hen, jeg har fornøjelsen af en masse kaldenavne, som er typiske piger imellem.”

HVAD KALDER DU MIG? “Uha, det afhænger lidt af dagen, men jeg tror måske ind imellem jeg lader mig rive med af det lidt lyserøde sprog, hvilket, set i bakspejlet, måske nok er lidt kvalmende. Men derudover, så kalder jeg jo altså også en skovl for en skovl, så ind i mellem dukker der nok mindre flatterende ord op, som dog er ment meget kærligt!”

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN? “Vi har kendt hinanden i lidt over 3 år.”

10245568_1068811049803083_4991816779867238225_n

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? “En klassiker er klart, at jeg får lov til at flytte diverse ting, når nye indretningsprojekter skal realiseres. Ellers er det vel meget normale ting, såsom at gå ture, tage i byen, diskutere livets finurligheder, gøre mig meget utilpas når du vil danse inden vi skal i byen, spise mad, hænge ud med fælles venner og selvfølgelig kigge butikker.”

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? “Det er lidt svært at sige, da vi jo nok er gode venner af en grund. Den grund vil logisk nok være, at vi har det rart i hinandens selskab og det besværliggør jo altså udvælgelsen lidt. Med det sagt, så er jeg meget glad for dit besøg i Barcelona, da det også er et af de sidste minder jeg har om mine forældre, inden de blev skilt. Det var nogle skønne dage!”

sleep

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? “Klart behovet for kreativ udfoldelse. Jeg kan simpelt hen intet kreativt, så det er klart, at det får minimal opmærksomhed hos mig. Derudover, så er du nok også væsentligt bedre til at udtrykke følelser, end jeg er, og så er du måske også væsentligt mindre egoistisk.”

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MEST OM HINANDEN? “Det er nok i virkeligheden mest vores interesser, for som mennesker, så tror jeg egentlig, vi er ret forskellige. Det til trods, så er det måske nok også den største styrke i vores venskab, da den anden altid overvejer nogle aspekter, som man ikke selv overvejer. Det har i hvert fald hjulpet mig til en gang i mellem at forstå nogle episoder/situationer, som jeg ikke selv ville have kunne finde hoved og hale på.”

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? “Her skal jeg passe lidt på, for at vide for meget om en piges garderobe som dreng, er jo altså noget der kan drilles med. Men du er jo dygtig til det stads, så det er svært at finde én ting. Derudover, så er jeg ærligt også lidt tabt på, hvad der stadig eksisterer, da der jo sker stor udskiftning. Men jeg er nok lidt konservativ, trods alt, så jeg har snydt lidt og kigget på din Instagram (og håber, at den stadig er at finde), hvor jeg synes at din (vintage?) blazer fra Chanel er meget flot.”

besked

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN? 

AFSLUTNINGSVIS, VIL JEG BEDE DIG NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL TRE ORD: “Det kan man sgu da ikke, når der er så meget der skal vendes og opleves hele tiden, din nød, men jeg skal prøve, og forventer selvfølgelig, at du har forberedt det samme næste gang, vi ses. Jeg vælger simpelt hen den nemme løsning her (ikke at jeg normalt kunne finde på det): Sjov, alvor og selvfølgelig kærlighed. Du rummer det meste, så jeg vælger to modpoler og så limen, der gør, at vi kan snakke om alt ind i mellem.”

2 comments

 • Elin

  Er det tilfældigt at alle, udover Marc, er blevet spurgt om, hvordan i mødte hinanden? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, han har bare ikke besvaret spørgsmålet – hvorfor ved jeg faktisk ikke :-D Men vi mødte hinanden gennem vores fælles veninde Fie!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TUR TIL ROSKILDE