ER DET BARE MIG, ELLER...?

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: LÆRKE JEDIG

Hvem er alle de mennesker, som jeg ofte nævner og tager billeder sammen med? Det er såmænd mine bedste venner – og ikke bare mine bedste venner, men de bedste mennesker i verden. I føljetonen “Mine bedste venner og jeg”, svarer mine bedste venner og veninder på spørgsmål omkring vores venskab. Vi starter tæt på hjertet med min lillesøster Lærke Jedig:

.
laerke

HVAD KALDER JEG DIG? “Guggi.”

HVAD KALDER DU MIG? “Marie.”

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN? “21 år.”

179386_1857380439377_3055690_n

HVORDAN MØDTE VI HINANDEN FØRSTE GANG? “Far hentede dig fra mormor og morfar, og så kørte han dig hen på hospitalet. Du havde en bamse med.”

2

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? “Alt det, vi laver, når vi ikke er sammen. Vi har ikke rigtig nogen dagsorden. Som regel spiser vi frokost ude og går tur på Strøget, hvis vi er hjemme hos dig. Hvis vi er hos mig, eller vores forældre, ser vi film, snakker, fjoller og hygger med Lilli.”

lilli

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? “Jeg tror faktisk at de fleste af mine bedste minder er med dig, så jeg ved virkelig ikke, hvis jeg skulle vælge ét godt minde, hvad det så skulle være. Og så alligevel. Altså, du var jo med til min fødsel. Det er noget, jeg aldrig glemmer. Og det var helt ubeskriveligt, og meget fantastisk, at dele den oplevelse med dig, fordi du er min bedste veninde.”

3

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? “På hvilke punkter minder vi IKKE om hinanden? Haha. Ej, faktisk er vi jo meget forskellige. Men jeg tror, at fordi vi er opvokset sammen og har samme forældre, er mange af vores værdier de samme. Vores menneskesyn og vores tanker om familie. Nogle vil nok også mene, at vi ligner hinanden en del.”

kollage

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? “Nok en sweater! Jeg ved ikke lige hvilken… Jeg elsker sweatre, og du har mange flotte. Dog skulle det nok være en simpel sweater, da jeg ikke er lige så vild og eksperimenterende, som du er.”

sms

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN? “Kommer du forresten slet ikke denne uge?”, “Overvejer at komme i aften, og spise med jer, hvis I kan? Ellers først fredag”, “Meget gerne! Det er jo en uge siden sidst, vi sås!”, “Præcis! Vil meget gerne komme i dag, har lige skrevet til mor”, “Hurra!!! Vi skal nemlig spise hos mor og far.”

10425421_10205070916706528_8281588237218290104_n

AFSLUTNINGSVIS, VIL JEG BEDE DIG NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL TRE ORD/TING/FØLELSER/OPLEVELSER: “Fuldkommen – ubeskrivelig – kærlighed”

6 comments

 • Jaa, søstre er det bedste! Vi er så heldige også at have en lillesøster, så trods aldersforskel (30, 26 & 20 år) er vi alle mega tætte og nogle hinandens bedste veninder <3

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Helt sikkert, “med en søster er man aldrig alene i verden” <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  God ide med sådan en slags indlæg. Minder mig lidt om de der venindebøger man havde i de mindre klasser i folkeskolen :) I like it

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Præcis, det tænker jeg nemlig også, og ELSKEDE dem déngang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calina

  Mega god ide med “mine bedste venner og jeg” !!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET BARE MIG, ELLER...?