SHADES OF PURPLE

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: CHRISTINA ISKOV (+ WEST WORLD SPOILER!)

ikke-navngivet-1

HVAD KALDER JEG DIG? “Alfie.”

HVAD KALDER DU MIG? “Marie.”

fullsizerender

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN? “Egentlig i noget tid, siden 2014, men det er først inden for det sidste 1,5 år og i tiltagende grad – at vi ses rigtig, rigtig meget. “

ikke-navngivet-2

HVORDAN MØDTE VI HINANDEN FØRSTE GANG? “Det var noget med Sunday… Haha. Vi har små-kendt hinanden i blogregi, men begyndte at feste en del med hinanden, hvilket førte til mange snakke, og endnu flere aftaler, uden for bylivet.”

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? “Vi snakker meget, går ofte tur og hygger!”

vienna

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? “Jeg sætter stor pris på vores mange små snakke. Et minde som står meget klart, er da du var der en dag – som var ganske frygtelig for mig, og hvor jeg samtidigt valgte at få klippet mit hår af. Det var helt specielt – fordi at du er så opmærksom. Ellers har jeg mange glade og sjove minder med dig, såsom sommerhus og Wien. OG; dans og sang i dit køkken! Dét er det bedste.”

fullsizerender-2

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? “Du er meget udadvendt, hvor jeg til tider kan være indadvendt.”

fullsizerender-7

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MEST OM HINANDEN? “Type 4’er. Do I need to say more?

fullsizerender-3

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? “Uhlala… Jeg har en thing for alt strik – og flertallet af dine striktrøjer ville jeg elske, at have i min garderobe. Specifikt den Louis Vuitton strik som du har bestilt, men som du ikke har modtaget endu.”

samtaler

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN? “Ha ha, jeg har måtte rulle lidt op i vores samtale, til noget mere passende – men samtidigt ret skægt. Du må hellere sætte ”SPOILER” henover samtalen, i tilfælde af, at dine læsere IKKE har set West World endnu!”

img_4333-2

AFSLUTNINGSVIS, VIL JEG BEDE DIG NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL TRE ORD: “4’er, tillid og kærlighed.”

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHADES OF PURPLE