I DENNE VIDEO VISER JEG MIN GARDEROBE

MINE BEDSTE VENNER OG JEG: ANNE JOHANNSEN

anne

HVAD KALDER JEG DIG? “Anne/skat.”

HVAD KALDER DU MIG? “Marie/skat.”

1475964_10205070921346644_3140002817880522284_n

HVOR LÆNGE HAR VI KENDT HINANDEN? “Omkring 3 år.”

HVORDAN MØDTE VI HINANDEN FØRSTE GANG? “Du skrev til mig på Facebook, om du måtte komme hjem til mig for at lave et indlæg om mig til din blog. Vi klikkede bare med det samme. Vi tog bagefter ind til byen for at spise frokost. Derefter mødtes vi med nogle af dine venner (der I blandt Ann-Sofie) I Kongens have. Dette førte til grillaften og dans I undertøj hjemme hos Ann-Sofie, og så har vi været veninder lige siden.”

10999442_10204408081976074_7855255579798806304_n

HVAD PLEJER VI AT LAVE, NÅR VI ER SAMMEN? “Det er meget forskelligt. Alt fra shopping til udførelse af diverse musical-numre I beruset (og ikke beruset) tilstand. Sidst vi var sammen startede vi dagen på SMK og endte dagen med at male blomster i en malebog og synge med på ‘A Thousand Miles’ med Vanessa Carlton. Fra den ene til den anden yderlighed. Det er det, som er så godt ved vores venskab.”

img_6655

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE MED MIG? “Det må nok være vores ture til Paris og Wien (og snart New York). Vi har lyst til de samme ting på de samme tidspunkter. Derfor er det helt perfekt, når vi rejser sammen. Jeg husker især en sen aften I Paris, hvor vi var på vej tilbage til hotellet. Vi havde fået lidt og drikke og var nærmest ved at dø af grin over, hvor sjove vi selv syntes, vi var. Da vi kom tilbage til hotellet, så vi ‘Børnenes Hemmelige Verden’, som vi flittigt citerer fra, til stor morskab for os selv, og lidt uforstående blikke fra resten af venindegruppen.”

img_6662

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MINDST OM HINANDEN? “Den var svær. Du er virkelig god til at tegne, hvilket jeg misunder meget, da jeg seriøst har verdens dårligste motorik. Derudover har du nok også lidt mere temperament end mig, da jeg nok er lidt mere konfliktsky.”

img_6656

PÅ HVILKE PUNKTER MINDER VI MEST OM HINANDEN? “Vi minder faktisk skræmmende meget om hinanden, hvilket vi tit får at vide. Jeg har faktisk aldrig haft en veninde, som minder så meget om mig selv som dig. Vi går blandt andet begge op i musical, kunst, Disneyfilm, mad og mode. Vores opvækst minder også meget om hinandens, og så er vi begge ret følsomme og kærlige.”

img_6660

HVIS DU MÅTTE VÆLGE ÉN TING FRA MIN GARDEROBE, SOM SYMBOLISERER VORES FÆLLES SMAG, HVAD VILLE DU SÅ VÆLGE? “Vores stil og smag lægger ret tæt op ad hinanden, så det er svært for mig kun at vælge én ting, så derfor vælger jeg to, hehe. Det må være dit brune jakkesæt fra Prada og dit sorte jakkesæt I velour fra Topshop Unique.”

img_6661

HVAD STÅR DER I VORES SIDSTE SMS/BESKED TIL/FRA HINANDEN? “Det var over Snapchat, så jeg kan desværre ikke tage et screenshot, men vi aftalte, at vi skal have matchende tøj og tasker på på onsdag, hvor vi skal besøge Mille I Roskilde. Totalt folkeskole og typisk os, hehe.”

AFSLUTNINGSVIS, VIL JEG BEDE DIG NEDKOMPRIMERE VORES VENSKAB TIL ÉT ORD: “Sjæleveninde.”

2 comments

 • De her indlæg minder om den gode gamle vennebog – det er simpelthen så hyggeligt at følge med! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Dejligt, at du kan lide indlæggene!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DENNE VIDEO VISER JEG MIN GARDEROBE