FARVERIGE STRIKTRØJER

JEG HAR LEDT EFTER DISSE STØVLER I ET ÅR!

img_4564-kopi img_4571-kopi

Disse støvler har været på toppen af min ønskeliste i et helt år, og I forstår ikke hvor mange forskellige butikker, jeg har ringet rundt til, eller besøgt, når jeg har rejst rundt i verden, for at høre om muligheden for at skaffe dem hjem!

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg ejer samme par i brun – og faktisk allerede har ejet et lignende par i sort. Sidstnævnte blev købt som substitut, fordi jeg egentlig havde opgivet håbet om at finde ovenstående par – men viste sig, desværre, at have en hælhøjde, der ikke passede mig. For mig skal sko tjene et praktisk formål, og skal derfor også være hverdagsvenlig, så jeg endte med at sælge skoene, og intensivere min søgen efter dette par.

For et par uger siden dukkede de op, spritnye, på Vestiairecollective i min størrelse, og købet kunne derfor ikke gå hurtigt nok! Der gik faktisk præcist 3 minutter fra fundet til købet, hehe. Nu ejer jeg dem endelig, og det er jeg aldeles lykkelig over!

11 comments

 • Katrine

  Du har ikke haft uheldige oplevelser med VC? Jeg lurer nemlig på en taske derinde, men har læst nogle skrækhistorier om falske taske osv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, alt bliver valideret inden afsendelse, så jeg har kun haft gode oplevelser – men lang leveringstid er til gengæld et problem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Okay tak for svar :) Hvor lang leveringstid har du oplevet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Op til en måned :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caro

  Send mig endelig en mail, hvis du beslutter at sælge dine brune ;) Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Kære Marie

  Jeg har fuldt din blog i noget tid, så tillad mig at stille dig dette spørgsmål:
  Hvor meget fylder din hang til materialisme, i forhold til din hverdag og forhold?

  Bh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det må du da gerne. Materalisme i sig selv er ikke noget, der fylder – men jeg taler da selvfølgelig om tøj, kunst og interiør, men for mig handler det ikke om at EJE, men om at lade sig inspirere. Kærlighed fylder langt mere, og så er min mantro jo at vågne op glad hver dag. Det giver TING mig ikke, men mennesker. Når det er sagt, er jeg da overordentligt glad for at omgive mig med smukke genstande :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johnsen

  Flotte støvler! Når du handler på VC, kommer du så med et bud eller giver du bare prisen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er lidt forskellige – her gav jeg prisen, fordi de er “sjældne”, og derfor ville være røget til anden side – men med varer, der har ligget på sitet længe, byder jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johnsen

   Hvordan er LV i skostørrelserne? Er en 38 en ‘alm’ 38?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Lidt store – jeg har de brune i 37 og de sorte i 36, og jeg burde have haft begge i 36,5 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVERIGE STRIKTRØJER