3 ASOS RABATKODER - UDLØBER OM 2 DAGE

HOLY MOLY!

ikke-navngivet-1

Denne smukke, knapt så skudsikre, sag fra Alaïa jeg jeg været smålun på det sidste år, og da den kom på udsalg hos Kassandra fornylig, besluttede jeg mig for at slå til, under forudsætning af, at jeg fik solgt for minimum dette beløb ved tølsalget sidste weekend, samt gennem Tictail, hvilket I nok kan se lykkedes! Det er smart at sætte sig sådanne mål, da det kan være en større motivationsfaktor til at få ryddet ud i rodet.

Hele besættelsen af en hullet taske opstod, da dronning Kling viste sin fra Prada på de sociale medier for et par år tilbage – og siden da, er en sådan blevet vendt i venindegruppen en del gange, og hver gang har min kærlighed genfundet vej til præcis denne.

Og nu er den altså min! Den er tilpas klassisk og alligevel meget anderledes, og vil derved gå godt med det meste af min eksisterende garderobe.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ASOS RABATKODER - UDLØBER OM 2 DAGE