GET INSPIRED BY CLAUDIA VEGA

ER DET BARE MIG, ELLER…?

img_5725

– Jeg bliver helt ind i hjertet ked af det over, at Modern Family familien ikke er en ægte familie, og at de bare spiller karakterer. Det er en underlig form for sorg, men jeg får næsten ondt af dem, når de nu er så fucking fantastiske i deres roller – SAMMEN!

– Det er så overdrevet sjovt, at få øjenkontakt med cyklister. Jeg går altid rundt til fods, så der er rig mulighed for stirrekonkurrence – og der opstår altid et intenst moment af forvirring, flirt og akavethed. Og så er de jo væk sekundet efter, så der er intet at stå til regnskab for. Haha!

– Er Citybois’ musik ikke rimelig catchy, egentlig? Teksterne er ikke udpræget begavede, men melodierne og produktionerne er fandeme GODE. “Under 18” og “Som om” er favoritter!

– Jeg gemmer alle videosnaps, min søster sender mig, til jeg kan have lyd på og fred til at se dem til ende, fordi, jeg VED, min dejlige, lille niece sandsynligvis indgår!

– Lakfrakker hitter big time, og jeg husker selv, da jeg for et år siden købte en vintage én af slagsen, og næsten ikke turde gå med den, fordi den var liiiige kinky nok. Nu synes de at være allemandseje, og mit seneste crush går på denne her (spons link).

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY CLAUDIA VEGA