ET FILMISK JAKKESÆT

3 NYE SERIEANBEFALINGER

Et nyt år, og en ny søgen på den ultimativt tidsfordriv, helst kombineret med høj underholdningsværdi og med et touch af inspiration og analytisk udfordring: Jeg taler selvfølgelig om serier! Du er forhåbentligvis allerede nu færdig med Stranger Things, Skam og Mr. Robot, og søger nu efter nyt tidsfordriv – og jeg har hjælpen til jer. Disse tre serier kan stærkt anbefales, og jeg faktisk gå så langt som at sige, at I snyder jer selv, hvis I lader være:

westworld-16-1200x800

WESTWORLD: Et sci-fi, hvor man følger den daglige gang i en amerikansk western-temapark, betjent og befolket af robotter! Parken tillader det bedre borgerskab at udleve sine vildeste fantasier om drab, voldtægt og et sammenligneligt eventyr. Serien er virkelig velskrevet, velspillet, og efterlader sit publikum  fyldt med tanker og spørgsmål omkring etik og teknologiens fremtid. Serien kan ses på HBO.

blackmirror-0

BLACK MIRROR: Vores nyeste obsession! Apropos teknologi, så er hovedtemaet i serien her fremtiden for teknologi, og hvert eneste afsnit er et univers for sig, uden direkte reference til tidligere episoder. Det føles altså som at se en masse små, spændende og fantastiske film i forskellige universer og tidsaldre, og jeg kan IKKE FÅ NOK. 3. sæson er netop kommet til Netflix!

arvingerne-1

ARVINGERNE: Vi er hammerdygtige til at lave serier i Danmark, og særligt DR-produktionerne er værd at fremhæve. Arvingerne er en serie, der tog hele landet med storm både i 1. og 2. sæson, og 3. sæson tegner til at blive mindst lige så intens, følsom og spændende! Serien omhandler en søskendeflok, som arver et hus, en portion penge og kunstværker efter deres afdøde mor, som var stor kunstner – og man ser langsomt familienbegrebet smuldre mellem spørgsmål omkring ret, økonomi, jalousi og intriger. Serien er helt vildt velspillet, og rummer et cast bestående af nogle af de bedste, danske skuespillere lige nu – og så er den åndssvagt smuk og godt stylet.

6 comments

 • S

  Har du set Orphan black? Den handler om kloning, arv/miljø, militæret, skøre videnskabsfolk, mordefterforskning og meget meget mere. Den er faktisk rigtig medrivende, og samtidig “let” at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den lyder vildt spændende, den må jeg se! Hvor kan den ses henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Netflix, du må endelig melde tilbage hvad du synes. Og hvem du bedst kan lide. Jeg er team Alison.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det gør jeg, tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Jeg har hørt om Black Mirror og har fået den anbefalet flere gange. Må snart se at få givet den en chance.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det skal du virkelig – for den er ganske fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET FILMISK JAKKESÆT