ZEBRA AND CASHMERE

MY BIRTHDAY CELEBRATION + PRESENTS

ikke-navngivet-1

Jeg fyldte 25 i mandags, men havde allerede søndag inviteret min familie og nærmeste venner på frokost på Bistro Royal ved Kongens Nytorv. Det var de perfekte rammer for fejring og hygge, og vi fik serveret aldeles god mad, bestående af tartar, smørrebrød og et hav af deres verdensklasse fritter!

Det er ideelt for mig at holde fødselsdag ude, fordi man som vært derved slipper for al besværet med klargørelse, opfyldning og rengøring – og i stedet kan fokusere på at være til stede og nyde samværet med de nærmeste, hvilket for mig er det vigtigste element i fejringer.

Derfor var det oplagt for mig at vælge et sted ude i byen – og da jeg ofte kommer på netop Bistro Royal til spisning eller cocktails, syntes stedet som det oplagte valg. Omgivelserne er nemlig lækre og ekslusive, men alligevel hyggelige og afslappede – og stemningen god!

Der er noget særligt ved at samle de mennesker, man elsker højst, og jeg havde en fantastisk fødselsdag!

Jeg fik seriøst DE BEDSTE gaver – det er utroligt, at den slags bliver bedre med årene!

img_3385-kopi

2 comments

 • Johanne

  Hej Marie, hvor er den sorte sweater fra? du ser rigtig godt ud.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak! Den er fra Louis Vuitton :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZEBRA AND CASHMERE