GET INSPIRED BY CARINA HELENE BAUMANN PETERSEN

MINE 5 BEDSTE OUTFITS I ÅR… IFØLGE MIG SELV

5

NR. 5: Et godt eksempel på, at man kommer rigtig langt med et godt suit – og dette suit er decideret perfekt i min optik! Det store smil passer godt til min opfattelse af outfittet, for jeg husker at føle mig overordentligt godt tilpas. Jeg husker også, at min seje veninde Anne komplimenterede looket efterfølgende! Suitet er fra Tiger of Sweden, skoene fra Céline og tasken fra Louis Vuitton.

4

NR. 4: Min stil blev meget mere eksperimenterende i år 2016, og pludselig kunne jeg finde mig til rette i f.eks. et par røde pythonbukser. Et alternativt take på et vinteroutfit, med en stor strik i stedet for en jakke. Jeg kan huske, at min veninde Sille efterfølgende lavede et indlæg, hvor hun roste mit outfit, og det gav selvfølgelig ekstra point for mig. Strik og støvler fra ACNE STUDIOS, bukser fra H&M Studio og taske fra Mulberry.

3

NR. 3: Endnu et suit – men et helt andet look! Dette suit er fra COS, og jeg forelskede mig i det ved første øjekast. Jeg bar det under min nieces barnedåb, hvor jeg skulle være gudmor – så det bringer mange gode minder frem, når jeg ser på jakkesættet. Måske ikke ligefrem det mest klædelige look til mig, men til gengæld totalt meget min stil. Sko fra Gardenia x Marie Jedig, øreringe fra H&M.

2

NR. 2: Et outfit, der på en måde afviger fra min personlige stil, og som derfor på en måde ikke passer ind på listen – men når jeg ser det, kan jeg godt regne ud, at det er præcis sådan et look, der fatisk klæder mig bedst – og dérfor fortjener det en høj plads på listen! Jeg kan huske, at jeg følte mig helt igennem lækker og fransk – og det sker virkelig sjældent. Strik fra MbyM, nederdel fra H&M Trend, sko fra Prada og taske fra Chanel.

1

NR. 1: Det er nok ikke så mærkeligt, at min personlige favorit er af nyere dato, da mine præferencer selvfølgelig skifter løbende. Outfittet her syner måske simpelt, men består af nogle items, som jeg virkelig har elsket i år. Desuden er outfittet taget af min skønne lillesøster en dag, hvor vi havde spist vores yndlingsfritter i Næstved og fået grineflip over processen med outfitbilleder. Frakke fra ACNE STUDIOS, bukser fra Saks Potts, sko fra New Balance og taske fra Loewe.

Alle mine outfits fra i år kan ses her. Har I et outfit, I husker særlig godt fra bloggen i år – både godt og dårligt?

11 comments

 • Filippa

  I love your yellow glasses! Where are they from? xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ved godt det er lidt tid siden du havde Chloé Susanna-støvlerne, men kan du huske hvordan de var i størrelsen? Det ville hjælpe mig fantastisk meget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mener du ikke ‘2016’ ved dit outfit NR.4?

  Jeg er mest vild med outfit nr. 5, ikke fordi det er sort, men fordi det klæder dig med noget lidt mere Figure hugging :-)

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Leth

  Jeg kan ikke se dine billeder :( Ved du hvad det kan skyldes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hm, desværre ikke – måske du bare skal give indlægget lidt tid til at loade? Billedefilerne er ret store :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Især dette outfit inspirerede mig: http://mariejedig.com/2016/12/outfit-myleontine-rabatkode/#respond

  Alt spiller bare og elsker virkelig den der Sportmax sweater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Uh, det er også et godt outfit!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY CARINA HELENE BAUMANN PETERSEN