5 TING, DRØMMER OM AT NÅ, INDEN JEG FYLDER 30

MINE 5 BEDSTE KØB ÅR 2016…IFØLGE MIG SELV

Vi bliver lidt i “bedste, ifølge mig selv”-kategorien, som jeg begyndte forleden dag med “Mine 10 bedste indlæg i år… Ifølge mig selv” og “Mine 5 bedste outfits i år… Ifølge mig selv”, og sætter denne gang fokus på de ekstra gode køb:

I løbet af et helt år når man alligevel at gøre sig en del forskellige investeringer – og nogle vil altid være bedre end andre. For mig er et godt køb ikke nødvendigvis et køb, der er tænkt længe over – det kan lige så godt være det helt rigtige impulskøb, som bare føles rigtigt. Ligeledes vil jeg ikke begrænse mine bedste køb til garderoben, men også i boligen og hverdagen – derfor rummer listen herunder køb i forskellige kategorier.

Alle nedenstående items er nogle, jeg satser på rent faktisk at BEHOLDE (de af jer, der har fulgt med længe ved, at jeg ofte skifter ud, hehe!), og som på én eller anden måde har haft særlig betydning for år 2016. Der er selvfølgelig mange flere favoritkøb fra det forgangne år, men disse 5 er de allerbedste eller betyder noget særligt. Man burde virkelig gå efter kun at købe ting, der fortjener plads på en sådan liste, ikke?

Har I et særligt køb, I husker fra år 2016 her på bloggen? Eller måske i jeres egen garderobe?

5. pladsen: Louis Vuitton jeans: Jeg havde LEDT og LEDT efter disse jeans på mest desperate facòn, da jeg endte fandt dem i New York. Desværre faldt fundet tilfældigvis sammen med stjålne kortoplysninger, så jeg endte med ikke at købe dem med hjemme. Til gengæld fandt jeg ud af, at modellen var blevet reproduceret og derfor også var en del af den nye kollektion, så da jeg kom til Danmark, skyndte jeg mig ned i den lokale Louis Vuitton for at dem hjem.

Da de kom, sad de lige så godt, som jeg huskede, og efter lang tids søgen og jagt, bor de nu i min garderobe – forhåbentligvis permanent! Jeg føler mig altid ret lækker i dem, og de er noget særligt, uden at være for meget. Læs mit indlæg om jeansne her.

loewe

4. pladsen: Loewe solbriller: Jeg havde en virkelig dejlig ferie i Paris i foråret sammen med min veninde Anne, hvor jeg købte mange gode ting med hjem – og disse solbriller var virkelig toppen! Jeg havde forinden set dem på Loewes kampagner, men havde forlængst forudset dem som værende udsolgt, og da vi fandt dem i en butik i Paris, endte vi med begge to af købe dem med hjem!

Jeg elsker, at de er så for meget og “gal videnskabsmand”-agtige, og så synes jeg faktisk, at de klæder mig ganske godt. Læs om solbrillerne her.

chanel

3. pladsen: Chanel sandaler: Egentlig sjovt med så trend-baseret et item på denne liste – og særligt så langt nede på listen – men sandalerne her er så meget mig, et item næsten kan være. Normalt er der altid ét eller andet, man ønsker at ændre ved de ting, man køber (eller, sådan har jeg det i hvert fald), men disse sandaler er humoristisk og cool perfektion, og så fortæller de nærmest en historie om den tid, de er skabt i.

Desuden købte jeg sandalerne, da jeg var i New York, og de reddede en tur, hvor jeg faktisk ikke havde det særlig godt.

2. pladsen: Ananas lampe fra Maison Charles/Jansen: Lampen her er så ekstrem, og har været så vigtigt er køb for mig, at den selvfølgelig fortjener en høj plads på listen. Den står i mit køkken, og er som regel det første, folk bemærker, når de træder ind i min lejlighed – og uanset, om man elsker eller hader den (for der findes ingen neutrale holdninger til så vild en ting), så ser man den.

Den er eventyrlig, smuk og en smule for meget. Helt sikkert et køb, jeg vil tage med mig forevigt. Læs mit indlæg om lampen her.

computer

1. pladsen: iMac computer: Jeg arbejder mange timer af gangen hver dag, og derfor var år 2016 det år, jeg endte besluttede mig for at investere i verdens bedste arbejdsredskab – nemlig en stationær computer!

Jeg sparede sammen og valgte præcis dén model, jeg helst ville have, og købet står absolut som det bedste og vigtigste køb i år 2016 for mig, som titlen på indlægget også allerede antydede déngang. Læs om mit køb her.

10 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING, DRØMMER OM AT NÅ, INDEN JEG FYLDER 30