GIV LIDT MARIE JEDIG I JULEGAVE

MINE 10 BEDSTE INDLÆG I ÅR…IFØLGE MIG SELV

Vi står overfor et nyt år, og traditionen tro, skal vi kigge tilbage på det foregående år, hvor der selvfølgelig er sket en masse: Jeg rejste en del – bl.a. til New York, Paris, Nice og Wien, jeg lancerede designsamarbejde med henholdsvis Storm & MarieMarkberg og Gardenia, jeg spillede musical, jeg udgav en bog, jeg mistede min farfar, jeg blev moster – og så skrev jeg vanvittigt mange indlæg; to om dagen, faktisk. Jeg har valgt at lave indlægget med fokus på mine egne favoritindlæg fra året, der er gået, og undervejs har jeg dykket ned og genlæst alle mine mere personlige indlæg, hvilket faktisk har været temmelig underholdende.

Hvilket indlæg husker I tydligst fra år 2016? Og hvilke kunne I bedst lide?

img_1037

10. HVOR BLEV “BLACKSTER” AF, OG HUSKER I DISSE 10 TING?
BLACKSTER er et begreb, jeg ikke har belyst længe, og det fik mig til at skrive et nostalgisk indlæg, som I var meget deltagende i.

dating

9. MINE DATING-ERFARINGER
Jeg er absolut ingen ekspert på området, men vil alligevel sige, at jeg ved én ting eller to om kærlighed.

puzzle

8. PLASTIKTASKER OG LOGOMANI – ER VI DUMME FORBRUGERE?
Ja, ja, jeg ved jo godt, at jeg endte med at købe den grimme plastiktaske – men hvorfor gjorde jeg det egentlig?

voksenellerej

7. NYT JOB, BABY OG PARMIDDAGE
Det er ikke let at befinde sig i midttyverne – for mange af mine venner og bekendte går pludselig andre veje end jeg selv.

tumblr_lkjbti6emy1qe9igxo1_1280-copy

6. “JEG HADER MARIE JEDIG”
En kommentar på Instagram fik mig op af stolen og til tasterne – for hvordan kan man egentlig hade en person, man aldrig har mødt?

lilli

5. AT BLIVE MOSTER
Den største lykke og kærlighed var at blive moster til Lilli My – men det rejste overraskende mange spørgsmål omkring min søster som ung mor.

gymnasie-1

4. MØDET MED MØRKET – MIN HISTORIE
“Det er ubærligt, at føle, at ingen kan lide én, når man ikke engang er sikker på, at man kan lide sig selv.” Mine teenageår, og særligt i gymnasietiden, var den hårdeste periode i mit liv af mange forskellige årsager. Indlægget her belyser mit eget møde med mørket. Jeg blev i særdeleshed overrasket over de beskeder, der havnede i kommentarfeltet, fordi det satte mine egne teenageår i perspektiv.

untitled-1-7

3. NO FILTER, FACETUNE OG FÆNOMENER PÅ INSTAGRAM
Instagram kom virkelig frem i år 2016. Selv begge mine forældre anvender mediet – og netop grundet den stigende popularitet fandt jeg det vigtigt at diskutere SoMe fænomener og den portrætterede virkelighed.

gymnasie

2. TILLYKKE MED HUEN, MEN HUSK NU…
Det er stort at gennemføre sin gymnasieuddannelse – særligt, når så mange unge, inklusivt mig selv, ikke fandt det særlig let.

d

1. NÅR FESTEN SLUTTER
Efter mange grumme oplevelser og erfaringer fra en modebranche, der var en del hårdere end forventet, og hvor jeg erfarede, at stoffer havde en høj status og prioritet, skrev jeg et indlæg med mine egne refleksioner omkring indtag af stoffer. Indlægget her ligger nr. 1 på listen, fordi emnet stadigvæk er superrelevant, og også var meget populært her på bloggen.

3 comments

 • Sascha

  Jeg synes du har fanget de bedste indlæg enormt godt!! Det er sjældent, at jeg deltager her i kommentarerne, men jeg ville bare lige skrive tak for i år :-) Du gør et godt stykke arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg rigtig glad for- tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Don’t care about the haters … you are definitely on the right way and I appreciate you and your blog!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIV LIDT MARIE JEDIG I JULEGAVE