MINE 5 BEDSTE KØB ÅR 2016...IFØLGE MIG SELV

LILLI FIK EN TIDLIG JULEGAVE

img_4439

SPONSORERET AF ELLOS: ADIDAS TRACKSUIT || CONVERSE SKO

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi alle i familien er lykkelig over at have en lille ny skat at forkæle, og juleaften er den perfekte anledning hertil.

Traditionen tro holdt vi lillejuleaften hos min mormor og morfar D. 23. december, og da jeg havde købt hele fire gaver til kære Lilli i anledning af julen, skulle den ene selvfølgelig åbnes lillejuleaften – og i gaven var dette pink tracksuit, som er noget nær det sødeste, jeg nogensinde har set! Sammen med små, lyserøde Converse-sko var Lilli (om muligt) endnu mindre til at stå for end sædvanligt! Er hun ikke bare dejlig?

Jeg håber, I har haft nogle lige så skønne juledage som vi havde!

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MINE 5 BEDSTE KØB ÅR 2016...IFØLGE MIG SELV