ADVENTSKALENDER 2016: JANE KØNIG

GET INSPIRED BY SARAH MARIA THORGAARD

Sarah Maria Thorgaard er blot 23 år gammel – men driver alligevel møbelvirksomheden IKON København med sin storesøster Amalie. Udover virksomheden, studerer hun overbygningen innovation og entrepreneurship og arbejder som salgsassistent hos Yvonne Koné. Hun bor på Østerbro, og finder meget af sin inspiration i København:


sarah1

DIN STIL MED 3 ORD: “Sporty, feminin, chic.”

UNIFORM: “COMFY. Til hverdag føler jeg mig bedst tilpas i behageligt tøj. Det ender ofte med jeans, T-shirt og kondisko. Jeg tilføjer derefter lidt kant i form af farver og smykker.”

sarah7

FAVORITDESIGNER: “Jeg synes, at Gucci har lavet nogle af de absolut sejeste kollektioner de seneste par år. De kan lave de vildeste universer, som bare aldrig bliver for meget. På møbel fronten er det danske brand Gubi min favorit, da de laver så mange smukke designs, der samtidigt har et lidt skævt twist.”

sarah6

HIGHSTREET: “ZARA – uden tvivl. De formår virkelig at lave noget pænt tøj til super gode priser. Det er også en rigtig god butik at prøve nogle trends af i, så man ikke spenderer en formue på noget der ikke lige var én alligevel.”

sarah8

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Another Nué har været min ynglings butik i mange år, de har så mange fine ting som også skiller sig lidt ud. Derudover kan jeg altid gå at drømme om mange ting fra Lot#29, Holly Golightly og Storm. På boligfronten er der også rigtig mange gode herhjemme (vi har så god smag i Danmark), men en helt særlig er nok Sacre Coeur i Charlottenlund, som er et sted jeg er kommet siden jeg var lille med min mor og fundet nogle af de bedste ting til hjemmet.

sarah9

INDRETNING: “Jeg elsker at indrette! Jeg rykker meget rundt på møblerne herhjemme. Jeg har altid en masse visioner, men jeg er selvfølgelig lidt præget af hvad min pengepung rækker til. Nu hvor jeg bor med min kæreste prøver vi at holde en lidt klassisk, moderne stil blandet med noget personlighed og kant. Min ynglings farve lyserød har det også med at snige sig ind hist og her, og så har jeg en svaghed for cognac farvet læder.”

sarah10

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Jeg er egentlig frisk på det meste, men pufærmer har jeg virkelig svært ved at se mig selv i, mest fordi jeg synes jeg ser for bredskuldret ud.”

sarah2

BEAUTY: “Til hverdag kan jeg godt lide at holde det til et minimum med mineralpuder og lidt farve på læberne (jeg er afhængig af læbepomade). Når jeg så skal ud kan jeg til gengæld godt lide at give den lidt ekstra. Jeg prøver kun at købe gode, miljøvenlige produkter, men det vigtigste for mig er bare at fugte min hud godt og så renser jeg den med Biodermas H2O rensevand morgen og aften. Så er jeg også ret vild med lækre negle.”

sarah3

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Jeg har virkelig svært ved at vælge et stykke tøj, især fordi jeg skifter meget ud i min garderobe. Så mine to favoritter er de to smykker jeg går med hver dag. Det ene er et diamant armbånd fra Marlene Juhl Jørgensen, som jeg fik i 18 års gave af min mor og det andet er en guldhalskæde min kæreste fik designet med vores navne indgraveret – dem skiller jeg mig aldrig af med.”

INSPIRATION: “Min inspiration kommer meget tilfældigt af hvad jeg omgås i min hverdag. Det er både på de sociale medier, fra naturen, mine veninder og seje kvinder i gadebilledet, der tør skille sig ud. For eksempel Leandra Medine.”

sarah4

BEDSTE KØB: “Mit bedste køb set over det seneste halve år må nok være min blomstrede stropkjole fra Ganni. Den har reddet mig til diverse arrangementer, og så er det en kjole lige efter min smag. Mine møbler fra mit eget firma er også mine bedste køb, fordi det giver et lille mentalt klap på skulderen hver gang jeg kigger på dem.”

sarah5

NÆSTE KØB: “Nu har jeg set mig lun på FEBBE jakken fra mine dygtige veninders firma Sakspotts i et års tid. Jeg er lige i gang med at skrabe de sidste penge sammen til at købe den. Jeg synes at den giver et frisk pust her i de grå måneder.”

DRØMMEKØB: “Jeg drømmer om en Porsche 911 4s cabriolet. Jeg ville elske, at kunne tage på road trip med min kæreste i sådan én en dag.”

sarah11

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Sarah ThorgaardAmalie Sofie ThorgaardAnna EngstrømKristian Hindø-LingsJulie NielsdotterCathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

2 comments

 • Anne

  Det ligner umiddelbart på billede 3, at hun har Richard Mosse plakater, dem har jeg forsøgt at finde et sted at købe i evigheder. Ved du evt. hvor hun har fundet dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

   Dem hun har hængende blev i hvert fald givet væk til hans udstilling på Louisiana.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKALENDER 2016: JANE KØNIG