GET INSPIRED BY CARINA HELENE BAUMANN PETERSEN

26-årige Carina bor i København, og arbejder som agent og booker hos modelbureauet 2PM. Hendes personlige stil afspejler tydeligt et kæmpe kendskab til modebranchen – og en forkærlighed for Japan:

.
carina1

DIN STIL MED 3 ORD: “Altså, min mor har altid kaldt mig ‘trashy princess’; forfærdelig betegnelse, men fordi jeg godt kan lide at være fin, men typisk formår at være lidt rodet samtidig. Så: Feminin, klassisk, men med et twist af rod.”

UNIFORM: “Typisk skjorte af en art, jeans eller bukser, og sko med hæl. Jeg er en kortbenet én, med kvindelige former, så det er altid godt at blive løftet lidt over jorden.”

img_3949-kopi

FAVORITDESIGNER: “Svær kategori, da jeg synes, der er mange om buddet: Nicolas Ghesquière er en kunstner, og jeg har elsket ham siden han designede for Balenciaga. En nyere kærlighed er Alessandro Michele for Gucci – jeg elsker det legesyge univers, de overdrevene, smukke detaljer, og at kollektionerne nærmest er i forlængelse med hinanden. Valentinos sidste kollektion skal også have én med på vejen. WAOW! Og Phoebe Philo for Céline ér, og bliver, intelligent mode.”

zara

HIGHSTREET: “ZARA er en klar favorit, som har reddet mig flere gange. Jeg er også begyndt at få øjnene op for MANGO. I forhold til bolig og hudpleje, elsker jeg MUJI – men de har desværre ikke butikker i Danmark.”

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Den er svær, da jeg køber de fleste ting online og brugt. Men LOT#29, Kassandra, Stella McCartney og Beau Marché får altid et besøg.”

img_4072

INDRETNING: “Jeg elsker indretning, og da vi overtog ny lejlighed i sommers gik min hjerne straks i gang. Vi er nået et stykke, men mangler stadig meget. Målet er at respektere de store rum med højt til loftet, og at få inkorporeret mere farve og humor. Min mormor er japansk, og det spiller meget ind i indretningen, sammen med andre asiatiske referencer. Det ender forhåbentlig i et mix af japansk minimalisme og københavnsk herskabelighed!”

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Tøj, der er bygget op om bare arme. Jeg bryder mig ikke om at vise mine arme frem, så det skal virkelig være varmt, før de bliver luftet.”

beauty

BEAUTY: “Min hud har brug for oceaner af fugt, og vinteren er altid meget kritisk. På nuværende tidspunkt er jeg glad for MUJI ‘High Moisture’-serien og Karmameju Cashmere ansigtscreme. Hvis det er rigtig galt, er det Amazings Spaces ‘Delicate Skin’, jeg skal have fat i. Jeg bruger make-up stort set hver dag, og meget varierende mærker – men det eneste jeg ikke kan undvære, er min øjenbrynsblyant, da jeg desværre ikke fra naturens side har velformede øjenbryn.”

carinaikimono

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Mine Chanel sko og min mormors kimono.”

img_3982

INSPIRATION: “Jeg elsker magasinet RUM og @theapartmentdk, når det gælder bolig inspiration. Det meste inspiration henter jeg på gennem mit arbejde og på Instagram, hvor jeg elsker at følge @bakkekilde, @cremedelacremealaedgar, @stylesightworldwide, @c_l_o og @therow.”

noren

BEDSTE KØB: “Vores lejlighed! Selvom det sjældent kommer uden en del frustrationer, når man køber gamle lejligheder, så er der en speciel følelse – og de store rum og mulighederne gør op for alt det andet. Man skal bare huske på, at ting tager tid. Derudover har jeg ret optur over vores håndmalede ‘Noren’ (japansk for ‘dør’).”

lastone

NÆSTE KØB: “En velour sofa! Og så drømmer jeg om Gucci’s Princetown Bengal Slipper – elsker den asiatiske inspirationen, og så mangler jeg et fladt alternativ.”

DRØMMEKØB: “Har store drømme om J. Rispal’s Praying Mantis gulvlampe med rosa skærm. Hvis jeg var en lampe, var jeg den.”

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Carina PetersenSarah ThorgaardAmalie Sofie ThorgaardAnna EngstrømKristian Hindø-LingsJulie NielsdotterCathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL!