MIT NYTÅRSOUTFIT

EN LILLE JULEGAVE TIL MIG SELV

1

Da jeg så denne T-shirt ved Chanels cruise-kollektion i Cuba, vidste jeg omgående, at den skulle bo hos mig en dag! Hvad jeg ikke vidste, var, at den var temmelig svært at få fat på, da jeg åbenbart ikke var den eneste med denne idé.

Det lykkedes dog endelig, og aldrig i livet, om jeg nogensinde skal betale så meget for en T-shirt igen, men jeg er til gengæld sikker på, at denne skal følge mig indtil den går fra hinanden en dag. Det er lidt et “samleobjekt”, som derfor betyder noget særligt.

Jeg vil både bruge den med en langærmet T-shirt under, under en kjole – eller bare som den er. Jeg glæder mig til at vise jer motivet og hvordan, den vil se ud i stylet praksis. En perfekt julegave til mig selv!

5 comments

 • Josefine

  Hej Marie! Måske lidt en random spørgsmål, men jeg synes din kollektion fra Markberg er SÅ ideel – jeg har dog regnet ud, at jeg nok først har råd en taske derfra i februar. Kan man stadig købe kollektionen på det tidspunkt?
  Glædelig jul og godt nytår fra Josefine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak! Det kan man, ja, hvis den ikke bliver udsolgt, altså <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Synes altid det klinger liiiiidt hult, når du skriver at noget er en klassiker og vil blive med dig indtil det falder i stykker – da jeg har indtryk af at der er ret stor udskiftning i din garderobe ;)

  Derfor kunne det være sjovt med et indlæg, hvor man ser alle favoritterne, der har overlevet i flere år, eller er blevet slidt op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Man køber vel altid noget med udgangspunkt i, at man vil beholde det. Ligesom med kærester – “dig og mig for altid” er lidt overbragt efter 4. forhold, men intentionen er der, når det siges :-D

   Og god idé! Tak for tip :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert! Glædelig jul :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT NYTÅRSOUTFIT