5 SANGE TIL NYTÅRSSPILLELISTEN DER BESKRIVER 2016:

DISSE 9 BILLEDER FIK FLEST LIKES PÅ INSTAGRAM 2016

ig

I har været vældigt aktive på Instagram i 2016, og jeg vil takke alle 46.000 personer, der vælger at følge med på min profil. Jeg har fundet frem til de 9 mest likede billeder fra i år på min egen Instagram, og vil herunder genopfriske dem, samt baggrunden, eller historien bag, hvert enkelt af de populære billeder.

Det kan virkelig være svært at regne ud, hvad I helst vil se, og hvilke billeder, der vil modtage flest likes, og det synes jeg også, at listen her understreger. Har I et særligt billede, I husker fra 2016?

Nr. 9: Et billede fra nyere tid, som Philip tog af mig på ARoS, under vores tur til Århus for et par uger siden. Værket var en del af en nyere udstilling, og hvert enkelt værk befandt sig i et lille “telt” med hver sin farve. Dette var virkelig smukt og spøjst på samme tid – alle føntørrerene gik i gang, når man trådte op på briksen.

Nr. 8: Et outfitbillede, som måske opnåede mange likes, fordi det kom i bedste Skam-periode, og jeg har iklædt mig noget, der kunne ligne et klassisk Noora-outfit: Lang, lys page med sideskilning og røde læber. Selvfølgelig med taske af eget design over skulderen!

Nr. 7: Et lille skrivebords-setup med nyt skrivebord fra Ikon København (som jeg interviewede her), ny computer, og den smukkeste Flos lampe. Alle tre ting er køb fra 2016, som jeg er rigtig glad for! Se listen over mine bedste køb fra i år her.

Nr. 6: Jeg legede handy-woman, og besluttede en eftermiddag at lave en billedvæk i vores daværende stue, nuværende soveværelse. Det blev temmelig vellykket, og selvom at billederne bliver skiftet ud løbende, elsker jeg ideen om en billedvæg.

Nr. 5: Philip og jeg havde den SKØNNESTE miniferie på Ystad Saltsjöbad, og blev mødt af champagne, hvilket vi begge havde det ret optur over – det illustrerer billedet her. Læs mit indlæg om turen her.

Nr. 4: Et af mine jobs for Maybelline, som der var mange af i 2015 og begyndelsen af 2016. Her er det deres nye mascara, Falsies Mascara, som jeg både lavede kampagnevideo og billeder for. Se kampagnevideoen her.

Nr. 3: Bikinibilleder er altid en sikker vinder på Instagram, og billeder her er fra Philles og min ferie til Nice, hvor jeg faktisk startede turen med at være rigtig syg af influenza. Vi nød dog nogle skønne dage på stenstrand, og jeg var iført denne fine, nude bikini fra Weekday. Læs min mini-guide til Nice her

Nr. 2: Årets joker, ha ha, men hvem elsker ikke gaveregn! Dette billede er fra en giveaway i samarbejde med Andpants, hvor man, som billedet nok illustrerer, kunne vinde to meget populære produkter, nemlig en Comme Des Garcons T-shirt og en hårbørste fra Maison Pearson.

Nr. 1: Denne kommer muligvis ikke som nogen overraskelse, og billedet her er by far det mest likede billede på min profil nogensinde. Jeg fik verdens dejligste niece Lilli My D. 3. august, og var med under hele fødslen. Det var det største øjeblik i mit liv, og skulle selvfølgelig dokumenteres med et billede. Læs om min oplevelse med at blive moster her.

Indlægget indeholder sponsorerede links

6 comments

 • Kathrine

  Fantastisk med lidt personlige indlæg igen. Jeg har fulgt med helt fra starten, men aldrig kommenteret. Tak for et dejligt år på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er nogle virkelig fine indlæg, du har lavet de seneste dage – elsker det nytårs/opsummerede tema. Og at de har personlige historier med – så hyggelig læsning. Ros herfra og godt nytår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak skal du have, dejligt at det bliver taget godt imod!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg husker særligt det billede af dig og Philip, da I simpelthen ser så forelskede ud og ja, jeg elsker det bare :-D

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 SANGE TIL NYTÅRSSPILLELISTEN DER BESKRIVER 2016: