EN SMUTTUR "SYDPÅ"

ADVENTSKALENDER 2016: MARKBERG

untitled-1

I anledning af 3. søndag i advent, udlover jeg hermed et valgfrit produkt fra mit designsamarbejde med Markberg – du kan altså frit vælge mellem Tut (sort eller beige), Sonja (sort eller beige), Lilli  og Guggenheim. Alle taskerne kan ses og købes her.

For at deltage, skal du smide en besked i kommentarfeltet til dette indlæg med dit navn, email og link til dén taske, du har forelsket dig mest i fra kollektionen. Se hele udvalget her. Vinderen annonceres næste søndag, hvor der venter endnu en adventsgiveaway. God søndag!

Vinderen af min sidste adventsgiveaway i samarbejde med Gun-britt blev Camilla A – stort tillykke, og tak for alles deltagelse.

424 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SMUTTUR "SYDPÅ"