MINE 10 BEDSTE INDLÆG I ÅR...IFØLGE MIG SELV

ADVENTSKALENDER 2016: JANE KØNIG

kalender

Det er nu 4. og sidste søndag i advent, og i dén anledning har jeg selvfølgelig endnu en adventsgiveaway i ærmet: I samarbejde med Jane Kønig udlover jeg et par “Plissé”-øreringe fra deres nye kollektion i valgfri “farve” (sterling sølv, gulddublé, rosaforgyldning eller rhodinering). Se alle farverne her.

For at deltage, skal I smide en kommentar til dette indlæg med jeres navn, email og hvilken farve, du bedst kunne tænke dig. Vinderen findes og annonceres om en uge!

 Og så blev det også tid til at finde vinderen af sidste uges adventsgiveaway – stort tillykke til Helene, og tak for alles deltagelse!

677 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 10 BEDSTE INDLÆG I ÅR...IFØLGE MIG SELV