BEHIND THE SCENES VIDEO: GARDENIA SAMARBEJDE

ADVENTSKALENDER 2016: GUN-BRITT

gunbritt

Hvad er din hår-historie? For et par år tilbage var mit hår nærmest det eneste, der blev spurgt indtil i kommentarfeltet her på bloggen – så jeg endte med at lave ufatteligt mange indlæg omhandlende hår! Nogle af de mere populære indlæg var følgende:

– Tips, til det perfekte, blonde hår
– Ikoniske film-frisurer
– Til frisør hos Gun-Britt
– Godt at vide om pandehår
Er langt hår blevet umoderne?
“To bang or not to bang”

Så blev det 2. søndag i advent – og endnu engang har jeg en lækker giveaway klar til jer. I samarbejde med Gun-Britt udlover jeg en hel produktplejeserie til hår til værdi af mere end 900kr., bestående af shampoo, balsam, styling spray, dry volume booster (min absolutte favorit!) og mousse.

For at deltage i konkurrencen om den lækre præmie, skal du smide en kommentar til dette indlæg med en lille fortælling om dit eget håreventyr – samt navn og e-mail. Vinderen findes og annonceres næste søndag, hvor der venter endnu en lækker giveaway.

…Og stort tillykke til Anne Marie Stahl, vinderen af min sidste adventsgiveaway om to puder fra Nomess.

124 comments

 • Tina KH

  Dejlig giveaway.
  Mit hår eventyr startede først med gru, da jeg arbejdede som ulandsfrivillig i Afrika.
  Jeg fik malariamedicin og det gjorde, at mit hår faldt af i store totter med bar bund underneden.
  Da jeg hjemme i Danmark fik gode råd af min dygtige frisør, ham som udviklede frisørstolen i sin tid, da fik mit hår den rette pleje over lang tid og er i dag stadig langt og smukt, men har altid behov for god sund pleje.
  Ønsker du og dine en glædelig 3.advent :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit håreventyr spænder bredt:

  PUNKER-PLYS’en (en kombi af en rød hårfarve der ikke kunne komme ud og en del alkohol i blodet. I øjeblikket virkede det som det mest indlysende at trimme alt håret af, så det kunne vokse ud i min naturlige farve) :)

  Derudover har jeg haft LANGT og KORT og forskellige FARVER (rød, kastanje, hvid, platin osv.)

  OG i gymnasietiden var jeg også forbi en gang DREADLOCKS i en kort periode (oooh god kønt var det ikke:))

  OG lige nu er jeg landet på den korte page, med et fint lilla skær :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane Sehn

  Mine hår eventyre startede tidligt i liv. Da jeg var 6 år gammel, klippede jeg mine Barbie’s hår. Det så som en go idé at klippe mit eget, med en Minnie Mouse saks. Lige i hår bunden. Min mor næsten havde en heart attack, tog mig til frisøren, jeg blev klippede meget kort, en drenge frisør. Dagen efter da jeg gik i skole, alle min lille brors venner kom løbende til mig og spurgt “Cesar, vil du ikke kom og spille fodbold med os?”. Cesar er min lille bror, og ja vi ligner hinanden rigtig meget, så det var håret det gjort forskellen :D Da han blev teenager, så havde han langt hår som en hawaiian surfer… der lignede han mig. Men på den tidspunkt jeg havde bryster, så det gjort også forkellen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg har farvet hår ca. hver 3. måned siden jeg var 13 år. Det har haft alle regnbuens farver, men er nu endt som de fleste skandinaviske piger med lyse striber. Det kan godt mærkes på mit hår, at det bliver farvet så tit, da det bliver tørt og kruset, så ville elske at forkæle mit tålmodige hår med nogle lækre produkter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som 13 årig besluttede jeg mig for, at jeg skulle afblege mit hår og blive en lækker blondine – desværre gik det ikke helt efter planen. Jeg endte op med tisgult hår, og valgte ret hurtigt at farve det brunt igen; i sidste ende endte det dog med at blive tættere på sort end brunt, og jeg besluttede mig derfor for at at lade det vokse ud, så det igen kunne blive min naturlige hårfarve. Det tog 2-3 år med irriterende udgroninger, men i september fik jeg ENDELIG klippet det tørre, ødelagte og farvede hår af og har langt om længe min egen hårfarve – dog i en skulderlang page. Nu er det bare at lade det vokse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Jeg har min helt egen hårfarve i mit efterhånden ret lange hår, og jeg er også nået til at værdsætte tendensen til krøller og teksturen i mit hår. Engang synes jeg absolut at håret var pænest når det var glat, men har jo nok måtte indse at jeg hellere vil sove længere end at bruge hver morgen på at glatte krøllerne ud. Derudover skal der virkelig meget til at få mig til at farve hår, jeg har prøvet to gange, og af en eller anden årsag, så endte mit mørktfarvede hår ud i en ubehagelig orange tone – lesson learned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Jeg kører det lidt sikre hår look med langt lyst hår. Er en smule forsigtig ift de store forandringer. Drømmer indimellem om at være modig og gøre noget drastisk, men bliver nok hvor jeg er, og beholder det lange:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariane

  Jeg har prøvet lidt af hvert. Braids, hanekam, kort, langt, page, pandehår, krøllet, glat og diverse farver. Jeg kan godt lide noget lidt vildt og kunstnerisk og helst en style, jeg selv tegner. Hvad det næste bliver, ved jeg ikke. Noget skal der dog snart ske, når overskuddet bliver til det ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Rasmussen

  Mit håreventyr er karakteriseret af en frygt for at tage det forkerte valg, og derfor har jeg hele mit liv levet med den samme hårfarve og altid langt hår. Jeg meget tyndt, glat mørkebrunt hår og har længe spekuleret på, om jeg skulle springe ud i noget nyt – er blevet en smule hooked på pandehår, men men men mit hår er bare for tyndt til den slags, ak. Vil specielt glæde mig til at afprøve “volume booster”, da jeg drømmer om tykkere hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Nørager

  Håreventyr og håreventyr. Det er måske mere hårkatastrofe. Har fra naturens side klassisk skandinavisk lyst, lidt tynde hår og har gennem tiden forsøgt mig med kulsort, babypink, dreadlocks, cornrows og et par afblegninger, der gav enten orange og blåt hår. Jeg har lige nu min egen hårfarve, men synes godt at det kan blive lidt kedeligt i det – især om vinteren. Så det ville da bestemt ikke være dårligt med en så lækker produktplejeserie. Krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte D

  Min hårhistorie er at jeg har haft langt og kraftigt hår, som nu er tyndt og ødelagt efter egen farvning:-( jeg Åhh så dumt, prøver nu at få det på rette kurs, og det kunne være skønt med lækre produkter til at hjælpe med det;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mit hår er gået fra at være blondt, vildt og krøllet til at være mørkere blondt og krøllet. Det har mistet en del længde med årene, efter en del hårfarvninger er det også lidt mere usundt, så gode hårplejningsprodukter ville da være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Som lille var jeg hvidhåret, meget ligesom du så ud til være, og med en kort page med pandehår. Jo ældre jeg blev jo længere skulle det være og jeg glattede det ligesom alle andre. En dag klippede jeg pandehår, fordi en pigen på årgangen over mig havde det og fortrød det på førstedagen.Så begyndte jeg at lave en snoning af mit pandehår, senere 2 snoninger og en midterskildning – det kunne min mor lide. Efterfølgende jeg har haft en skulderlang page, som jeg egentlig var glad for, men brugte tonsvis af hårprodukter og alt for meget tid for at give mit tykke, men glatte og meget tunge og slaskede hår fylde, men fylden varede ikke mere en cykelturen til skolen. Ligenu ønsker jeg der skal ske noget vildt, gerne noget page igen (WOW, vildt). Mangler bare nogle produkter der siger kapooow, så det sidder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har meget langt og tykt hår som jeg hver måned får lavet striber i :) Det er ren Rapunzel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Mit håreventyr er desværre lidt trist. Jeg havde engang virkelig tykt og kraftigt hår, men det har desværre ændret sig, så jeg i dag har ret tyndt hår, hvilket jeg er super ked af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er pt i gang med at gå fra mørkebrunt til blond. Mit hår er ret smadret efter 2 gange afblegninger (og ret orange, lidt specielt) så tror bestemt mit hår ville sætte pris på lidt forkælelse :D

  mvh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Min historie går fra tykt til tyndt, fra et hår frisører ønskede som model, til et hår de ikke længere udtynder, men gerne vil sælge mirakelmidler til. Sygdom har været skyld i store ændringer og et lækkert hår er noget der skal arbejdes for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lone Kristensen

  Historien starter med mig grædende foran spejlet, fordi min mor har klippet mig som en munk.
  Efterfølgende touperede jeg mit hår så meget at folk sang “op med håret” efter mig.
  Senere farvede jeg selv mit hår mandarin-farvet 9 år i træk (folk troede det var min naturlige farve) indtil jeg besluttede mig for det var dumt at lade som om jeg var rød-håret.
  Nu er jeg leverpostej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mit håreventyr starter vel i teenageårene, hvor jeg begyndte at eksperimentere med at afblege mit hår, og det blev afbleget rigtig mange gange og endte med at være meget slidt! Så skulle det pludselig være mørkt igen og til at starte med resulterede det i grønligt hår, da mit hår simpelhen ikke blev mættet. (det skal desuden siges at det var hjemmefarve) Men så fik jeg min venindes mor til at farve det sort for allerede en uge efter var det mørkebrunt da hårfarven hele tiden blev ‘vasket ud’. Så efter at have sort hår så bestemte jeg mig for at det skulle være naturligt og sundt igen uden alt for meget hårfarvning. Derfor tog jeg til frisøren og fik lavet lyse striber over flere omgange. DErfor endte mit hår i en gyldenblond hårfarve og løbende har jeg fået lavet striber i min udgroning. Siden er der gået nogle år og mit hår er næsten helt sundt igen og ikke mindst er det blevet vildt langt og går næsten ned til numsen. Grundet det ikke er blevet farvet længere har det fået en lille ombrey effekt, med lidt lyser i spidserne og min egen ‘leverpostej’ farve i toppen. I dag elsker jeg mit hår og får løbende klippet spidser som jeg ellers aldrig turde i mine teenageår. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Mit hår startede langt, tykt og lækkert, men efter utallige hårfarver er det desværre blevet tyndt og slidt, så nu er alt farvning slut, og det lækre naturlige hår er langsomt på vej tilbage. Hjælp fra Gun-Britts produkter ville dog helt sikkert hjælpe på mit håreventyr <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Det dummeste jeg har gjort ved mit hår var at farve det sort. Det blev nemlig så sort at det nærmest var blåt. På pakken med farve stod, at det kunne vaskes ud igen, men det var løgn, så jeg var sorthåret meget længe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har tyndt og fint hår.. så fint at selv en hestehale er svær at få til at blive siddende.. så jeg har en nem frisure der ikke kræver så meget andet end en god gang føntørring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Mit hår var engang langt og tykt. Længden har det stadigvæk, men fælder en del og er derfor inde i en periode hvor jeg prøver forskelligt for at genoprette mit hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Ravn

  Jeg har først i de sidste par år, gået ordentligt op i mit hårs sundhed. Jeg har altid glattet det helt vildt og derved altid haft tørt og slidt hår.

  Nu er jeg dog kommet ud af den onde cirkel og passer bedre på mit hår. Plejer det med natur olier og klipper spidser hver måned.

  Derfor ville det være super lækkert at prøve nogle nye produkter og se om de kan gøre mit hår sundere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha som teenager lækkert lang mørkt hår. Nu siger min frisør, at det kruser for vildt, da det er nye hår. Det ser bare totalt hormonforstyrret ud;(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Mit hår har ikke et eventyr. Men det vil meget gerne have et :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mit håreventyr er meget kort og nemt. Langt, tykt og naturligt, aldrig farvet eller andet. Men af den grund, går jeg også meget op i at vedligehold det sunde og naturlige look med en masse gode produkter! Gun-Britts produkter ville sikkert gøre underværker for at holde styr på hestehåret ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ih hvor fint! Jeg har altid ignoreret mit hår en del. Gået op i makeup og tøj, og håret blev sat i en hastig knold. For nogle måneder siden begyndte jeg på en medicin der får mig til at fælde en del – intet helt vild alarmerende, men jeg ignorerer det ikke længere! Jeg prøver at være god ved mine lokker nu, og den plejeserie ser super lækker ud! Mange tak for lækker konkurrence ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg er en af dem der har skulle prøve det hele. I min flipperungdom var det mørkebrunt, lyst/sort/pink, gråt, gult :-( hvidt, som elastikker.. så kom der nogle år med mørkebrunt hår og derefter nogle år uden farve. Sidste år skulle jeg prøve igen og ved en fejl hos frisøren blev det for mørkt. Forsøgte ved 1 farvning hos en anden frisør og derefter en toning er mit hår efter 1 år blevet nogenlunde naturligt i farven, tilgengæld knækket der en del af (hvilket også kan skyldes mit nedsatte stofskifte) og tørre spidser.
  Derfor lader jeg pt. min frisør vurdere hvor meget der skal af fra gang til gang.
  Endnu engang har jeg lært hvor skønt det er med sendt og lækkert hår :-)
  Lækre produkter – jeg håber det bliver mig der får muligheden for at prøve dem – så vil jeg dele gevinsten med min mor :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg har altid haft et langt og relativt sundt hår så jeg har ikke tænkt så meget over at pleje det ordentligt.. Inden for de sidste par år er de mange år med farvning, føntøring, glatningen og produkter fra supermarkeder dog begyndt at sætte sine spor i form af slid og et tyndere hår.
  Jeg har derfor sat jagten ind på gode produkter og det ville være en rigtig god start at vinde disse fra Gun-Britt med et håb om at mit hår kommer tilbage i samme (og måske bedre) stand som det var engang.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit håreventyr er nok meget klassisk, men alligevel er jeg typen der ikke kan lade være med at misunde, når andre fortæller hvordan deres hår nærmest ikke kan stoppe med at vokse. Jeg er nemlig en af de uheldige, for hvis hår der stopper med at vokse, når det når en vis længde, og så må man ty til frisøren og starte forfra. Dog har jeg fundet en længde, der passer godt til mig, men jeg føler at jeg mangler nogle gode produkter, og lige der tror jeg at Gun-Britts vil være de rette for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Min hårhistorie er ikke så spændende, da jeg har haft den samme frisure de sidste mange, mange år. Mit hår er langt, mørkt og bølget, og så ca. to gange om året bliver der klippet omkring 5-10 cm af. Før jeg havde denne frisure havde jeg kort pagehår med pandehår. Men mit hår har altid været min naturlige mørkebrune farve :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Pyh, det er altså et langt eventyr. I virkeligheden har mit hår i lang tid været langt, lyst og med et fint naturligt fald – men det var ikke nok for mig.
  Først forsøgte jeg mig med at farve mit hår mørkt, bare for at prøve, men det blev absolut ikke godt. Det skræmte mig dog ikke – jeg farvede derefter mit hår en del gange, en del forskellige farver, fra hvid til pastellilla, jeg klippede mit eget pandehår (det var slemt), og så lod jeg det være lidt. Jeg begyndte så at ønske mig dreadlocks, og uden økonomi til at få det lavet et sted, lavede jeg det selv, og det var pænt i en periode. Det begyndte at skrympe, jeg fortrød, og redte alt ud. Det tager så. Lang. Tid. Det skræmte mig ikke nok, og et halvt år efter lavede jeg dreadlocks igen. Jeg elskede det, men kunne altså ikke holde det pænt, og havde ingen tålmodighed. De blev redt ud efter nogle måneder, og mit hår var meget slidt og slet ikke pænt Jeg forsøgte med at farve det meget lyst igen, men det blev grønt. Ja, grønt. Så hvad gør man så? Jeg klippede det hele af. Skamferede det, om man vil. Mit hår var pludseligt kort, og for første gang på vej til at blive sundt. Det er over to år siden, og jeg har ikke rørt det siden – det har jeg overladt til en frisør – og jeg er endelig ved at være glad for det igen!
  Så gode produkter ville virkelig være en lykkelig ende på mit håreventyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  jeg blev klippet koethåret som 6-årig og har siden da haft korthårsfrisurer i et utal af variationer… Nogle mere vellykkede end andre ;) Som 19-årig forsøgte jeg at få langt hår, men opgav pga. mit kraftige hår. Det så helt fjollet ud :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  jeg har ikke det store håreventyr – min har stort set, været det samme de sidste 5 år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Mit håreventyr er faktisk meget kort og simpelt. Der hverken været point of no return eller klimaks, rapunzel eller mulan-forvandling. Jeg har fra naturens side superglat, blond hår – der tilmed vokser i en voldsom fart. Det lever lidt sit eget liv, for jeg behøver knap nok at børste det. Derfor har jeg også altid haft langt hår. Også selvom vi to gange om året klipper omkring 15 cm af. MEN, i sommers har jeg besluttet mig for at der er nødt til at ske noget i mit håreventyr. Derfor lægger jeg penge til side, så jeg en dag har råd til at få det lysere og klippet en ordentlig bid af, men så det passer til mit ansigt. Men for at udnytte mit jomfru-lange hår, planlæger jeg at gro det så langt, at jeg kan få klippet min.25cm af (og stadig ende ud med en længde der klæder mig), og donere de lange lokker til “wigs for kids” som laver parykker til børn og unge med hårtab, typisk i forbindelse med sygdom. Når den tid kommer, bør jeg også have samlet nok penge sammen, så jeg også selv får glæde af det hår der nu engang gror på mit hovede ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Mit hår har simpelthen været igennem et helvede .. begyndte allerede at farve det som ret ung, hvor jeg havde helt naturligt plantinblondt hår. Det er blevet farvet brunt, rødt, sort, grønt, pink, postkasserødt, lilla, blå, osv. Igennem de sidste par år, har jeg så gået fra i mange år at farve sort, til bare at skulle have noget nyt og vildt .. så blev det afbleget fuldstændigt hos frisør og derefter farvet postkasserødt. Det havde jeg i et år og så blev det igen afbleget hos frisør, hvor jeg mistede en del, da den røde skulle trækkes ud og så blev det lysebrunt, hvilket jeg har haft siden .. Elsker det mere naturlige og samtidig savner jeg det vilde hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke en dejlig og lækker præmie :)

  Min hårhistorie er af den klassiske slags. Hele min barndom var jeg meget glad fir mit tykke, lange, krusede hår. Da teenagepigen, læsningen af dame- og ungdomsblade og slutningen af 00’erne kom, blev jeg dog overbevist om, at mit hår var helt forkert. At det skulle være helt fladejernsglat eller proptrækkerkrøllet. At det burde være enten flot dybt mahognibrunt eller platinblondt i stedet for mit triste leverpostejsfarvede garn. Heldigvis var det ikke voldsomt mange skadelige varmeprodukter eller farvninger, jeg kom igennem, men mange, lange år som utilfreds og ked af det. I dag er jeg heldigvis glad for mit gyldenbrune hår og bruger kun lækre, gode produkter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Li

  Mit håreventyr er nok meget almindelig, indtaler jeg i hvert fald mig selv når jeg gør det samme om og om igen med mit hår.

  Jeg har langt hår, og er altid i tvivl om det skal klippes eller ej. Studses er det jo nødt til da det er skandinavisk og enderne bliver slidte. Jeg vil inderst inde bare have så langt hår som muligt, men min hårkvalitet er vist ikke rigtig optimal for det. Så med jævne mellemrum snupper jeg 10-20 centimeter og får en LOB og så fortryder jeg det helt vildt, trods at jeg var helt overbevist at jeg ‘needed a change’ (frisørerne overbeviser også en lidt når de ser tørre spidser jo). Og så gør jeg alt for at få det at vokse ud igen. Når det blevet et godt stykke længere, så repeterer jeg bare ‘the above’

  Ja, LOL man er jo lidt sjov med det der omkring håret på hovedet og andre udseende ting, hva? Dit hår er altid flot, og jeg kan godt forstå du får mange spørgsmål om det.

  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Lige nu er mit hår langt, mørkebrunt, tykt og med lidt krøller i. Jeg har aldrig nogensinde haft det farvet, men jeg har haft et væld af frisurer. Som baby havde jeg masser af hår, så min mor klippede det til en page frisure. I løbet af børnhaven fik jeg klippet en helt kort drengefrisure, da en af mine barndomsvenner var kommet til at klippe lidt i mit hår. I mange år havde jeg så mellem langt hår. Men en dag omkring 12 års alderen valgte jeg at få det klippet i en page frisure. Siden det så voksede ud igen har jeg haft ret langt hår og nænner næsten ikke at klippe det kortere. Jeg elsker nemlig mit hår og føler at det er en del af min identitet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit hår-eventyr startede, da jeg som helt lille fik klippet den klassiske “drenge”-frisure med barbering helt op i nakken. Derefter kastede jeg mig ud i pandehår og rottehaler.
  I teenageårene havde jeg halvlangt hår (som alle andre), indtil jeg fik en punker-veninde. Med det venskab røg håret og endte over skuldrene. Men det stoppede ikke (med at gro) der. Faktisk var jeg så dårlig til at gå til frisøren, da jeg pludselig fik et ønske om laaaaangt hår, og til sidst var spidserne også så slidte, at der gik sport i at tælle, hvor mange spalter, jeg kunne finde på ét hår.
  I dag har jeg igen hår til over skuldrene, og jeg er vild med det (selvom det krævede mod at sige farvel til 14 cm.). Når jeg skal holde længden (eller manglen på samme) ved lige, foregår det på vores lille badeværelse, hvor min roomie står i brusekabinen og klipper mig. Man er vel studerende ;) Min nyerhvervede kærlighed til mit hår (såvel som min økonomi) ville derfor elske endnu et kærligheds-boost af denne sindsygt lækre give away! Det er vel nok en sød juletid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jamen mit seneste hår”eventyr” bestod I, at jeg tog hele vejen til Aarhus (bor i Herning) på en fridag for at få ordnet mit hår ved en frisør, som jeg havde fået anbefalet. Jeg skulle have farvet grålilla hår og var helt oppe og køre.. Jeg sad i frisørstolen flere timer og endte ud med den mest fesne lyserøde farve, som holdte 2 vaske. 1100kr fattigere. På vejen hjem kører jeg så galt inde i Aarhus C og må grædende køre hele vejen hjem. Aldrig igen. Nu finder jeg vist bare en lokal frisør..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var engang en pige med langt krøllet/kruset hår. Mange komplimenterede hende på det vilde, dyriske hår, og ja, hun var da enig i, at hårede havde sine sexede moments, men i sandheden var håret desværre en pestilens det meste af tiden. Håret var nemelig tørt og slidt, og lige meget hvad hun gjorde, så ændrede håret sig ikke. Hun prøvede nye shampoos, balsamer og olier, som blev anbefalet af diverse frisører og apotekere, men lige meget hjalp det. Pigens hår blev ved med at være tørt og slidt. Hun havde og har stadig den dag i dag behov for plejende produkter, der kan hjælpe hende tæmme hendes vilde hår en smule. Finder hun de rette produkter kan hun leve med god hårdag til sine dages ende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nørgaard

  Jeg har altid haft meget fint, nordisk hår, som næsten intet fylder. Derfor brugte jeg oceaner af tid på at få mit hår til at fylde, og var alligevel aldrig tilfreds.
  Da jeg gik på efterskole tilbage i 2012, fik jeg klippet pandehår, og det hjalp gevaldigt på, hvilke muligheder, jeg følte, jeg havde med mit hår, og pludselig brugte jeg mindre tid og energi på mit hår.
  Mit hår nåede gennem gymnasiet at blive helt vildt langt, men meget!!! slidt, så her for nylig fik jeg alt det slidte af og er nu indehaver af en lidt lang page, og er derfor også begyndt at bruge lidt flere produkter igen, for at få mit hår til at sidde. Derfor ville det her bare være HELT perfekt at vinde! Jeg krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit håreventyr startede som 13-14 årig, da jeg begyndte at farve mit hår. I løbet af et par år nåede jeg at komme omkring alt fra platinblond over pink, blå og lilla, til sort og en mislykket bordeaux der blev mere auberginefarvet. Da jeg kom på efterskole var mit hår fuldstændig slidt ned af alle de produkter og jeg klippede det helt kort. Jeg har ikke rørt mit hår med farve siden jeg stoppede for 5 år siden og mit hår er så glad for det. Det tog et par år at få mit hår langt igen og for nyligt har jeg faktisk igen klippet det i en kort page, som jeg er virkelig glad for. Jeg er ret sikker på at mit hår ville elske sådan en forkælelsespakke fra Gun-Britt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit håreventyr (eller mareridt!?) startede i 2010 i en lille gade i Barcelona. Min underbo (jeg boede i BCN 1 år) var frisør, og tilbød mig, når vi mødte hinanden på trappen, at give min perm (ja ja, man ønskede sig bohostil og dertil hørte permanentede krøller) en upgrade. And she did! Alt mit hår i siderne knækkede af, fordi der ikke er begrænsninger på indhold af gift i hårprodukter i Spanien og så var gode råd dyre. Så jeg fik min kæreste til at klippe mig kort i siderne, mens krøllerne blev på toppen. Det var meget smart. Syntes jeg dengang. Da jeg så flyttede hjem i 2011, gik det op for mig, at jeg havde klippet mig til præcis samme frisure som alle 12-15 årige danske drenge. Flot, mig selv!
  Efter flere års (!) mellemlængder, er det (endelig!) vokset til en decent længde, dog uden at jeg har øvet mig i at bruge lækre hårprodukter, så det aldrig bliver spanske tilstande igen. Defor håber jeg, at Gun-Britt kan hjælpe mig til mange mange flere gode hårdage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofia Greve

  Okay.. Mit hår”eventyr” er således, at jeg som 13-årige ca. begyndte at eksperimentere med hårfarve selv og jeg farvede det sort, blond og brunt og det endte som regel aldrig med at blive pænt. I en alder af 15 år begyndte jeg at gå med extensions og jeg har aldrig set hår være så tyndt og slidt, som mit var på daværende tidspunkt. Det var ikke særlig kønt. Håret blev stadig farvet og glattet mm. Først da jeg er 17 år, går jeg langt om længe til frisøren og stopper med at pine mit hår. Jeg får det farvet til en fin naturlig farve og klippet spidser, så det kunne være starten på et sundt og smukt hår. Og nu, snart 3 år efter, har jeg nok ca. samme længde som dig Marie og får en gang om måneden klippet lidt af spidserne. Det bedste jeg ved er nyklippet og sundt hår. Jeg har nu tykt og fint hår og jeg elsker at forkæle det og style det fint, da jeg i de tidligere år har udsat det for så meget, så det kunne være rigtig lækkert at vinde!

  Rigtig god jul! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg havde igennem mange hår meget langt år, da det er lidt som om, at man i teenageårene SKAL have langt hår, ellers er man ikke en “rigtig” pige. Desværre er jeg født med meget tyndt hår, så pænt var det ikke (kan jeg dog først se i dag). Det ændrede jeg på for to hår siden, hvor jeg fik klippet mit lange hår af til en semi-lang page, og i dag har jeg page. Siden har jeg fået mange positive kommentarer for mit hår, hvilket jeg bestemt ikke har været vant til. Jeg er ikke frisørforskrækket mere, og er ikke bange for at få klippet et par cm. af, når jeg er hos frisøren. Det resulterer i, at mit hår nu er sundt og – overraskende nok – tykkere! Hurra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Lemke

  Mit hår har altid været meget tyndt og fladt. Jeg har altid ønsket mig mere volumen, har prøvet en masse forskelligt men intet har indtil videre virket optimalt. Nu er det blevet klippet forholdsvis kort af min veninde, så der skete lidt nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lækker præmie!

  Mit hår er bare langt, lyst og meget flat, så jeg kæmper med at få noget fylde og struktur i mit hår uden at smadre det fuldstændig. Jeg har altid drømt om at have et stort krøllet garn, men det får jeg nok aldrig… Jeg prøvede dog med permanente krøller engang, hvilket aldrig helt blev en succes… Overvejer korthårsfrisurer på nuværende tidspunkt. Måske mit hår så bliver mindre kedeligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  I september klippede jeg mit hår helt Noora-kort efter i mere end 15år(!) at have haft kilometerlangt hår – og jeg elsker det! Mit tykke, laaange hår har ellers altid været dét, jeg har fået allerflest komplimenter på, så at gennemføre sådan en forandring var yderst nervepirrende. Særligt eftersom jeg som akavet 15årig bad min (daværende!) frisør om at klippe mit hår skulderlangt og endte med at få hår, der flagrede et sted oppe omkring mine ører! Så i hvad der føles som århundreder i et teenageliv kunne jeg ikke sætte mit hår op og rendte rundt og lignede en af de der Dam-trolde – og for det ikke var slemt nok, skete klipningen kun et par uger inden jeg skulle starte i en ny klasse, hvilket kun gjorde min SKAM større… Inden skolen begyndte, var jeg også på sommerferie i Italien, hvor livredderen i poolen ydmygende tvang mig til at bære badehætte, da jeg havde for kort hår til at sætte det op, av mit teenagehjerte! Det har derfor taget mig så længe at få klippet noget liv i de lange lokker, men jeg har ikke fortrudt det ét sekund, da det denne gang blev en klipning, jeg ønskede – og med en længde, der er til at style vel at mærke! Nu er jeg dog havnet i en helt ny verden, hvor stylingprodukter er ret så essentielle for at få frisuren til at holde, og jeg ville derfor blive ovenud lykkelig for at vinde den omgang af lækre produkter, som nu er på højkant. Jeg beder derfor til, at min i øjeblikket gode hår-karma kan strækkes bare lidt mere, så disse lækkerheder bliver mine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg har længe forsøgt at få mit hår farvet platin blondt og nu er jeg der næsten. Jeg ordner selv mit hår både med klipning og farvning, da jeg har haft dårlige erfaringer hos frisøren. Jeg har ikke kunne finde en god frisør og jeg får det derfor aldrig som jeg vil have det og ender med at gå skuffet fra frisøren.
  Efter jeg selv har afbleget hår mange gange og lige klippet pandehår. kunne det godt trænge til pleje og nye styling produkter! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Gram

  Jeg klipper selv mit hår. Det endte ud i en dumdristig beslutning en aften med alt for meget vin hvor jeg tog køkkensaksen og klippede mit pandehår. Da jeg vågnede op fik jeg noget af et chok, men lærte at blive glad for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Søborg

  Jeg har meget kraftigt mørkt hår, med lidt krøller. Jeg har haft etager i mange forskellige udgaver. Her på det sidste har jeg eksperimenteret med at farve det. Så efter et par blegninger kan har jeg nu blå spidser, der dog er lidt slidte på grund af de skulle afbleges et par gange får at man kunne se den blå farve. Når den blå farve er ved at være væk prøver jeg nok med lilla spidser og kan forhåbenligt lade være med at blege det i noget tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er født næsten helt sorthåret og med krøller (og ja meget hår).. Men allerede efter et par år var det helt lyst og helt glat, hvilket det så var i mange år.. Som teenager kom krøllerne så tilbage – jeg husker det som fra den ene dag til den anden, men det er nok sket over noget tid :-) Så havde jeg krøller i et par år indtil de lige stå stille forsvandt igen.. Nu er jeg tilbage ved kedeligt glat og ganske almindeligt skandinavisk hår.. Underligt, som det kan skifte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Mannerup

  Mit hår har altid været tykt og glansfuldt, selvom jeg har budt det meget varmebehandling gennem årerne, sommetider flere gange om dagen. I de senere år har jeg fået mere fokus på at passe godt på mit hår, hvilket har givet det mere liv. Jeg varmebehandler nærmest aldrig mit hår længere, hvilket også har givet mere tid om morgenen – win-win ;-)
  Har hørt rigtig meget godt om produkterne og kunne være lækkert at få lov til at prøve dem! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Fogh

  Jeg havde i gymnasietiden trang til at udfordre og lege med mit hår, og det blev til en masse blonde striber, som endte i meget slidt hår. Så tog jeg beslutningen om at klippe det hele af og få et pixie cut, som jeg faktisk var rigtig glad for og som klædte mig godt. Men så kom den frygtede periode med at gro det langt igen, og det er først for nyligt at jeg har fået en del længde på mit hår jeg er tilfreds med. Dog kunne det virkelig trænge til en kærlig hånd (læs:slidte spidser), og det ville være fantastisk at vinde Gunbritt serien. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg har altid haft kort hår… da jeg så skulle backpacke alene rundt i SYdøst Asien gad jeg ikke klippe håret… ej heller rede det…. hvilket resulterede i en stor filt i HELE håret! Så det lange hår jeg endelig havde fået var fuldstændig ødelagt! Æv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Umiddelbart er mit hår eventyr virkelig kedeligt. Jeg har aldrig rigtig været så modig ift. mit hår. Oftest det langt over vinteren også bliver det lidt kortere (hvis jeg er rigtig modig måske en page) over sommeren. Dog havde jeg for et par år siden en ufrivillig J.I.Jane frisure (karseklippet), da jeg pga. sygdom tabte alt håret. Dér gik det op for mig hvor stor en del af identiteten ligger i håret, selvom det umiddelbart virker dumt. Det er jo bare hår! Men det er det så alligevel slet ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Nielsen

  Marie Jedig. Jeg var nærmest rørt til tårre da jeg så din video om Avene produkterne. Din stemme, din personlighed, din lyst, din engagement, din fortæller. Ja bare dig som væsen, er utrolig rørende at lytte på. Tak for den video og tak for at gøre mig opmærksom på, at det er okay, at prioritere sig selv også, selvom vi går en travl måned i møde.
  Jeg vil tage dit råd til mig. Jeg vil ønske at jeg vinder produkterne fra Gun-Britt, så jeg kan holde min helt egen spa-dag.
  Bliv ved med hvad du laver.

  Varme tanker
  Sofia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mir hår har været igennem lidt af hvert.. Efter mange års hjemmeklip af mit lange hår, besluttede jeg i mit år på efterskole at få klippet en skarp page med pandehår til. Ikke noget succes… Klædte mig på alle måder dårligt ( men det er vel det man har hippie-efterskole-tider til?) Derefter begyndte kampen omkring at gro denne forfærdelige hjelm ud. Det tog et par år, som samtidigt var præget af store og hyppige psoreasisudbrud og dermed tyndt og ikke mindst klasket hår. Efter et par år var der forbedringer på alle fronter. Håret var langt, tykt og nyklippet da jeg blev student i sommer. Pt bærer det præg af vinteren, og er lige så depressivt og slidt som vejret. Mine hårdt prøvede lokker kunne helt sikkert godt bruge noget forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie øhrgaard

  Jeg har både været brun håret (i mange nuancer), rød håret, sort håret, karamel og nu lys. Er gladest for det lyse, men det er desværre ikke min naturlige farve så det varer ikke evigt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Mit hår har indtil for ganske nyligt, altid været langt og lidt den samme kedelige frisure. Men så valgte jeg at få klippet en page (dog ikke helt kort men lige til kravebenet) og jeg er så glad for det! Jeg skal dog stadig lige vende mig til det, og har da også engang imellem lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg skal gøre med det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke P.

  Jeg har tykt, krøllet, skulderlangt hår i den kedeligste leverpostejfarve, som jeg havde indtil i starten af 2.g hvor jeg fik en meget spontan idé om, at jeg da skulle farves mørk, så jeg hev med det samme min veninde ned i den lokale Matas og købte to pakker hårfarve. Jeg synes faktisk det mørke hår klædte mig imens jeg havde det, men jeg fik bare konstant den ledeste leverpostejudgroning (det burde være et ord!!), og til sidst blev jeg simpelthen træt af at købe hjemmefarve hver måned (og egenlig også lidt træt af hårfaven), så jeg gik simpelhen ned til min frisør lige før jeg skulle starte i 3.g, og bad ham om, at redde mit hår og gøre det blond. Han lagde lyse striber i med et super fint resultat, og siden da har jeg fortsat med det is-blonde hår, som jeg er SÅ glad for, selv om det kræver en del silvershampoo og hårkur. På onsdag skal jeg have lagt lyse striber igen da min udgroning er ved at være ret tarvelig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit hår har været meget igennem. Da jeg kom op i teenageårene og begyndte at gå op i hår, fik jeg det klippet hel kort. Det har aldrig været i stand til at vokse længere end til skuldrene af sig selv, så jeg har et par gange haft extensions i, fordi jeg drømte om langt hår. Nu er mit hår asymmetrisk og jeg har aldrig været mere tilfreds! Har fået klippet den asymmetriske frisure 3 gange nu og normalt skiftede jeg hved hvert frisørbesøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Mit eventyr er endnu ikke slut, desværre… Jeg er mørkhåret om vinteren, og lyshåret om sommeren og har hår til lige ned over skulderen. Hver gang siger jeg til mig selv, at nu skal jeg bare blive ved den der naturlige mellem ting, med en masse forskellige striber og naturligt. Men jeg ser fandme så kedelig ud med sådan noget hår….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sophie

  Jeg har både haft mit hår farvet mørkt, lyst, mørkt, lyst, tilbage til mørkt og så endelig lyst igen, for så at få det hele klippet af i en kort frisure, som ikke var mit yndigste. Nu er det endelig blevet sundt og langt igen, og jeg har ikke lysten til at farve det mere. Jeg vasker det også kun en gang om ugen nu, og gør hvad som helst for at skåne det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Mit hår har haft den samme frisure (langt hår) de sidste 5-6 år – dog er det blevet længere. Jeg har lysnet det lidt med en spray, men ellers ikke gjort noget. Jeg er meget glad for min farve – da det er lyst i mange forskellige nuancer. Jeg har længere tid overvejet at få det klippet, for det bliver sgu lidt kedeligt at have det samme hele tiden. Dog har jeg ikke fået taget mig sammen til det… Det er sgu svært, når man har haft langt hår i så lang tid. Hvis jeg vinder denne lækre konkurrence, så tager jeg det som et tegn, og så får jeg det sgu klipper;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Jeg har aldrig eksperimenteret meget med min frisure, da jeg altid bare gerne har ville have langt hår. Det har bare aldrig ville blive længere. Derfor har jeg eksperimenteret med farver. Først lidt lyse striber, så rødligt, så meget rødt, så skrigende orange, så helt mørkt og tilbage igen. Nu kører jeg den naturlige stil og prøver at få det langt igen – selvom jeg godt kan savne alt det sjove ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  (ikke godkend, bare læs)
  Jeg har skrevet to kommentarer til denne konkurrence, hvilket ikke er min mening, men det er søndag og jeg er træt, og tænkte ikke lige over, at kommentaren skal godkendes, før den kan læses på din blog :)
  Beklager, haha! Og god søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Mit hår er meget tykt og krøllet og kunne egentlig blive ret flot, men før jeg begyndte at ’embrace’ min krøller, glattede jeg det ofte. Desværre er det simpelthen altid så tørt og slidt og kunne trænge til en kærlig hånd. Som studerende har jeg ikke lige mulighed for at bruge mange penge på hårprodukter, så jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg havde fe-lyst og krøllet hår i spidserne i mange år. Jeg har altid været en af de piger med ”kort” hår (lidt kortere end til skuldrene), og på et tidspunkt tog jeg til frisøren, hvor jeg bad om kortere bagtil, længere foran, men endte ud med karse bagtil og langt hår foran, så jeg gik med hætte indtil håret voksede ud… Omkring konfirmationen fik jeg lyse striber i og mit hår var mellemlangt og rigtig fint, indtil der selvfølgelig kom grimme udgroninger. Efter nogle år forsvandt striberne helt, men da mit hår vokser utrolig(!) langsomt, har jeg aldrig været god til at gå til frisør, så jeg har selvfølgelig ladet håret vokse. Det har nu fået en rigtig flot længde, og jeg værdsætter mine krøller, hvilket jeg ikke gjorde for nogle år tilbage – som også har resulteret i mange ganges brug af glattejernet.. Jeg har farvet mit hår i en flot rød-brun farve for noget tid tilbage, og nu har jeg tre forskellige farver i håret, da jeg fik farvet rødderne, hvilket egentlig er flot, når håret har en god dag, men det er efterhånden ikke tit, for mit hår er slidt, tørt og trænger til lidt kærlighed! Dog er frisør ikke lige en første prioritet, da jeg som gymnasieelev har en slatten indtægt i form af min SU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min hår historie er ikke så spændende. Da jeg var lille ville min mor have mig til at have page (som hun stadig vil), hvilket resulterede i at hun altid bestak mig med en ny barbie, build a bear eller noget helt tredje. Hver evig eneste gang fortrød jeg det, for hold nu op hvor passer page bare ikke til mig! Så siden da har jeg ikke eksperimenteret så meget og tilhører nu bare gruppen af piger med langt lyst hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia

  Mit håreventyr må simpelthen være da jeg klippede mange mange centimeter af. Jeg klippede fra langt ned ad ryggen til halvt oppe over øret. Da fik jeg ikke kun kortere hår, jeg fik også store opmærksomhedskrævende proptrækkerkrøller, og har haft dem lige siden – de dukkede bare på magisk vis op. Eventyr indeed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie E

  Uha, jeg har godt nok været meget rundt… Jeg startede ud med det tykkeste og blødeste krøllede prinsessehår til taljen. Folk troede at det var extensions jeg rendte rundt med. Men da jeg så blev 13-14 år, syntes jeg pludselig at jeg skulle gå all-in på punk og emo-stil! Så mit hår blev klippet i den mest underlige svensker-frisure, med kort hår på toppen og langt for neden. Herefter blev det farvet i alle regnbuens farver, lige fra blå til rød, og grøn. Gys. Endelig afblegede jeg det totalt, så det blev kridhvidt og helt dødt og filtret.
  Det endte naturligvis med at jeg måtte klippe det hele af fordi det var så skadet, men (hjemme!)afblegningen holdt jeg fast i lige indtil for 3 år siden, hvor jeg endelig indså hvor åndssvagt det var at ødelægge sit hår på den måde.
  Nu har jeg endelig lært bare at holde nallerne væk. I dag har jeg fået sundt hår igen, med min naturlige blonde farve. Jeg vil gerne have at det vokser sig langt igen, og derfor håber jeg sådan at Gun-Britts plejeserie kunne være med til at hjælpe på projektet. Jeg er også sikker på at stylingsprodukterne kan være med til at tæmme krøllerne og gøre det nemmere at sætte frisuren om morgenen – og få den til at holde, selv på cykelturen henover markerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kristensen

  Jeg har i flere år afbleget mit hår – ALT for tit. Det blev så smukt, så smukt, men jeg har nu måtte erkende, at jeg de sidste 3-4 år har knækket omkring 10 cm af mit hår, bare ved at få det afbleget (hos frisøren til 1000+ kr vel at mærke…)
  Haha, mit hår trænger ihvertfald til en kærlig hånd (eller ti)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Der var en gang hvor jeg, af en frisør, lod mig lokke til at få klippet pandehår. Dette fortrød jeg da ret hurtigt, da pandehår og ko-slik ikke går så godt i spænd… trods forsøg på at glatte det, sagde det “puf” så snart jeg kom ud i det fugtige danske vejr, og ko-slikket overdøvede det nyglattede pandehår – så pandehåret har været langt lige siden.
  Glædelig 2. søndag i advent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Man siger, at ens hår ændrer sig hvert syvende år, og i mit tilfælde passer det. Jeg havde glat hår indtil jeg var syv år, og derefter fik jeg naturligt stort krøllet hår. Efter det har jeg ikke kunne se den store forskel med årene. Men det var min hår historie :)) krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Mit hår var fe-lyst og krøllet i spidserne, og det var egentlig rigtig fint de første mange år. Så blev jeg klippet korthåret (altså kortere end skulder, lidt længere end til ørene), og har i mange år været en af de piger med ”kort” hår til min store fortrydelse. Jeg husker, at jeg til frisøren bad om en frisure, der var kortere bagtil og længere foran, hvilket endte ud i karse i nakken og langt foran. Om jeg brugte hættetrøjer indtil håret voksede ud? Jep… Jeg fik endelig længere hår samt lyse striber i, omkring min konfirmation, men så kom der selvfølgelig grimme udgroninger. Ellers har jeg ventet på langt, flot, krøllet hår (det krøllede hår sætter jeg endelig pris på efter mange år!), men da mit hår vokser utrolig langsomt, har jeg undgået en frisør. Dog ser økonomien rigtig træls ud, når man er på SU, så frisøren har ikke været en prioritet fra min side af – og mit hår trænger. Det blev farvet for lang tid siden, og senere blev rødderne farvet, men nu har jeg tre forskellige hårfarver – hvilket er fint, når mit hår har en god dag, for så er der et flot spil. Men mit hår er tørt, træt, slidt og mine krøller trænger til lidt mere kærlighed..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Ralund

  Fed adventsgave! Jeg har nærmest altid haft langt hår med langt pandehår, da jeg har måtte indse at det er det eneste, der fungerer for mit utrolig fine (læs: tynde) og glatte hår. Ville ønske det var mig der havde tykt hår eller bare lidt volumen. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Klintrup

  Jeg har i mange mange mange år haft utroligt lang thår! Helt ned til numsen. Det sluttede dog i sommmers, da jeg valgte at klippe håret skulderlangt. Jeg savner sommetider mit lange hår, men den nye frisure er altså både praktisk og smart :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Som lys rødhåret har jeg (selvfølgelig) haft en hårkrise, det kan man vist næppe undgå. Som rødhåret.
  Så i 7 klasse blev håret farvet sort og det varede helt ind til 2.g hvor jeg fik trukket farven ud. Så nu er jeg en stolt jordbærhjelm :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Jeg har haft alle hårfarver og alle frisurer i verden. Sådan føles det! Jeg har været helt skaldet to gange og haft dreadlocks et par gange også. Lige NU er det så naturligt, som det vist aldrig har været før. Leverståhejsfarvet, men sundere i mine unge dage… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Mit eventyr er som sådan egentlig ikke begyndt endnu. Jeg har altid haft kedeligt, leverpostejsfarvet “normal”-længde hår. Nu står jeg og skal have nye briller og er faldet for et par cool gennemsigtige nogle af slagsen, hvor jeg og kæresten blev enige om, at pandehår må høre den brille til. Så nu skal jeg have nye briller OG pandehår – det er en god start på mit håreventyr, især hvis det er ledsaget af Gun-Britts produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ville være fantastisk at vinde 🙏😊👍 har næsten altid haft blond hår! Men en vinter tilbage i teenage alderen fik jeg den ide at farve håret mørkebrunt, men så træk det for længe .. og blev sort 😬 Ikke kønt! Nu har jeg blond som altid og bruger meget tid på at få fylde i håret, da jeg har tyndt nordisk hår 🎄🙏😍✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Har aldrig været ret modig mht. klipning, og er ret nærig i forhold til hårprodukter, så et eventyr har jeg nok ikke i ærmet.

  Måske kunne det blive til et, hvis jeg vandt produkterne her :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara J

  Min søster er 6,5 år ældre end jeg og har farvet sit hår i alverdens farver. Jeg tror det er grunden til at jeg aldrig selv har farvet hår – og det har jeg aldrig fortrudt! Derfor har mit hår stadig godt af lækre produkter og det ville være så fedt at vinde netop disse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har haft pandehår indtil da jeg var 15. Jeg har har langt hår, og jeg har haft den samme frisure som min mor, hvilket var helt kort (nærmest drengefrisure). Nu er mit hår mellemlangt på vej til at blive langt igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bjerre

  Jeg ved ikke Om det er et eventyr men da jeg var 18 år gammel var jeg hårmodel på en frisørskole. Jeg blev den heldige vinder af 4xafblegning = utrolig hvidt hår med 5 forskellige blålige striber i pandehåret.. yndigt! Jeg fik selvfølgelig taget billedet til mit kørekort med dette hår, hvilket i forgårs resulterede i at manden i min lokale pakkeshop/7-eleven hilste mig ved navn da jeg kom ind ad døren for at hente en pakke. Lidt paf fik jeg sagt at jeg ikke troede jeg bestilte pakker så ofte at han skulle kende mit navn. Hertil svarer han at mit kørekortsbillede ligner mig så lidt og jeg har så specielt hår at mit navn bare har hængt fast lige siden… bum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Jeg har haft dreadlocks de sidste 4 år, men valgte redde dem ud her for knap 3 måneder siden. Mit hår har selvfølgelig taget meget skade, og jeg eksperimenterer derfor med at finde produkter der plejer mit hår bedst muligt. Efter så mange år med et forholdsvis vildt hår, skal der ikke særlig meget til før jeg synes jeg ser så kedelig ud med normalt hår nu. Jeg bruger derfor altid tid på at komme forskellige volume produkter i. Også tror jeg at mit hår ville have mere end godt af at få lidt at Gun-brits magi. God julekarma herfra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det dummeste jeg har gjort var nok da jeg i starten af gymnasiet klippede pandehår. Hold fest, det var grimt til mig! Bliver stadig helt flov når jeg ser gamle billeder. Sjovt at det kan være så godt til nogle, og helt off på andre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline U

  Jeg har i mange år været så heldig, at jeg havde langt smukt hår helt ned til hofterne. Det var super tykt og rigtig fyldigt, og fik jeg altid så mange dejlige komplimenter på det. Så begyndte jeg at vaske, føntørre og glatte det hver evig eneste dag for at gøre det ekstra smukt! Det stod på i et par og så knækkede det hele af, jeg fik hår til skuldrene og kæmper stadig en brag kamp med at få det til at gro bare en lille smule. Jeg er stoppet helt med at bruge varme på det og vasker det sjælendt, men jeg savner sgu alligevel lidt liv og glans i håret, som gør det ekstra lækkert uden at skade det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jensen

  Jeg fik i mange år permanentet mit hår – elskede krøller, selvom jeg havde det glatteste hår. Efter nogle år med det trængte jeg bare til en forandring, så jeg lod krøllerne fade ud, og voksede mit hår ret langt. Det blev meget sundere efter at have lagt krøllerne på hylden, men det kunne stadig godt bruge nogle gode hårprodukter ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Kolchedantseva

  Jeg har altid haft ret langt hår, helt til numsen :) og på et tidspunkt ville jeg lige klippe spidserne ca 5-7 cm, men frisøren jeg gik over til den gang, klippede mindst 25-30 cm af! Jeg var SÅ ked af det… Nu prøver jeg at grå det ud til den samme længde igen, men det lykkes mig ikke så godt, at når mit hår når til taljen, bliver spidsende alt for dårlige, så jeg bliver nødt til at klippe lidt af igen og igen :( Så det ville være mega lækkert med nogle lækre produkter, som kunne hjælpe mit hår på vej :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise kousgaard

  Jeg har i mange hår haft rigtigt langt hår, men det var usundt. Selvom jeg utallige gange fik klippet spidserne, var der stadig slidt. For ca 3 måneder siden tog jeg til frisøren, og jeg fik det klippet til en lang page. Nu er mit hår lækkert og sundt, og jeg skal nu virkelig passe på det! Det skal klippes gerne hver 4. måned og hårkur mindst en gang i ugen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  indtil min teenageår var jeg en drengepige med kort hår. Så kom puberteten og jeg ville have langt hår som de andre piger og det har jeg så haft indtil for 1 måned siden hvor jeg fik en page og pandehår og jeg er vild med det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Mit hår har måttet stå model til en del uheldige episoder, bl.a. den klassiske gule afblegning og en hjemmefarve, der resulterede i et grønt skær. Nu er mit hår pænere end nogensinde, fordi jeg har fundet en frisør, der kan finde ud af at farve det, som jeg vil have det. Efter at have haft page i 2,5 år er jeg (vist nok) ved at gro det langt. Jeg er ikke helt sikker, for det er fandme så flot med en skulderlang page 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Åh, hvad jeg ikke har udsat mit mørke lange hår for. I mine unge teenagehår afblegede jeg det for sjovt, så hovedbunden blev skrigorange !!! Forfærdeligt at se på (stakkels min mor), men jeg synes blot det var sjovt. Et år senere fik jeg afbleget striber i, som jeg fortrød, hvorefter jeg farvede hele mit hår mørkt igen. Sidenhen har det været min egen smukke mørke farve <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jensen

  Jeg har egentlig været meget neutral mht. mit hår. Som barn havde jeg pagehår og pandehår, men siden jeg blev ældre, har jeg egentlig altid haft det til lidt under skuldrene. Jeg har aldrig farvet mit hår, men forsøger at passe godt på det – især efter sidste år, hvor jeg led af hårtab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Sørensen

  Jeg plejer altid at få klippet mit hår når jeg er ude at rejse. Jeg er derfor blevet klippet nogle meget sjove steder, og det er altid en oplevelse. Jeg blev engang klippet i Tyrkiet, af en frisør der hverken kunne engelsk eller tysk. Jeg snakkede derfor igennem ham, med en af de andre kunder. Lige nu lever jeg på SU, og det kan man tydeligt se på mit hår. Det ville derfor være fantastisk at vinde, så jeg kan pleje mit elskede hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Burton Clausen

  Jeg har aldrig været særlig eksperimenterende med mit hår. Jeg har altid mange ideer og tanker inden jeg tager til frisøren, men når jeg så først sidder i stolen så tør jeg ikke alligevel og vælger det sikre valg. Det vildeste jeg har kastet mig ud i er lyse striber i mit lyse hår, med tanken om at skabe lidt spil. Synes dog ikke det var særlig vellykket…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har prøvet mange længder og farver – sort, brunt, blond, kort page, langt hår – og har nu fundet mig til rette med en blond, lang frisure. Selvom jeg passer på mit hår så vidt muligt og kun får det farvet ved frisøren, er det dog en smule medtaget, så det ville være lækkert at vinde konkurrencen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har prøvet stort set alt med mit hår. Fra helt pixie-kort frisure, til langt, langt hår. Jeg har haft det permanentet, haft det farvet rødt, sort og lyst og har haft pandehår og etager et utal af gange. Lige nu er det dog bare mellemlangt i min naturlige hårfarve, og jeg synes egentlig at det er ved at være lidt kedeligt. Så måske skal der snart ske noget nyt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg gik fra numselangt hår til helt kort,havde kort hår i et stykke tid,men har det bedst med det lidt lange der kan sættes op,så lige nu har jeg skulderlangt hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lod i mange år håret gro ned til taljen, blive træt af det for efterfølgende at klippe det kort, fotryde, lade det gro ned til taljen og klippe det kort igen, og sådan kører det egentlig stadig i en ond cirkel. Efterfølgende har jeg forsøgt med lyse striber i mit sorte hår og en katastrofe i Rom med brune striber, der istedet blev orange…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Kirstine Lassen

  Jeg har været meget eksperimenterende angående mit hår. Det har både været langt og kort. Med og uden pandehår. Lyst og brunt. Adskillige farvinger førte til at håret blev meget slidt, og at der kom fejlfarvinger, hvor det blev både grønt og gult. Nu er det skulderlangt og min naturlige hårfarve – og på vej til at blive sundt igen, hvilket er rigtig dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg har ret flot kobberrødt hår (hvis jeg selv skal sige det), hvilket har vakt folks nysgerrighed og misundelse af og til. Husker da jeg var omkring 12 år, hvor jeg blev stoppet af en kvinde på gaden, som ville vide hvor jeg havde fået farvet hår. Da jeg svarede, at det var min naturlige farve blev hun så flov, at hun nærmest løb væk uden at sige noget. Da jeg ikke var så gammel forstod jeg ikke helt hvad der skete, men min mor kunne jo så fortælle mig, at hun bare var misundelig på min hårfarve. Hver dag siden har jeg sat pris på mit (åbenbart) misundelsesværdige hår ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Skøn præmie!
  Siden jeg som 5 årig fik lov at slippe for min mors hjemmeklippede page med tilhørende pandehår, har jeg haft langt hår. Jeg har aldrig farvet det eller klippet det i mærkelige frisurer – det har da været fristende – men har egentlig altid været tilfreds med det klassiske look og har altid fået mange komplimenter for mit velplejede hår :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Mit hår er platinblond, så efterhånden, ret slidt, grundet afblegning + farvning, så det trænger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenia

  Jeg har været vidt omkring med mit hår, både i længden i og farven. Da jeg var yngre, hjemme farvede jeg det helt sort over en lang periode. Det havde det selvfølglig ikke så godt af, så jeg måtte klippe det kort og lade mit hår vokse ud al natural. Den proces gentog jeg, trods advarsler, et par gange. Så besluttede jeg mig for at det skulle være lilla. Jeg blegede det ‘selvfølgelig’ hjemme. Kønt var det ikke, men den lilla farve reddede det heldigvis lidt. Det blev dog så slidt, at jeg ikke længere kumme afblege det, i frygt for at det ville knække. Så det naturlige voksede ud igen. For et år siden, fik jeg igen lysten til blonde lokker. Jeg har heldigvis lært af mine fejl, og går nu troligt til frisøren, for at få det bleget. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  For mit vedkommende har jeg aldrig rigtig eksperimenteret med mit hår. Jeg har langt tykt halvkrøllet hår. Det vildeste jeg har prøvet med mit hår er, at få det klippet til skuldrene og overvejer det igen, da jeg er lidt træt at det lange hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke V

  Mit håreventyr er egentlig kort og nok også ret kedeligt.
  Jeg er fra naturens side velsignet med tykt, krøllet og mørkt hår, hvorfor jeg aldrig har følt det nødvendigt at ændre min frisure drastisk i form af diverse hårfarvninger og trends der skulle afprøves.
  På trods af at jeg aldrig har udsat mit hår for den slags kemikalier, sætter jeg alligevel pris på gode produkter, der kan tæmme min, til tider, ustyrlige manke.
  Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med Gun-Britt, og deres Curls & Styling Cream er guld værd!! Derfor ville det være så fantastisk lækkert at få lov at vinde denne serie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh Gud. Hvor skal jeg begynde. Har altid været blondine. Så fik jeg en dag en god idé og ville være brunette. Det var meget pænt, men så ville jeg have det mørkere. Så blev det næsten sort, og så fortrød jeg, at jeg blev mørkhåret, så jeg ville være lyshåret selv. Jeg farvede selv mit hår lyst, og det hjalp ikke så meget. Tog til frisøren og fik afbleget striber i (lol), og det var fuldstændig smadret mit hår efterfølgende haha. Så måtte farve mit hår brunt, og lade min naturlige hårfarve gro ud, og måtte klippe mine spidser selv ca 1 gang om måneden fordi spidserne bare var hø. Efter 2 år var mit hår endelig min egen naturlige farve igen og gik ned til skuldrene. Og så far jeg været blondine siden haha. Hold nu op et helvede :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura V

  langt hår, kort hår, pandehår, pagehår, mørkt hår, lyst hår – you name it, jeg har haft det hele!! Lige nu er mit hår ved at vokse ud efter at have været klippet helt kort, og selvom det kræver tålmodighed, så var det den helt rigtige beslutning, mit hår nu er næsten FOR sundt. Jeg kan ikke sætte det op da alle frisurer “glider ud”. Kunne derfor godt bruge nogle stylingprodukter 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Åh jeg har været rødhåret, brunhåret, flerfarvet, med pandehår, kort, page osv. Jeg har dog fundet ud af min naturlige lyse farve og langt hår er bedst til mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har naturligt (MEGET) krøllet hår. Hvilket har gjort at det har været et mareridt mere end et eventyr nogle gange. Det gjorde i hvert fald at jeg ikke havde super fedt i de mindre klasser i folkeskolen. Faktisk klippede jeg det hele af omkring 3. klasse. Men heldigvis fandt jeg ud af, at det var dem der mobbede, der var noget galt med og ikke mig. Og i dag er jeg super glad og stolt over mit hår. Selvom det kræver en del pleje for ikke at komme til at ligne Mia’s frisure i “Prinsesse eller ej” Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kristensen

  Mit håreventyr startede for snart to år siden, da jeg besluttede mig for at gro min korte pixiefrisure, som ellers elskede og som havde fulgt mig gennem 6 år, ud. Det var en besværlig og langsommelig proces – med rigtig mange akavede faser, jeg forsøgte at skjule med kreative flettede frisurer, osv. Idag sporter jeg den famøse Long Bob (LOB), men savner indimellem stadig mit korte hår, som folk stadig ofte nævner, og mange har erklæret at de forbandt 100 % med mig. Jeg er nu fast besluttet på at mine mange måneders udgroning skal være forgæves, men må også indrømme, at jeg stadig ikke til fulde har lært at udnytte det “lange” hår. Jeg er til dels overbevist om, at det også er et spørgsmål om, at jeg ikke har fundet de rigtige produkter til det endnu, så jeg krydser fingre for, at Gun-Britts måske kunne være mit perfekte match ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille I

  Altså jeg har været igennem ALT på hår fronten de sidste 10 år. Jeg startede ud med helt is-blond hår, så blev det helt mørkebrunt med extensions, en tur forbi den røde farve og en laaaang proces tilbage til det blonde. Nu har jeg endelig fundet frem til en naturlig blond hårfarve og en skarp page – mit hår er dog stadig ramt af de mange behandlinger, så jeg krydser fingre for at få nogle gode produkter sendt min veJ! Glædelig 2. søndag i Advent :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Der er ikke så meget andet at sige, end jeg hele mit liv egentlig har haft den samme frisure. Jeg har meget tykt hår og det kræver en ordentlig og ideel pleje. Jeg har prøvet alle typer shampooer og balsams, men må erkende, at det bedste for mit hår er de produkter, som koster lidt mere, men til gengæld også er bedre i kvaliteten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Jeg har altid haft langt, glat, mørkt hår af natur. Meget glat. Da du anbefalede Gun-Britts dry volume booster købte jeg den, hvilket jeg er absolut glad for. Dog har jeg det sidste års tid fældet rigtig meget, så en udskiftning af hårrutinen kan måske hjælpe på det. Glædelig jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Uhh jeg håber at jeg bliver den heldige vinder :)
  Jeg har alle tider ledt efter et godt volumen-produkt, til mit tynde hår.. Men det er endnu ikke lykkedes mig at finde et, der kan give fylde! Derfor vil det være skønt at prøve den fra GunBritt, som du taler så godt om :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M

  Lækker konkurrence. Mit hår er ikke nemt. Det er tyndt, knækker let og kruser meget. Lige nu er jeg i gang med at vokse mig en sund manke takket være en dygtig frisør, som hjælper mig. Jeg kunne godt bruge de lækre produkter, i denne konkurrence, til at style mit hår de dage hvor jeg skal noget særligt. Jeg krydser fingre !
  – Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Thomsen

  Uhha Gun-Britts produkter skulle være helt vild gode! Når det kommer til mit eget hår, har jeg faktisk aldrig prøvet at få det farvet. Det er kun endt med mærkværdige klipninger, som jeg fortrød efter jeg forlod frisøren og hendes fine komplimenter, haha. Beundrer din stil helt vildt! God jul :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Damgaard

  Mit håreventyr startede i en tidlig alder, da jeg som 5-årig, valgte at klippe mit eget pandehår – dagen før jeg startede i 0.klasse. Siden da, har jeg droppet pandehåret, og blevet bedre til at styre en saks – og er nu frisør for min kæreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEHIND THE SCENES VIDEO: GARDENIA SAMARBEJDE