GAVER TIL HAM

8 TING, JEG ELSKER LIGE NU

jikke-navngivet-1

1. Løgismoses marmelade med figne og valnød. Hold nu wow, det smager skønt på ristet rugbrød med ost om morgenen!

2. Stort set alle DR produktioner lige nu. Prinsesser fra blokken? Bedrag? Ditte og Louise? Christiania uden filter? Løvens Hule? Skønhedens magt? Rytteriet? Den store bagedyst? Hell to the YEAH!

3. Sample sales. Ja, det kan også være en forfærdelig, overfyldt affære med dårlige tilbud og endnu dårligere service – men jeg var på ACNE STUDIOS lagersalg for et stykke tid siden, og det var for vildt.

4. Den søde juletid nærmer sig! Mens mange andre går ned med stress over julegaveindkøb, hygger jeg mig med det og spiser mig glad i konfekt, og slik fra den pakkekalender, min mor og søster har lavet til mig, imens.

5. Mit designsamarbejde med Gardenia, som udkommer D. 15. december! I er inviteret til lanceringen! Læs og se mere om samarbejdet her.

6. West World (kan ses på HBO). En sci-fi serie omhandlende en Western forlystelsespark med robotter, som rige mennesker kan betale sig for at behandle, som de synes. Robotterne er dog ikke helt så simple, som først antaget – eller er de? Serien stiller spørgsmålstegn ved menneskets værdi og fremtid, og er simpelt hen så velspillet, underholdende og intens.

7. Mit nye, mere naturlige hår, som er skabt af Hanna fra Gun-Britt. Se det på Instagram!

8. Gabrielle med “5 Fina Frøkner”. Efter seneste afsnit af Skam, har jeg været besat af denne skønne, energiske, norske popsang. Apropos Skam… OMG. Bare OMG. Hør den her.

2 comments

  • Marie

    Åh, jeg hører også “5 fine frøkner” hele tiden (og “Dick in the air”)! Og OMG, ja! På DR kan jeg desuden anbefale “Billet til Kærlighed”, hvis du er til den slags kærlighedseksperimenter :-) God weekend. /M.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine K

    Skønt indlæg – flere af den slags (y)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVER TIL HAM