EGGWHITE

5 SANGE TIL NYTÅRSSPILLELISTEN DER BESKRIVER 2016:

Skal du også sørge for årets spilleliste ved nytårsfesten? Frygt ej, jeg har hjælpen til dig! Som sædvanligt vil jeg anbefale jer at følge min “Fest”-spilleliste på Spotify, som rummer al den gode og dårlige musik, du helst vil danse til, og som jævnligt opdateres.

Derudover har jeg 5 særlige bud, som passer særligt godt på din spilleliste i år, fordi de hver især repræsenterer 2016:

Blak – “Nede Mette”
Et totalt uundgåelig 2016-hit, som vi efterhånden alle kan synge med på. Sangen er faktisk den mest spillede, danske sang på Spotify (i Danmark) i år 2016, så ét eller anden kan den sgu.

Mø – “Drum”
Vores kære Mø opnåede endnu større internationel succes, og med Drum leverede hun et mega-hit, som jeg personligt elsker at danse til – både en mandag morgen og en fredag aften!

Pokemòn – “Pokemòn Theme”
Pokemòn fik revival med app’en Pokemòn Go – og derved genfandt vi alle vores kærlighed til universet gennem rendyrket nostalgi og selvfølgelig titelmelodien, som er fantastisk.

Gulddreng – “Model”
“Er du model, vil du med på hotel?” Endnu en dansk landeplage, som alle kan synge med på, og som derfor sætter gang i festen. Gulddreng har virkelig markeret sig i år med sin påtagede karakterer og karikerede popfigur – og han fortjener helt sikkert en plads på listen. “Model” er hans, for mig at se, bedste bud på et hit.

Gabrielle – “5 fine frøkner”
År 2016 var også året, hvor alle blev skamificeret, og den populære, norske TV-serie Skam eroderede terræn i Danmark. Sangen “5 fine frøkner” er faktisk fra år 2014, og var et nummer, jeg aldrig førhen havde stiftet bekendtskab med – men efter at være blevet spillet i 3. sæson af Skam, hvor Even synger med, har jeg selv spillet den dagligt – og skal ryste min røv i laser til den lækre poplyd sammen med mine veninder, som alle er ligeså store Skam-nørder, som jeg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EGGWHITE