KORT, PAGE ELLER PANDEHÅR? HÅR-INSPIRATION FRA FILM:

VIENNA OUTFITS

Jeg har haft 3 helt fantastiske dage i Wien sammen med to dejlige veninder – og hjemvendte i går aftes. Jeg har, gennem turen, skrevet på en temmelig detaljeret guide til byen – for Wien er stærkt undervurderet! Guiden kommer op i løbet af de næste par dage – men indtil da, kan I underholde jer selv med et par outfits fra den østrigske by:

img_0589 img_0597 img_0716

INDEHOLDER SPONSOREREDE LINKS: CHANEL DUNJAKKE || SAKS POTTS BUKSER || ADIDAS SNEAKERS || LOEWE SOLBRILLER || CHANEL TASKE

Er denne dunjakke ikke bare sej? Jeg fandt den i en luksusgenbrugsbutik (som også er nævnt i guiden), og kunne slet ikke stå for den! Jeg ejer, som I måske allerede ved, en dunjakke fra Chanel i lyseblå, som jeg er vildt glad for, og jeg kunne derfor regne ud på forhånd, at denne ville indtage samme plads i mit hjerte.

img_0692

UNITED COLORS OF BENNETTON STRIK || SAKS POTTS BUKSER || ADIDAS SNEAKERS || MARIE JEDIG X MARKBERG TASKE

Outfit fra i går, hvor vi var på museer – her på Det Nationale Kunstmuseum, og jeg valgte at hoppe i min nye, lækre striktrøje fra Bennetton.

1 comment

  • Victoria Trolle-Millbrath

    Fik du også besøgt Dorotheum? Hvis man vil have smykker, som ingen andre har, så er det deresafdelig for “Schmuck aus Privatbesitz” man skal besøge. Wien har været min yndlingsby i 50 år, og jeg kan sikkert supplere med gode råd. 3 dage giver en duft af byen, men ikke kendskab og kærlighed til den.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KORT, PAGE ELLER PANDEHÅR? HÅR-INSPIRATION FRA FILM: