JEG ER NOMINERET SOM ÅRETS INSTAGRAMMER

TAKING OUT MY PYTHON DARLINGS

img_1949-kopi

ACNE STUDIOS STRIK || H&M STUDIO BUKSER || MULBERRY TASKE || ACNE STUDIOS STØVLER

Til ACNE STUDIOS’s lagetsalget i weekenden fik jeg købt hevet denne chunky strik samt disse seje chelseastøvler med hjem – ret gode køb, synes jeg selv! Jeg parrede de to nye køb med mine favoritbukser fra H&M Studio i python (eller, imiteret python i læder!), og min Mulberry taske.

10 comments

 • Nicoline

  Har du stadig disse støvler? Og i så fald sælger du dem så?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kære Marie,
  Jeg leder med lys og lygte efter disse bukser på eBay, Trendsales etc. og har gjort det længe. Dem jeg har fundet ser meget vide/brede ud nederst i benene, men det gør dine ikke. Jeg foretrækker pasformen på dine. Ved du om der er lavet to modeller i samme kollektion, eller er de lidt vide nederst på dine også? Jeg ser frem til dit svar!
  God weekend :)
  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Der er kun lavet én model, men der er lynlås forleden, så når man lyner op, kan de se bredere ud. Og de er straight og ikke skinny.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Tak for svar :-)
   Jeg tror der må være nogle fake-versioner derude. Dem jeg fandt kunne jeg efterfølgende se også havde andre forskelle.
   Kan du også fortælle mig hvilken størrelse dine er? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mine er en str. 34 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sygt fede bukser!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, de er rå – et cirkelspark med dem, og man ligger ned!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Vild med dette sæt! Sådan lidt ride-pige-gone-Crazy.! I Like it.
  Hvor Søren har du fundet de bukser henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER NOMINERET SOM ÅRETS INSTAGRAMMER