SENGESÆT I HØR

NESPRESSO GIVEAWAY

ikke-navngivet-1

SPONSORERET AF NESPRESSO: Jeg underdriver ikke, når jeg siger, at jeg har DRØMT (!) om en dag selv at eje en Nespresso-maskine, efter at være blevet præsenteret for sådanne hos venner, familie – og i forbindelse med kampagner på bloggen (her, her og her). Nu har jeg så endelig min egen, fine Nespresso Expert maskine, som brygger den absolut lækreste kaffe!

Hvis det ikke var fordi, jeg stod i så priviligeret en situation, at jeg som blogger har fået lov til at teste denne maskine – så havde den stået øverst på min ønskeliste til jul. Det er nemlig lidt et must have for mig med god kaffe – og findes der nogen lettere og mere delikat måde at lave god kaffe end med en Nespresso maskine? I think not.

Jeg starter altid dagen med kaffe. Før jeg overhovedet går i bad eller tænder computeren, går jeg ud og laver mig en kop dejlig kaffe, som jeg drikker sammen med en typisk morgenmad bestående af ristet rugbrød med marmelade. Først når kaffe og morgenmad er klargjort, tænder jeg computeren og går i gang med dagens opgaver.

Desuden får jeg forholdsvis tit visit af én af mine skønne venner eller veninder (som billedet herover illustrerer har jeg en del coffee moments med denne dejlige dame; Shira), og her er en kaffemaskine endnu engang et must – og jeg er pavestolt over nu at kunne servere Nespresso kaffe. Særligt i denne mørke tid er en kop kaffe med de, man elsker, særligt tiltrængt.

Fascinationen startede faktisk, da jeg var med min veninde Anne inde og købe kapsler for et par måneder tilbage i Nespresso-butikken ved Strøget. Vi kom ind og blev tilbudt en kop kaffe, mens vi ventede, og Anne købte ind af lækre kaffer med diverse, eksotiske smage og variationer. Servicen var helt absurd god, og så hersker der efterhånden ingen tvivl om Nespressos formidable kvalitet – faktisk lever kun 1-2% af verdens kaffeproduktion op til Nespressos høje kvalitetsstandrader. Og så er det ikke engang løgn.

Frem til 15. januar får man rabat på Nespressos kaffemaskiner, og får samtidig 50 kapsler i gave ved registrering af kaffemaskinen. Perfekt her omkring jul, hvor en maskine er en oplagt gaveidé (eller gaveønske?). Se alle tilbuddene her.

Endvidere har jeg fået lov til at udlove en giveaway i anledning af julen til jer! Man kan vinde en Nespresso Expert samt 50 kapsler – og for at deltage, skal man blot smide en kommentar til dette indlæg med et lille skriv om, hvem man ønsker at forære maskinen til og hvorfor. Så blev det alligevel en glædelig jul, hva’? Vinderen annonceres her på bloggen senere hen.

 

347 comments

 • Pia S

  Min dejlige mand. Hans kaffemaskine er gået i stykker, og så lige på hans fødselsdag! Han elsker sin kaffe, og så kunne han få en fin kaffemaskine i julegave i stedet. Han ville blive så glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville give den til min far! Glaskanden til hans kaffemaskine er gået i stykker, og Elgiganten sælger ikke seperate dele, så han må købe en helt ny maskine for at få en ny kande. Det synes jeg ikke er ok, og derfor fortjener han den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hvis jeg vandt, ville jeg forære den til mine forældre. Vi har boet i Italien, da jeg var lille og nyder hver gang at krydse den italienske grænse for at få god kaffe og blive mindet om de mange solskinstimer i Firenze. Nu hvor jeg flytter hjemmefra til sommer vil jeg gerne have, at de får nogle flere solskinstimer i deres liv og så vi har noget at nyde i fælleskab, når jeg kommer hjem (udover hinandens selskab, selvfølgelig).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louuse Jørgensen

  Jeg vil selv beholde den og forære min søster min gamle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Den skal jeg da selv have- passer perfekt til mit nye køkken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Andersen

  jeg synes, at min kæreste fortjener denne kaffemaskine. han har 3-holdsskifte og selvom han kommer meget sent hjem, eller skal meget tidligt op, så er han stadig en stor hjælp til vores lille dreng på 1 år. det kræver en del kaffe at have så meget overskud, som han har. Derfor ville det være skønt at kunne forære sådanne maskine til ham til jul, så han dagligt kan få den bedste kaffe på markedet ☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville give den til min kære bror. Han er forholdsvis ny i kaffeverdenen, og lærte faktisk først at drikke kaffe som 20årig i sit sabbatår, da han var den eneste på jobbet, som ikke vat blevet “voksen” endnu.

  Han bor hjemme, og er derfor meget vant til mors smarte maskine. Eftersom han snart skal flyve for reden, så tænkte jeg, at en lækker kaffemaskine ville være passende.
  Helt klart en hverdags luksus til en på SU.

  Han kæmper røven i laser på universitetet, så han fortjener det fandeme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  jeg ville elske at vinde den til min kæreste, han er i gang med at skrive bachelor og kun e godt bruge noget lækkert kaffe til at forsøde skrivetiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Til min søde far – den største kaffedrikker jeg kender. Han sætter stor pris på en god kop kaffe, og har altid ønsket sig en kaffemaskine hvor der er mulighed for at lave forskellige typer af kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min dejlige onkel, da han er den store kaffe drikker i familien :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil give den til min mor, som drømmer om en ny kaffemaskine. Denne vil være perfekt til hende, da hun ofte kun laver en kop til sig selv. Og så fortjener hun at kunne forkæle sig selv med en god kop kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Ville give den til min kæreste, da han er helt afhængig af sin morgenkaffe og ofte har klaget over ikke at have en ordentlig kaffemaskine:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke

  Jeg vil forære kaffemaskinen til min søster, som lige er flyttet hjemmefra og står til at tylle instantkaffe hver eneste morgen, fordi hendes nye arbejde kræver, at hun står op klokken 5, og fordi hun bruger alle sine penge på rideudstyr (og altså ikke ordentlig kaffe) til min store frustration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hviid Skov

  Jeg ville give den til min søde mor. Ingen sætter lige så stor pris på en god kop kaffe som hende. Hun elsker at være værtinde, og alle hendes søde veninder vil helt sikkert elske, at hun costumizer deres kaffe så den passer perfekt til hver enkel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Dam

  Kunne godt tænke mig at forære den til mine kære forældre – bare fordi de fortjener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line O.

  Jeg vil forære den til min kæreste (og mig selv ;-)), fordi vi ikke har en kaffemaskine endnu. Vi er igang med at renovere hus, og en Nespresso Expert vil passe perfekt til vores nye køkken :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sizel

  Jeg ville give den til min far. Så han kan give en ordentlig kop kaffe når jeg kommer på besøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Jeg ville forære maskinen til verdens største kaffeelsker, min kære mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Til min kære mor, helt sikkert. Hun er jordens største kaffe-elsker, og jeg vil blot elske at forære hende yndlingsdrikken brygget på helt ny maskine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Als

  Jeg ville give den til min far som ikke går en dag uden at drikke kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Simonsen

  Jeg vil 100% forære denne til min bedste veninde, snart bofælle og navnesøster, Amanda. Hun fortjener denne fordi hun er god på gode dage og endnu bedre på de dårlige. Hun laver tit brunch til mig og elsker at stå op hygge om mig! Hun skal have den fordi hun er den bedste i verden !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda T

  Da jeg står og skal flytte hjemmefra sammen med min søde veninde, ville jeg helt bestemt give den til hende.. er sikker på vi ville få en masse glæde af den sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil gerne forkæle min mand med den 💙 han elsker en god kop kaffe, så den vil han elske 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skulle helt klart gå til min mor! Hendes kaffemaskine er for kort tid siden afgået ved døden, og det kunne være fantastisk at overraske hende med sådan én! Og så kunne jeg jo nyde godt af ved lejlighed.. :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil uden tvivl forære kaffemaskinen til min dejlige kæreste. Jeg ved, at han vil nyde at kunne lave en god og hurtig kop kaffe, når han inden længe bliver far og tiden måske bliver lidt mere knap. Og så er det jo en bonus, at jeg også selv vil kunne få glæde af maskinen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Til mine forældre. Særligt min far, som drikker kaffe hver morgen, og aldrig ønsker sig noget til jul. Han er altid rigtig svær at finde en gave til, så jeg ville elske at forære ham en splinterny kaffemaskine, selvom kapsler er noget helt nyt i forhold til bønner og filter :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil give den til min ikke-kaffe-drikkende-kæreste, og HÅBE at han med denne lækre maskine måske vil lære at værdsætte en god kop kaffe ligeså meget som mig :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte g

  Jeg ville give den til min søde roommate, som er stor kaffe entusiast. På grund af SU budgettet må hun dog nøjes med instat, hvilket bliver lidt kedeligt i længden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt sikkert give den til mine søde forældre. De har begge meget travlt, så det ville være perfekt, hvis de kunne få en hurtig kop kaffe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalie

  Jeg ville give den til min søde far, fordi jeg ved hvor meget han elsker en god kop kaffe. Han knokler sådan til daglig og sætter altid andres behov over sine egne – så en pause med en rigtig lækker kop kaffe, dét kan jeg altså godt unde ham! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalie

  Jeg ville give denne maskine til min søde far, fordi han sætter rigtig stor pris på lækker, lækker kaffe, og han knokler sådan i hverdagen og sætter alle andre over ham selv, så en kaffepause med lækker kaffe, dét kan jeg altså godt unde ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Norma

  Jeg ville give mine forældre (især min mor) sådan en kaffemaskine. De elsker kaffe, og de går også meget op i god kaffe. Men det ender altid ud i den blå Irmakaffe, som ikke lever op til deres krav. Og min mor ville elske at drikke en god kop kaffe inden arbejde og dagens slid og slæb. Og så kan jeg også lave kaffe efter skole! Det ville være en ekstra lille glæde i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne give maskinen til min kæreste i julegave. Han flytter snart i sin første lejlighed og er virkelig blevet en kaffe-nyder hvilket jeg har hørt er et must når man drikker nespresso. Han ville virkelig værdsætte hver en kapsel han ville bruge 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Jeg vil give den til min søde kæreste – da vi har købt et hus pr 1.12 og da det koster en del med sådan en flytning mv., har vi valgt ikke at give hinanden julegaver i år :o så jeg ville give den til ham i julegave (så kan han ikke klage over at jeg har brugt for mange penge på hans gave ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville give den til min roomie Kristine i tillykke-med-det-nye-job gave, da hun i allerhøjeste grad har brug for en ordentlig kop kaffe om morgenen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Wiencke Lund

  Jeg vil forære nespressomaskinen til min mor, da jeg ved, hvor meget hun vil elske mig, hvis jeg var skyld i, at hun fremover kan få en god start på morgenen. Derudover er jeg sikker på, hun vil give mig lov til at nyde nogle gode kopper kaffe i hendes selskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg ville forære maskinen til min søde kæreste, som knokler og fortjener noget godt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benya Suwan

  Jeg ville forære denne maskine til min mor. Som natarbejder går hun glip af at nyde morgenkaffen, da hun netop kommer hjem om morgenen hvorefter bliver smidt på sengen. For at indhente oplevelsen, er jeg sikker på at Nespresso kan levere velsmagende morgenkaffe, når hun endelig holder hendes fridage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Jeg ville elske at kunne forære en Nespresso-maskine til min kæreste. Hun går altid og taler om hvor meget hun glæder sig til at være færdiguddannet, så hun kan tillade sig at bruge så mange penge på en kaffemaskine, men jeg synes hun allerede fortjener en god kop kaffe om morgenen – også selvom hun endnu “kun” er studerende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg vil forkæle min dejlige mand, fordi han fortjener det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte WM

  Jeg ville forære denne maskine til min storesøster. Uanset hvad, så kan jeg regne med hende. Jeg ville elske at kunne dele en god kop kaffe med min bedste veninde og søster. Dét er der ikke meget, som kan overgå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha k. Villadsen

  Hvis jeg vandt ville jeg forære den til mine forældre, de elsker en god kop kaffe og fortjener virkelig en god gave. De arbejder begge hårdt og kunne virkelig bruge denne i deres hverdag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  jeg vil forære maskinen til mine søde forældre, så jeg kan komme på besøg til en god kop kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Vil forære min langdistance kæreste en nespresso så vi kan få noget ordentligt kaffe når vi er hos ham. Jeg ÆÆÆLSKER en god kop kaffe og sætter virkeligt pris på en god kaffe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma Grünspahn

  Jeg vil forære Nespressomaskinen til min storesøster, fordi hun elsker kaffe, og specielt Nespressos kapsler. Det ville være den perfekte julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie M

  Jeg ville nok forære den til mine kære kaffe-elskende forældre! De fortjener fornem kaffe, og min SU-sjæl kunne godt tænke sig at arve deres gamle filterkaffemaskine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Min skønne roomie, der elsker kaffe. Og så får jeg selvfølgelig også gavn af det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christiansen

  Jeg vil faktisk, omend jeg har rigtig meget lyst til at være egoistisk og beholde den selv, give den til min rare storebror, som er flyttet hjemmefra og nu lever på et sparsommeligt SU-budget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Clausen

  Jeg vil forære Nespressomaskinen til min veninde der aldrig når sin morgenkaffe fordi hun kommer for sent ud af sengen. Med denne gave har hun ingen undskyldning for ikke at nå at starte morgenen på den helt rigtige måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H

  Ej jeg ville elske at forære min kæreste sådan en maskine! Han er begyndt at gå meget op i kaffedrikning, hvilket er super fedt, men uden en opvaskemaskine kommer der for meget opvask ud af det til at jeg kan sætte max pris på det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Min kære mor. Hun har igen i år formået at skrabe en kalendergave sammen til mig, og så ville jeg gerne forkæle hende lidt ekstra i det kemo-forløb hun er igennem nu – give lidt tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg er lige flyttet i lejlighed, og vil derfor beholde den selv, så jeg med glæde kan inviterer familie, venner og veninder på en GOD kop kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andersen

  Jeg vil gerne give den til min kæreste, da hans egen Nespresso-maskines dage er talte, og han har netop gået og talt om at købe en ny. Så jeg tænker, at jeg kunne være på forkant og gøre ham rigtig glad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke K

  Jeg ville forære den til mine forældre, fordi jeg synes, at de fortjener god kaffe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Jeg vil glæde min rigtige gode veninder. Hun har siddet lidt stramt i det, med sin økonomi de sidste par måneder, så hun trænger til at blive forkælet. Desuden flytter jeg fra de trygge provinsrammer og ind til storbyen til januar, uden hende, så det er hun ret ked af. Så det ville være helt perfekt at kunne glæde hende inden jeg tog afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda F

  Jeg ville forkæle mig selv – og invitere alle venner og familie på god kaffe 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil bestemt beholde den selv! Så kan jeg give kvalitet kaffe til dem jeg holder af – og nyde gode stunder med dem! Ville være fantastisk at vinde!!! En god kop kaffe er vigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg ville forære den til min elskede mor! Hun har været så sød (igen) i år, at lave en pakkekalender til mig, og mit SU budget, holder ikke til jeg kan gengælde det – så det ville være fantastisk at kunne glæde hende med så lækker en kaffemaskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg ville give den til mig selv, da jeg endelig har lært at drikke kaffe! Det tog lidt tid at lære, men nu kan jeg slet ikke undvære det. Alle julegaverne er købt, så hvorfor ikke forkæle sig selv også her op til jul?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christiansen

  Jeg vil faktisk, omend jeg rigtig meget har lyst til at være egoistisk og selv beholde den, give den til min rare storebror, som er flyttet hjemmefra og nu lever på et meget sparsommeligt SU-budget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christiansen

  Jeg vil faktisk, omend jeg har rigtig meget lyst til at være egoistisk og selv beholde den, give den til min rare storebror, som er flyttet hjemmefra og nu lever på et meget sparsommeligt SU-budget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  den skal foræres til mine dejlige forældre som tak for deres kæmpe støtte i min hverdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min søster, som lige er flyttet i ny lejlighed og mangler stort set alt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil helt sikkert være egoistisk og beholde den selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil glæde min mor simpelthen fordi hun er god til at overraske/glæde mig, så nu vil jeg gerne gøre gengæld og se hendes glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ville ønske jeg kunne glæde min mor med så fin en maskine. Hun ville elske at kunne byde venner og familie på en godt kop kaffe når hun havde besøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Det er jo den lækreste gave, kunne ikke forestille mig noget bedre end sådan en kop søndag morgen.

  Jeg ville forære den til min mor, fordi hun ikke har en kaffemaskine og må ‘nøjes’ med instant kaffe. Hun ville blive lykkelig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amilia

  Jeg ville forære den lækre maskine til min kæreste som drikker en kop kaffe hver dag når han kommer hjem fra skole :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Det må være mig selv – Jeg er den eneste kaffedrikker hjemme hos os og ofte har jeg ikke tid til at lave frisk kaffe hver gang, jeg vil have en kop. Det bliver nok også for dyrt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mig selv, da jeg desværre ikke ejer en kaffemaskine. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en har stået på min mands ønskeseddel længe – men er uden for budget. Han har haft det værste år, hvor han er blevet opereret pga kræft og har været igennem en masse. På mandag skal han have den sidste operation og så burde han være fin igen. Pyha…. Ville gerne glæde ham med sådan en her i julegave i år. Han fortjener det – og meget, meget mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla Hedegaard

  Jeg vil forære den til min kæreste, da han elsker at drikke en kom kaffe om morgenen, eller at kunne byde vores gæster en god Joo kaffe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene K

  Jeg ville forære den til mine forældre – de kører begge hjemmefra til arbejde senest kl. 06.30. Derfor ville det være super fedt at forære dem sådan en lækker maskine, til at gøre deres morgener lidt lettere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Min kæreste, som elsker kaffe og ville blive så begejstret for denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Tillykke med din maskine. Hvis jeg er heldig skal min mand forkæles med den❤️😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg vil give dem til mine forældre, som skal have deres daglige kaffe inden dagen rigtig begynder – derudover ville jeg selv kunne nyde den skønne kaffe, når jeg kommer besøg (win win)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg kunne rigig godt tænke mig at forkæle mine forældre. De skal til at bygge nyt hus, og kaffemaskinen vil passe perfekt i deres nye køkken, så de altid kan nye en lækker kop kaffe. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Havskov

  Den skulle være til min Mor – det største kaffeøre jeg kender! Og expert modellen er jo så lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Jeg ville elske at kunne give min far, der bor på et hjem en nespresso maskine så han ikke skal spørge personalet om kaffe hver gang han vil have en kop :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucca

  Jeg ville give min til min kusine som højt elsker kaffe. Hun varmer altid vandet på en kogeplade (hvilket skal gøre ofte, da hun drikker rigtig meget kaffe) fordi hun stadig ikke har taget sig sammen til at købe i det mindste en el-koger (da hun har ret så få penge) At kunne give hende en kaffemaskine, ville betyde så meget. Det kunne virkelig være den aller aller bedste julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Hallgreen

  Jeg ville forære maskinen til min mand fordi han ELSKER kaffe og han ville synes det var skønt med en let måde at lave sin morgenkaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Jeg vil glæde min kæreste og jeg selv. Vi har boet i en lille lejlighed hvor køkkenet var så lille, at det var forbudt at købe nye maskiner. Nu flytter vi 1. december og jeg glæder mig til at få fyldt køkkenet med de lækreste maskiner over de næste år.
  Kaffen står øverst på listen. Er træt af kun at drikke instant coffee.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  min kære mor er så sindssyg vild med kaffe, men desværre har hendes elskede nespressomaskine måttet lade livet. derfor kunne det altså være fantastisk at kunne forære hende en ny (endnu mere fancy model)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Egelund Schmidt

  Man skal huske at forkæle sig selv også – selvom julen handler om at give :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Blomberg
  Min seje søster der snart skal igang med eksamenforberedelser på sit studie. Lækker kaffe er ikke en luksus hun har råd til, så hun ville blive ellevild hvis hun fik en Nespresso Expert! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Francesca Mugnaini

  Hvis jeg vinder, vil jeg give den til min far, da hans elskede gamle kaffe maskine er gået i stykker:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Min kæreste og jeg ville elske at vinde denne maskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Min søde kæreste er ved at skrive sit speciale, og hans kaffeindtag er derfor steget gevaldigt de sidste par måneder. Jeg ville derfor elske at give ham en Nespresso maskine! Samtidigt med det, kunne jeg måske også finde på at bruge den som en (ekstra god) undskyldning til at se ham lidt mere, end jeg gør for tiden. Kaffedate :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie k

  Hvis jeg skulle gå hen og vinde, ville jeg give den til min mor. Hun har haft en stresset periode og trænger til noget forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min søde lillebror, der forærede mig sin egen kaffemaskine, da han flyttede til USA. Nu er han kommet hjem, og har ingen kaffemaskine, hvorfor jeg ville elske at kunne forære ham denne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Louise

  Jeg ville elske at drikke en kop kaffe med min kaffeelskende mor. Derfor ville det være den perfekte gave til hende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Må indrømme den ville være en gave til mig selv efter jeg er flyttet fra min kæreste, det kræver god kaffe at styrke sig på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Min kære, travle, kaffeelskende storebror skulle forkæles med en lækker kaffemaskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  kunne virkelig bruge den selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Min kære mand vil blive ellevild (og jeg sgu da også mig) hvis vi var så heldige at vinde – vi elsker kaffe m.m. så det vil være totalt fedt og ikke mindst lækkert at få elskerne nespresso maskine som også har været vores ønske længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Åhh, jeg håber, det kunne blive mig. Jeg nøjes desværre ofte med Nescafe – og det er lidt øv. Så lækker dejlig kaffe hver dag ville være skønt :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Lidt ego måske, men jeg ville sgu give den til mig selv;) Det er dejligt at give til andre, men man skal også huske at forkæle sig selv nogle gange, og jeg ville elske at starte dagen med en fantastisk kop kaffe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Verdens største kaffeelsker: min dejlige mutti <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min dejlige far, som desværre er stor tilhænger af det billigste pulverkaffe der findes. Nu skal han lære at drikke kaffe på “den rigtige” måde 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg ville give min kæreste maskinen, da han elsker kaffe om morgenen, men har sjældent tid til at vente på hans langsomme kaffemaskine hah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Arildsen

  Mit kendskab til kaffe startede tidligt. Jeg var vel ikke mere end 5-6 år, da jeg sirligt fordelte teskeer rød Merrild og afmålt vand i mine forældres kaffemaskine. Dengang opfattede jeg nu mest kaffe som noget, der gav min far dårlig ånde og mig mønter i sparegrisen. Men tingene har ændret sig. Nu sætter jeg virkelig pris på en god kop kaffe – og nu laver jeg ikke kaffe for lommepenge til min far, men nyder at drikke en kop sammen med ham. Derfor ville jeg elske at kunne forære min far mange gode kaffeoplevelser fremadrettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Tolstrup

  Mit kendskab til kaffe startede tidligt. Jeg var vel ikke mere end 5-6 år, da jeg sirligt fordelte teskeer rød Merrild og afmålt vand i mine forældres kaffemaskine. Dengang opfattede jeg nu mest kaffe som noget, der gav min far dårlig ånde og mig mønter i sparegrisen. Men tingene har ændret sig. Nu sætter jeg virkelig pris på en god kop kaffe – og nu laver jeg ikke kaffe for lommepenge til min far, men nyder at drikke en kop sammen med ham. Derfor ville jeg elske at kunne forære min far mange gode kaffeoplevelser fremadrettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Min søde kaffeelskende mor, som lige nu kører på nescafe – hun fortjener uden tvivl den bedste kaffe til at starte dagen på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Min kæreste. Han kommer hjem til februar, efter 4 måneder med arbejde i udlandet, og jeg SAVNER HAM. Det ville være en fantastisk gave at have klar, til når han er hjemme igen. Især når jeg er kommet til at ødelægge hans gamle kaffemaskine for et par uger siden. Ups.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg ville forære den til min skønne søster. Med to unger (en dreng på tre og pige på 10 mdr.) og et studie ved siden af er der altså fart over feltet – og hun kunne helt sikkert bruge en lækker kop kaffe, til at starte dagen med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke P.

  Jeg ville forære kaffemaskinen til min kære bror, da han lige er flyttet hjemmefra og pengene er små i sådan en periode (og så lige op til jul!) ☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Min kæreste og jeg elsker kaffe. Vi elsker at hygge, og det hele starter som regel med en kop kaffe. Vi ønsker os begge denne dejlige maskine til vores nye lejlighed, så vi for alvor kan hygge omkring god kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Li

  Jeg ville sikkert give den til min kæreste som elsker kaffe men bliver ved med at håndbrygge det og det tager en evighed, hvor man hellere kunne kysse og kramme. Altså hvis han ejede en Nespresso!
  God Jul!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Kunne godt bruge den til køkkenet i lejligheden ! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil give kaffemaskinen til min fantastiske veninde. Hun er ikke opvokset med kaffe, da hendes forældre simpelthen bare ikke drikker det. Men jeg har efterhånden, igennem gymnasiet, fået vendt hende til det og hun er nu en kaffelsker, som de fleste andre mennesker. Problemet er så bare, hvordan hun skal få kaffe hjemme (hun bor hjemme hos sine forældre), når hendes forælde jo ikke drikker kaffe og derfor ikke køber det med hjem. Det vil derfor være mig den største fornøjelse, at kunne give hende kaffemaskinen over alle kaffemaskiner, så hun ikke skal stå med et filter hver morgen, da hun skal stå meget tidligt op, for at kunne nå at komme i skole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara kh

  min kaffeelskende kæreste bliver færdig uddannet her til jul; derfor fortjener han denne luksus! krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg ville give den til min søde kæreste, som sætter stor pris på en god kop kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cemille

  Min elsked farmor, hun fortjener det mere end nogen anden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Jeg ville give maskinen til min kæreste. Han elsker kaffe. Det gør jeg også. Vi bor sammen, så det ville jo være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lykke

  Jeg ville forære denne lækre maskine til mine forældre. De står begge ualmindeligt tidligt op hver dag og de fortjener at blive friske af en kop god og dejlig kaffe! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ciara

  Min kaffeelskende kæreste, som på sit SU-budget er nødt til at klare sig med aeropress og instantkaffe. Dette ville være DRØMMEgaven at forære ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Min kære mand er stor kaffeelskere og vil ikke drikke kogekandekaffe. Han sværger til god kaffe og frisk kaffe. En nespresso vil virkelig blive påskønnet. Han taler uafbrudt om at eje en sådan, men de er jo i den dyre ende. Please please Santa. All I Wish for Xmas is Nespresso.🎄🎉👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Min svigermor ville elske at vinde den maskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie T

  Jeg ville elske at nyde at drikke en kop kaffe med min kaffeelskende kæreste i denne kolde tid. Det ville være en perfekt måde at hygge på og tilbringe tid sammen med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine FG

  Jeg tror simpelthen, at jeg ønsker at forære den til mig selv. Dette skyldes, at alle mine kaffedrikkende venner selv ejer én – selv mine forældre?!? Åh.. Så nu drømmer jeg om, hvad jeg mener er, jordens bedste kaffe all day. Og det er bestemt noget, jeg kun har drømt om, fordi min SU-indkomst på ingen måde kan række til at købe en selv. Så fingrene er krydset og en lille bøn er bedt til kaffeguderne 🙏🏻❤️

  PS. Tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Min søde bror, som ikke er så god til at bage og lave mad, men er altid klar med kaffe, når der er brug for det :D Han fortjener sådan en fin maskine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine G

  Jeg tror simpelthen, at jeg ønsker at forære den til mig selv. Dette skyldes, at alle mine kaffedrikkende venner selv ejer én – selv mine forældre?!? Åh.. Så nu drømmer jeg om, hvad jeg mener er, jordens bedste kaffe all day. Og det er bestemt noget, jeg kun har drømt om, fordi min SU-indkomst på ingen måde kan række til at købe en selv. Så fingrene er krydset og en lille bøn er bedt til kaffeguderne 🙏🏻❤️

  PS. Tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg flytter sammen med min kæreste denne weekend. Han er det største b-menneske på jord og jeg er det modsatte. Det ville være den perfekte indflytter gave til ham (og mig), da jeg måske på den måde, vil kunne få ham op af sengen søndag morgen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Jensen

  Jeg vil give den til min far, min verdens bedste far, så vi kan drikke en masse kaffe sammen når jeg kommer hjem og besøger ham igen! Han fortjener en god kop kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine G

  Jeg tror simpelthen, at jeg ønsker at forære den til mig selv. Det skyldes, at alle mine kaffedrikkende venner selv ejer én – selv mine forældre?!? Åh.. Så nu drømmer jeg om, hvad jeg mener er, jordens bedste kaffe all day. Og det er bestemt noget, jeg kun har drømt om, fordi min SU-indkomst på ingen måde kan række til at købe en selv. Så fingrene er krydset og en lille bøn er bedt til kaffeguderne 🙏🏻❤️

  PS. Tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine G

  Jeg ønsker at forære den til mig selv. Dette skyldes, at alle mine kaffedrikkende venner selv ejer én – selv mine forældre?!? Åh.. Så nu drømmer jeg om, hvad jeg mener er, jordens bedste kaffe all day. Og det er bestemt noget, jeg kun har drømt om, fordi min SU-indkomst på ingen måde kan række til at købe en selv. Så fingrene er krydset og en lille bøn er bedt til kaffeguderne 🙏🏻❤️

  PS. Tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sophie

  Helt vildt lækker giveaway!
  Jeg er slet ikke i tvivl om hvem jeg ville forære denne til, nemlig min dejlige kæreste. Vi har netop købt en lejlighed og er pt. i gang med et større renoveringsprojekt, som skulle stå færdigt til februar. Og hvilken indflyttergave vil dette så ikke være?? + jeg er selv rigtig glad for lækker kaffe, så win-win fra min side også.
  Håber og krydser fingre, knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den skulle gå til min søde kæreste, der gang på gang bander vores gamle Netto-kaffemaskine langt væk. Og så kan jeg jo også få lidt fornøjelse af vidunderet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Min mor er en hardworker. Hun sætter altid andres behov højt på prioriteringslisten, hvilket i reglen betyder, at hun derved selv forsømmes. Min mor er den sejeste dame, jeg kender, og selvom den ikke ville kunne måle sig med alt det, hun har givet mig samt lært mig igennem årene, er jeg ret så sikker på, at en Nespresso maskine ville give hende muligheden for selvforkælelse i hverdagen. En god kop kaffe er nemlig ikke at kimse af! Og det fortjener hun ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mosekonen

  Skøn præmie, og stor gave til min sødeste kærlige mor for al hendes hjælp her p gården de sidste lange tider.
  X og håb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min far er en kaffedrikker af rang, og jeg ved hvor meget det piner ham, at de kun servere nescafé på arbejdet. Jeg ville derfor elsker at give ham denne maskine til jul, som han kunne have stående på kontoret ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Schmidt

  Nøj en lækker giveaway! Jeg ved lige præcis hvem jeg vil forære sådan en skøn maskine til, nemlig mig kære mor. Min mor elsker kaffe, god café-kaffe, så det bruger vi en hel del tid på. Jeg vil dog forære hende denne da jeg også ønsker de samme stunder herhjemme, evt. Med et spil backgammon; det har hun lige lært mig. Jeg ved at min mor ville blive uendeligt glad for at kunne skifte filterkaffen ud med noget så lækkert og spændende! Så ja, det må blive min mor. God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg vil være så egoistisk at beholde den selv,har ønsket mig en nespresso i flere år og tror ikke at der er nogen der har tænkt sig at forære mig den og økonomien er ikke lige til selv at købe den.
  Så håber og krydser fgingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil forære den til min kæreste, som desperat mangler en kaffemaskine! Nes kaffe er bare ikke det samme som Nespresso….. Desuden er jeg helt tosset med Nespresso selv. (WIN situation) hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nette

  Wow, det ville være det største at kunne give sådan en gave. Min dejlige veninde som altid står klar med kaffe og kram, når der er brug for det – hun fortjener at få noget igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville elske at vinde en kaffemaskine, som jeg kunne give til mine to roomies, der er passionerede kaffedrikkere. Vi er lige flyttet hjemmefra og lige nu nøjes de med nescafe – det er ikke noget de er glade for, men på et su-budget er der ikke råd til andet lige nu. Derfor håber jeg at vinde, så jeg kan overraske dem med en nespresso – også fordi jeg så slipper for at høre på deres brok om nescafen hver morgen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville give kaffemaskinen til min søde kæreste, så han ikke skal drikke instantkaffe hver morgen fordi han er sent på den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det ville være fantastisk, hvis jeg kunne glæde min søde veninde med en nespressomaskine i julegave! Hun er der altid for andre og sætter sine nærmeste først. Lige nu har hun det svært på studiet og tumler med flere ting derudover – derfor ville jeg elske at kunne forsøde juletiden for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville elske at kunne give denne geniale gave til min veninde, som lige nu kæmper på studiet og med at få SU’en til at strække. Jeg ved hvor meget hun ville sætte pris på en kop Nespresso at starte dagen på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sikke en fantastisk give away!! Jeg deler mine drømme med dig- jeg har også altid ønsket mig sådan en.. Og faktisk ønsker jeg mig den stadig, da jeg endnu ikke har fået anskaffet mig en :-) Hvis jeg er så heldig at vinde, skal min kæreste have den. Grundet vores forskellige arbejdstider, er det desværre sjældent, vi spiser morgenmad sammen, men en god kop kaffe smager nu også lige så lækkert om eftermiddagen, hvor vi vil kunne nyde den med hinanden.
  Ønsker og håber for at blive den heldige vinder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville give maskinen til min kære kæreste. Han og jeg er flyttet sammen, og han er blevet nødt til at lade sin elskede espressomaskine hjemme hos sin far, da der ikke er plads til sådan et kæmpe bæst i vores lejlighed. Derudover ville det jo på den måde også være en gave til mig selv, som jeg virkelig også synes fortjener en god kop kaffe hver morgen når jeg skal til at skrive SRP.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie M.

  Det lyder måske underligt, men jeg ville faktisk give den til min ekskæreste! Vi var sammen i 4,5 år (siden vi var 15) og har stadig et fantastisk forhold, på trods af bruddet. Vi er bedste venner og han fortjener denne maskine her til jul! Han elsker kaffe, mere end jeg elsker chokolade haha. Og han har altid snakket om en maskine fra nespresso, men har aldrig fået den købt ☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt tosset med denne give away! Jeg ville give den til mine soede kollegaer saa vi kunne brygge frisk laekker kaffe hver eneste dag paa kontoret :) God Jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil forære kaffemaskinen til min søde kæreste, som er meget glad for kaffe, og er træt af at drikke nescafé (og koge vand hertil uden en elkedel).
  Og så ville jeg selvfølgelig også selv kunne bruge den :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg vil elske at kunne give min mor denne kaffemaskine i gave, enten til jul eller til hendes fødselsdag d. 30 dec. Hun har i 4 år gået sygemeldt og fået konstateret, at hun ikke får det bedre.. Hun gav mig en nespresso kaffemaskine i 20 års fødselsdagsgave, og jeg ELSKER den. Hver gang min mor er på besøg og får kaffe, nævner hun, hvor meget hun ønsker sig en lignende.. Hendes egen gik i stykker i Maj, men hun har ikke haft råd til at købe en ny, og har derfor siden nøjes med nescafe – hvilket jo desværre ikke måler sig med Nespresso. Det vil derfor være den bedste og glædeligste gave, at kunne give hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja Dalberg

  Jeg ville gerne forære den til min kæreste da det ville være nemt at lave vores morgenkaffe 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sermine jupa

  Jeg vil gerne give til min dejlige mand 🙏🏻😊☕️ Jeg elsker selv også læker kop kaffe ❤️☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma Richter

  Jeg vil forære den til min far, som ikke ingen kaffemaskine har! Han laver nescafé hver dag og jeg synes han har fortjent en ægte, god kaffemaskine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Marie, og glædelig Jul!
  Sikke en fantastisk foræring med den helt rigtige præmie; som jeg ville forære min Kæreste Jesper. Han er netop hjemvendt fra USA, hvor han har været for at undervise. I den anledning, har han købt kopper fra de forskellige universiteter han har været på ,som en slags “rejsemindegaver” til sig selv. Han er helt vild med disse mugs og de er også superseje med diverse logoer,- og mangler bare virkelig god kaffe at hælde i :) Slut med nescafe, og ind med denne som han i den grad misunder andre at have!
  Kærligst, Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Åh min kommentar blev gemt med en forkert mailadresse- nemlig min gamle mail! Så nu skriver jeg lige igen med min rigtige- HVIS nu valget faldt på mig 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Skøtt

  Hvis der var nogen der fortjente en Nespresso kaffemaskine, så er det min seje mor. De sidste par år har været meget hårde for hende, da hun er alenemor og har skulle sørge for det hele selv. Dermed har hun ikke haft penge til at kunne forkæle sig selv overhovedet. Hun er lidt af en “kaffe-holiker” og drikker frysetørret kaffe hver morgen, selvom man godt kan se, at det ikke er helt det samme, som en god kop kaffe. Derfor ved jeg, at det ville betyde alverdens for hende at kunne starte dagen godt ud med lidt lækkert.
  Jeg håber virklig, at jeg kan være den heldige vinder, så jeg kan give min mor en julegave hun vil være taknemmelig for i meget lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Molina

  Jeg vil forære den til mine søde forældre, da de begge to elsker en rigtig god kop kaffe, og så har de bare fortjent det, fordi de er verdens bedste forældre!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mig selv, så jeg kan få den med når jeg flytter hjemmefra!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mig selv, så jeg kan få den med når jeg lytter hjemmefra!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil forære den til min kæreste, der har stået for – egenhændigt – at rive tapet ned, tapetsere og male vores nye lejlighed, der virkelig trængte. Han har fortjent al kærlighed og kaffe (og ønsker sig, cirka en gang om ugen i disse juletider, en Nespresso-maskine). Jeg krydser mine julefingre for hans skyld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise NielEn

  Jeg ville elske at vinde denne smukke maskine, så jeg kan forære den til min bedste veninde i julegave! Vi skal flytte sammen, og så får jeg jo også lidt glæde af den samtidig! Krydser fingre :-) ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Roger Andersen

  Jeg vil gerne forære den til min søster, som kæmper en kamp hver dag med at komme op fra sengen og har desperat brug for en kaffemaskine til at sætte energiniveauet lidt op fra morgenstunden. Det ville glæde mig meget at give sådan en god kaffemaskine til hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine K.T.

  Jeg vil glædeligt forære min kæreste kaffemaskinen, så han kan få den med til sit nye hjem i Paris. Han tager dertil for at studere, så han får i den grad brug for god kaffe at varme sig på, når han skal sidde og læse de kolde vintermåneder. Så jeg krydser alt, hvad jeg har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg vil forære kaffemaskinen til min kære søster, der sammen med sin kæreste slider med at bygge nyt hus. Det vil være den bedste indflyttergave, jeg vil kunne give dem :-) Især fordi de begge er kaffedrikkere, men kun ejer en elkedel og instant-kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville give den til min søde kæreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Jeg ville forære maskinen som en ydmyg barselsgave til mig selv – alle på barsel fortjener mindst én kop GOD kaffe om dagen ;-) Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Jeg ville give den til mig selv! Jeg har en forfærdelig dårlig kaffemaskine i min lejlighed, så det ville være så lækkert med en Nespresso!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil forære kaffe-maskinen til min kaffeelskende mand, som aldrig går gennem en dag uden koffein. Det er under en måned siden, vi blev gift – og det ville være den perfekte gave den første jul, vi skal holde sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil give den til mig selv, da jeg ikke kender nogle andre som mangler en ;)

  Derudover er jeg for nyligt blevet single og dermed flyttet fra min sidste kaffemaskine (og dumme ekskæreste of course). Jeg er i desperat kaffemangel og savner en lækker nespresso maskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Stampe

  Den skal min dejlige kæreste Thomas have. Da han elsker kaffe (!!) og han arbejder hårdt med både studie og arbejde, så lidt ekstra lækkert i hverdagen synes jeg han fortjener ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Sofie

  Jeg vil forære den til min fantastiske farmor. Hendes “old school”-kaffemaskine har set sine dage. Så hun ville blive lykkelig for en ny, smuk og hurtig én af slagsen! Og så vil hun invitere gamle venner, familie og børnebørn (Jaaa) på en lækker kop kaffe i det kolde december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Pommer

  Jeg vil give den til min mor, der lige er flyttet i ny lejlighed og derfor trænger til en ny kaffemaskine. Så tænkte en Nespresso ville være perfekt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Sofie

  Jeg vil forære kaffemaskinen til min fantastiske farmor. Hendes “old-school”-kaffemaskine har set sine sidste dage, og hun kunne godt bruge en ny, flot og hurtig én af slagsen. Og så ved jeg, at hun vil bruge den flittigt med gamle venner, familie og børnebørn (Jaaa)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Helt klart min fantastiske kæreste, og soon-to-be daddy! Før han lærte mig at kende var der kun sort kaffe i hans liv, og nu har jeg heldigvis åbnet en del døre for ham på det punkt de sidste par år! Han ved nu hvad en latte, en cappucino osv er. Og jeg ville elske at give ham muligheden for, at tage disse lækre kaffer med i bilen, da han typisk møder mellem 3-6 om morgenen(!!!), og mangler en fin maskine der laver andet end sort kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Larsen

  Til min søde kæreste der virkelig er kaffeelsker med stort K. Ville gøre ham top glad og lykkelig, hvis han fik sådan en lækker sag til sin lejlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Fruerlund

  Jeg vil forære den til min storebror som lige er blevet far. Tænker at han godt kan bruge en hurtig og ikke mindst lækker kop kaffe, når situationen bliver lidt presset der hjemme med baby. :-) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Asmussen

  Til min kaffeelskende søster, der sætter så umådeligt høj pris på en god kop kaffe! Hun blev Bachelor i sommers, og i gave fik hun en tur til chokoladefestival i Perugia i Italien. Den første dag testsmagte hun en kop kaffe fra en bod med nespresso kaffe, og hun blev fuldstændig forelsket! Jeg ved derfor, at hun ville blive ovenud lykkelig for denne 😍!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Det ville være så skønt at forære min skønne lillebror denne seje maskine (plus point på søster-kontoen!). Han er lige netop flyttet hjemmefra og ejer hverken en gaffel eller noget der på nogen måde kan fremstille en kop kaffe. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at han vil blive himmelhenrykt over at få Nespresso maskinen i gave! Og som bonus kan jeg så også få en lækker kop kaffe når jeg er på visit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie J

  Hvis jeg vinder vil jeg give præmien til min mor. Jeg synes min mor har fortjent den, da hun har hjulpet mig en hel del udover det sædvanlige det sidste halve år. Udover at hjælpe mig med at flytte (hvor hun rejste til den anden ende af Danmark), har hun også givet mig husly i flere måneder, og ikke mindst var hun en kæmpe hjælp under min opgaveskrivning, hvor der har været mange nedture som hun har hjulpet mig igennem og dernæst været den mest tålmodige kvinde på jorden, hvis jeg selv skal sige det. ;-) Derfor ville jeg selvfølgelig ønske at jeg kan give hende præmien som tak for hjælpen og støtten, da hun er kaffe-elsker men ikke har økonomien til denne ellers lækre maskine! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Til Manden, som hedder tilfældigvis Bjørn til mellemnavn. Han er totalt Bjørn-aftig hvis han ikke får en god kop kaffe om morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Jeg ville forære den til min kæreste! Han er stor kaffeelsker, og han er især glad for en god americano, som jeg har snuset mig frem til at maskinen også laver! Så det vil være en helt perfekt gave til ham! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg beklager til alle mine kære, men ville simpelthen beholde den:)
  Drikker store mængder kaffe hver dag og ELSKER en god kop kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Christensen

  Mine forældre skulle helt sikkert have denne maskine, hvis jeg var heldig at vinde! Da jeg flyttede hjemmefra i sommers, var de så søde at forære mig deres fine kaffemaskine. Så det ville være fantastisk at give dem en ny og lækker kaffemaskine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Sonne Christiansen

  Jeg ville elske at forære skønheden til min kæreste. Vi har planer om at flytte sammen i det kommende år, og da vi begge er fan af god kaffe, så ville det være den perfekte gave. Han fungerer (som jeg selv) ikke uden kaffe om morgenen og vil gå langt for god kvalitet.
  Han fortjener en god kop kaffe med alt det arbejde han har for tiden. Et pusterum en gang imellem. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Til min kone (og dermed lidt mig selv 😏). Hun elsker god kaffe – og hurtig kaffe 💕❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Jeg vil give min skønne kæreste, denne fantastiske kaffemaskine! da jeg ikke kender nogle andre der sætter pris på en fantastisk kop kaffe (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville give maskinen til min skønne far, som hver morgen skal alt for tidligt op for at tage på arbejde, og dér synes jeg han skal være så heldig at kunne nyde den bedste kop kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville give den til min amazing kæreste! Så kan vi sammen drikke lækker kaffe hver eneste dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Juul Lauritsen

  Da jeg boede hjemme, var mit store ønske også sådan en lækker maskine! Da jeg endelig fik købt mig en, skulle jeg efter kort tid efter flytte hjemmefra. Her fulgte min elskede maskine selvfølgelig med, dog til min fars skuffelse. Han er en stor kaffe elsker, og hver gang han er på besøg, så nyder han en kop nespresso kaffe. Min far har lavet alt i min lejlighed, været der for mig hele livet og jeg ville ønske, at jeg gennem denne konkurrence kunne glæde ham, med sådan en lækker maskine! Han døjer selv med sygdom, men alligevel står han der altid for mig. Så han fortjener helt klart selv, at kunne lave en lækker kop kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg ville helt klart give de til min bedste veninde, da vi bor i hver vores ende af landet, og derfor mødes vi tit til en kop kaffe, for at diskutere hele verdenssituationen. Da vi begge er på SU, er det lidt kritisk med alle de cafébesøg, derfor ville det være optimalt med en skøn kaffemaskine, så vi bare kan slappe af i hjemlige omgivelser med en god kop kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville forære den til min kæreste. Han fortjener at drikke en god kaffe, og det bliver ikke nemmere med en nespresso maskine! Sådan en maskine ville helt klart være den bedste gave man kunne få, hvis man er kaffeelsker, også håber jeg at jeg også selv kan få lov til at smage en kop eller to fra maskinen ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville forære den til min lillebror, der i sommers startede studie efter lang tids overvejer og tilmed lige har fundet sig en lille lejlighed at bo i. Begge disse situationer kræver god kaffe – både til ham selv under lektierlæsningen og til at byde sin søster på en kop kaffe i den nye lejlighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg ville give den til min søde far! Han fortjener en god kop kaffe! Han redder min røv hver gang det hele brænder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Jeg ville forære maskinen til min dejlige kæreste. Da vi startede med at ses, drak han kun te, men jeg fik ham hooked på kaffe, og så er det vel kun fair, at han får sig en rigtig lækker kaffemaskine, så han virkelig kan forkæle sig selv (og mig ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Til min kæreste, fordi vi formentligt skal flytte sammen i det nye år, så det er jo en win-win for to personer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hougaard Juul

  Hvis jeg vandt, ville jeg give den til min søster. Hun elsker god kaffe, men har har aldrig tid til at lave det om morgenen. Ville gerne slippe for at hun blev sur om morgenen, fordi hun ikke har fået sin morgenkaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Hvis jeg vandt, ville jeg forære kaffemaskinen til mine forældre, fordi de elsker kaffe, og de fortjener noget ekstra lækker kaffe denne jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Hvis jeg vandt denne maskine, så skulle min kæreste på barsel have den. Vores gamle Nespresso-maskine er gået i stykker og hun drikker derfor instant kaffe. Med 2 børn, hvor den yngste er 5 måneder og vågner mange gange hver nat, fortjener verdens bedste (og trætte) mor en god kop kaffe hver eneste morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Knudsen

  Hej Marie!

  Jeg ville over den til min kæreste :-)
  Han elsker kaffe, og går meget op i det. Om 2 uger flytter han ind hos mig, og jeg har ingen kaffemaskine eller lignende, så her får han kun pulverkaffe. Derfor ville han blive lykkelig for sådan en.
  Han er i forsvaret, og skal udstationeres fra sommeren 2017 og 26 måneder frem 😕 så jeg gør ALT, hvad jeg kan, for han vi kan få en perfekt tid sammen inden han skal afsted. Og at kunne give ham sådan en gave, som man ikke selv har råd til, ville være perfekt :-)

  Tak for en skøn blog!

  Kærlig hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Auntoft

  Jeg ville elske at forære min mor en så lækker maskine. Min mor elsker kaffe, og efter jeg er begyndt at arbejde på en café, gør jeg også, men min mor har en ældgammel maskine, som ikke ligefrem laver den bedste kop kaffe.
  Hun er en superstærk og dejlig kvinde, som for nylig mistede sin mor til kræft. Jeg kan godt mærke på hende, at det er rigtigt hårdt, og jeg ved, at det i hvert fald ville være en lille trøst at vinde en så lækker præmie. Og så ville jeg da også selv elske at kunne drikke en lækker kop kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis jeg vandt denne lækre Nespresso maskine ville jeg forære den til min søde kæreste, da jeg ved at han ville sætte pris på den. Den ville passe perfekt ind i hans lille køkken og være til stor glæde for både ham og jeg. Både til trætte mørke morgener og til hyggelige eftermiddage, hvor alt man lyster er en god kop kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline L

  Jeg ville forære den til min kæreste, som lige er færdiguddannet med nyt fuldtidsjob. Så god kaffe om morgen vil han nok sætte pris på her i opstarten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg ville give denne lækre kaffemaskine til min far, da han holder så meget af god kaffe, og jeg ved at han vil elske den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg ville give den til min mor. Hende og min far er lige flyttet fra hinanden, og vi mangler derfor en lignende maskine derhjemme, da min far fik vores gamle med sig. Vi elsker alle kaffe hjemme hos os, og ville rigtig gerne glæde min dejlige mor med den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Vi har selv den skønne kaffemaskine hos mine forældre, og da jeg står og skal flytte hjemmefra om lidt, vil jeg forære den til min kæreste. På den måde kan jeg også selv nyde godt af den lækre kaffe ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg vil forære den til min kæreste, som elsker kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville udentvivl forære den til mine to søde og fantastiske roomies, så kan vi sammen nyde god kaffe hver dag.
  Vi bruger meget tid på at drikke kaffe sammen og er ofte grundlaget for god hygge hjemme hos os, så jeg synes bestemt de fortjener den absolutte bedste kaffe oplevelse. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg ville forære den til min kæreste, som elsker kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville forære den til min søster. Med to små børn har hun tit brug for kaffe, men ikke så meget tid til at lave den, så en Nespresso ville være genial.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil forære Nespresso-maskinen til min søster, som lige nu skriver sin bachelor. I denne tid med en masse skriveri og pres på, synes jeg hun fortjener en god kaffemaskine som hun hurtig kan brygge sig en god kop kaffe på :) derudover flytter hun til Canada i 4 mdr, og i den tid kunne nespressomaskinen passende pynte hjemme hos mig – win-win ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville elske at forære denne lækre kaffemaskine til min søde mor, da hun fortjener alt i verden, hvilket især indebærer at kunne nyde en dejlig kop kaffe hver morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Til min mand der er udpræget b- menneske, og derfor har brug for god kaffe. I dag bliver det ofte til neskaffe, men hvor kunne det dog være skønt med en opgradering☕️☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvis jeg vandt ville jeg give mine forældre denne Nespressomaskine. De er begge kaffeelskere med KÆMPE K. Især min mor, som i sine unge dage boede i Italien og derfor sætter ekstra pris på kaffe af ordentlig kvalitet. Derudover vil jeg gerne give noget tilbage til dem i kraft af, at de i dette år forærede mig et kørekort og dette er som bekendt ikke en helt billig fornøjelse. Som studerende på SU har jeg ikke råd til, at give dem verdens største gave, men at forære dem denne fantastiske maskine ville være en fantastisk mulighed for mig, at sige tak til dem på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Jeg ville give den til min elskede far. Han er vild med kaffe, og så kan jeg jo også selv få glæde af den engang imellem ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Jeg ville forære den til min søde kæreste, som går en hård og travl tid i møde, hvor en kop ekstra god kaffe kunne forsøde tilværelsen en smule :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvis jeg vandt, så ville jeg forære denne lækre maskine til min utrolig dejlige kæreste – han starter altid sin dag/morgen ud med en kop kaffe, og jeg ved, at han vil blive så glad for den!
  Jeg krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg ville give den til min kære kæreste. Han elsker at eksperimentere med nye kaffesmage og sætter en dyd i at servere god kaffe for sig selv og sine gæster. Og så kommer han altid med kaffe til mig, når jeg læser til eksamen. Så jeg ville elske denne gang, at komme med kaffe til ham :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bøwig

  Jeg ville rigtig gerne give den til min far, da jeg ved han faktisk har ønsket sig lige præcis denne maskine og den er lidt dyrere end hvad jeg selv har penge til, så det ville være så skønt, at kunne forære ham denne maskine som en overraskelse her til jul:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Willert Palsgaard

  Hvis jeg vandt ville jeg forærer kaffemaskinen til min bedste veninde Julie og jeg som gerne vil have en lejlighede sammen. Det ville være helt perfek med en kaffemaskine, da vi begge er ellevilde med kaffe, men bruger dog også alt for mange penge på det. Krydser alt hvad jeg har for vi vinder denne skønne konkurrence.💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Christiansen

  Den skal foræres til min far! Han starter altid sin morgen ud med en kop kaffe eller to, og hvis denne kaffe nu kunne komme fra Nespresso, ville han blive SÅ glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil gerne forære denne super lækre kaffemaskine til min bedste veninde (Simona). Hun fortjener den mere end nogen anden, da hun har haft en svær tid på det seneste. Hun elsker kaffe, og det er måske ikke den største gave, men håber alligvel det kan give hende et smil på læben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg ville give nespresso expert til min mor. Hun elsker kaffe og har fortjent noget ekstra i år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Lyhne

  Jeg vil forære kaffemaskinen til mine kære mor, som jeg elsker at dele en god kop kaffe med og tale om alt mellem himmel og jord :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Larsen

  Jeg vil uden tvivl give maskinen til min dejlige kæreste. For bare 2 måneder siden tog han springet og blev selvstændig og hvis det er én ting man behøver som nyopstartet, så er det altså god kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Mit bofællesskab skulle forkæles med en kaffemaskine hvis jeg fik muligheden – der er ikke noget bedre end at mødes til god kaffe og en snak i vores fælleskøkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville forære den til min kæreste. Han flytter hjemmefra om to uger, og kaffemaskine er der nok desværre ikke råd til lige med det samme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Den skal min mand have. Han elsker kaffe og så får jeg også glæde af den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Jer ville give den til min kæreste som lige som dig starter hver morgen med en kop kaffe. Da han møder meget tidlig på arbejde, ville en nespresso maskine betyde at det ville være meget hurtigere og nemmere at lave den kop kaffe hvilket igen ville betyde 5-10 min ekstra til at ligge i ske med mig! Win win ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mine søde forældre fortjener helt sikkert denne maskine! Jeg har lige købt en ny lejlighed og de har været med til at knokle fra day 1. Min far har især fortjent den efter al det arbejde han har lagt i det! De begge fortjener en god kop kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville give den til min kæreste, han er vant til nespresso’s gode kvalitet og ærger sig over vi ikke har en i lejligheden. Så jeg ville uden tvivl forære ham den og måske kaste mig ud i at drikke kaffe, for han roser da altid Nespresso som værende skide god kaffe. Det kunne i hvert fald være en lækker julegave 🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville forære den til min dejlige kæreste.Han arbejder ude og bor derfor i campingvogn mere end 5 dage af ugens 7 dage (og ofte kan han ikke engang komme hjem i weekenderne). Derfor synes jeg, at han fortjener en ekstra hverdagsluksus og han ville elske en Nespresso-maskine. Så ved jeg, at han også ville invitere sine kollegaer over <3

  qilsus@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolin

  Jeg ville give den til min kære, støttende og ikke mindst kaffeelskende mor, som bare er guld værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville forære den til min far, da han er den største kaffeelsker, jeg kender, og han tit arbejder fra hans hjem, hvorfor han skal have mulighed for at nyde den lækreste kaffe imens. Ydermere gør han sit “job” som far til perfektion, og han fortjener kun det bedste af det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den skulle helt sikkert gå til min søde kæreste, som er en rigtig kaffeelsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil give den til et nært familiemedlem, der har en svaghed for god kaffe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville helt klart give den til min kæreste. Han elsker kaffe, og har længe snakket om, at han godt kunne tænke sig en Nespresso maskine. Han ville blive helt ustyrlig glad for sådsn en laban :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil give den til mine to veninder som lige er flyttet hjemmefra og sammen i en lejlighed. En sådan gave er den perfekte undskyldning til at invitere mig selv over til kaffe og en snak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil forære den til mig selv. Så kan jeg skifte den nemme istant kaffe ud med noget andet nemt og mere fancy 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor Tina

  En Nespresso waou flot giveaway :-)
  Min voksne datter med kræft har længe ønsket sig en, så hende vil jeg forære den til.
  Som de kloge siger: 3 kopper kaffe om dagen holder kræften fra døren.
  Så……….
  Håber alt jeg kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Lehnert

  Hvis man var så heldig at vinde ville jeg forære den til min kæreste og hans to roomies. De drikker simpelthen så dårlig instant kaffe så ville ønske de kunne nyde den lækre kaffe en Nespresso maskine leverer hver dag! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina S.

  Jeg ville give den til min far. Hele livet har han drukket vanvittigt mange kopper kaffe dagligt, men desværre har han været alvorligt syg det sidste halve år. Under sygdommen kunne han pludselig ikke lide kaffe, men savnede det voldsomt – så nu, hvor han er i bedring og endelig begynder at kunne nyde en god kop kaffe igen, synes jeg, han fortjener at nyde det bedste af det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville give den til min mor. Det mest fantastiske menneske i verden fortjener en masse gode kopper kaffe (og masser af kærlighed:)).Og så har hun også fødselsdag i december, så det ville passe perfekt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville forære den til min dejlige kæreste, da han nu i næsten et år ikke har snakket om andet end at eje en. Men med SU som indtægt og mig som ikke kan lide kaffe har den ikke været højest på listen over ting vi manglede. Men hans fødselsdag nærmer sig og ville elske at lille forære ham denne til ham :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Skriver

  Jeg vil ønske at give den til min søde far. Jeg selv er flyttet hjemmefra og har ikke de store midler til julegaver i år så det ville være så skønt, at overraske ham med denne kaffemaskine, når han nu selv elsker kaffe så meget som jeg gør. En oplagt julegave, når han nu ønsker sig sådan en i forvejen. Kunne være rigtig fedt, rent faktisk at kunne give ham så stor en gave. Det vil jeg være stolt af, at kunne give ham personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Mikkeln

  Jeg ønsker at give denne til min mor, da vi lige er flyttet ind i en ny lejlighed, og dermed også godt kunne trænge til en ny kaffemaskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeno

  Jeg vil gerne forære den til min mor, som har været igennem en større rygoperation, så hun fortjener udentvivl lidt forkælelse efter 2 mdr som sengeliggende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil Dusi

  Ønsker at give den til min søde kæreste i indflyttergave, da vi flytter sammen i starten af det nye år! Det vil helt sikkert belønne sig, if you know what I mean… Og som bonus, så vil jeg også have mulighed for at benytte denne lækre sag selv. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K

  Jeg ville uden tvivl give den til far! Han er bare mit et og alt, og gør ALT for mig mig, så han fortjener den her til jul, som tak for alt, selvom … man aldrig kan sige tak nok!
  Og hvad giver man også manden, der har alt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Er det forkert at forære den til sig selv? ;-) Jeg har siden jeg første gang blev introduceret på Nespressomaskinerne for et par år siden haft den øverst på ønskelisten. Jeg skal opereres på onsdag og kommer til at bruge stort ser alle mine juledage i min lejlighed, så der ville god kaffe til de triste dage og til mine søde besøgende gøre det lidt mindre surt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg ville simpelthen ELSKE, at give den til min skønne kæreste, som jeg netop er flyttet sammen med.. At drikke morgenkaffe med ham er da noget af det bedste i verden, så hvorfor ikke drikke sen bedste kaffe?😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Helt egoistisk ville jeg forære mig selv den.. Drikker absurd meget kaffe og undres gang på gang over at jeg ikke investerer i noget bedre kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kornelia

  Jeg vil give den til min mor, fordi hun elsker god kaffe, men altid ender med at ty til instant. Derudover synes jeg hun skal forkældes lidt ekstra, da jeg flytter til Australien til februar, og det jo er lidt svært at give slip.
  Hvis hun får sådan en fantastisk maskine, så kan jeg sidde med min Melbourne-kaffe i den ene ende af skype og hun kan sidde med Nespresso i den anden – Dét er da et herligt syn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ååååh jeg trænger til en god kop kaffe ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine R

  jeg vil forære den til min dejlige bror. Han er flyttet hjemmefra, og har langt fra fået styr på indretningen og heller ikke helt køkkengrejet. så det ville være en genial lidt halvforsinket indflyttergave, så morgenkaffen i hvert fald var sikret.. – og så jeg har en undskyldning for at komme på besøg oftere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville give den til min kæreste, da han skal til at i sin drømme-praktik, hvor de er kendt for at køre praktikanterne hårdt. Jeg er sikker på han vil sætte pris på et skud koffein fra Nespresso tidligt om morgenen inden han tager på arbejde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christensen

  Jeg ville forære kaffemaskinen til mine to dejlige veninder, som jeg efterhånden har kendt i mange år og om inden længe flytter i lejlighed sammen med.
  Der er intet vi nyder så meget som at drikke en god kop kaffe sammen, og sladre over. En Nespresso kaffemaskine ville være den perfekte gave til dem, da budgettet også er lidt stramt når man flytter hjemmefra til at starte med og kaffe jo er en livsnødvendighed :)
  Jeg er sikker på at en god kop kaffe vil kunne hjælpe på at vi ikke kommer til at skændes knap så meget om hvem der skal på badeværelset først en travlt hverdagsmorgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville give den til min storebror! Han flytter hjemmefra om en uge, og jeg kender ikke nogen der drikker mere kaffe end ham. Det ville glæde ham at få sådan en i indflyttergave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Munk

  Jeg ville elske at kunne give den til min fantastiske kæreste! Han er italiener og for nylig flyttet til Danmark. Hvis der er noget han går meget op i, så er det en ægte god kop kaffe – som den ægte Italiener han er😉 det ville være sådan en dejlig julegave at kunne give!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Ulrik

  Jeg ville nok tænke lidt selvforkælelse og forære den til mig selv, jeg står og skal snart flytte hjemmefra og hvad vigtigere end at erhverve sig en kaffemaskine? Jeg ville dog benytte den til at invitere familie og venner på en lækker kop kaffe i min nye lejlighed – på den måde ville jeg kunne dele mange kaffestunder med dem jeg holder af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville med god samvittighed forære kaffemaskinen til mig selv- efter et break-up og et års boligmangel og fast tag under hovedet, kan jeg til 1. januar endelig flytte ind i en ny lejlighed, og jeg higer sådan efter ro i sindet, at kunne lukke en dør og bare sidde ned en stille stund med en kop kaffe. Jeg har ikke orket at ønske mig en fordi jeg ikke engang havde et sted at bo, men det tør jeg godt nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil gerne forære min mor denne skønne maskine hvis jeg er så heldig at vinde. Hun så en reklame af netop denne maskine den anden dag og sagde hvor flot hun synes den er. Jeg ved den vil bringe lykke hos hende☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lydia Sørensen

  Åh. Jeg tænker med det samme på mit kæreste eje, min far. Efter utallige år med instant kaffe skal han altså nu forkæles med god kaffe! Omend han vil blive overrasket over at alt kaffe ikke blot er én smag, men findes i et væld af variationer. Og så passer det perfekt med at han går på pension. Måske han finder en ny hobby i kaffe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min MOAR!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Jeg tror jeg ville forære maskinen til mig selv, da jeg står i den lykkelige situation, at jeg overtager min helt egen (!!!!) lejlighed i næste uge, og faktisk ikke har en kaffemaskine. Så kan jeg også servere lidt lækkert til alle mine flytte-hjælpere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville give maskinen til min storesøster, som eeelsker kaffe og desuden snart flytter ud, og derfor flytter væk fra den nespresso-maskine vi har herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Lidt ego er man vel, så jeg ville forære den til mig selv. Både fordi jeg er min omgangskreds største kaffedrikker, men også fordi den vil pynte noget så gevaldigt på mit køkkenbord. Til gengæld lover jeg at jeg har de fineste julegaver i tankerne til hele familien ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Eftersom mine to største kaffe allierede; Mor og søster begge har en Nespresso, ja så bør jeg da selv have den, så jeg også kan byde lækker kaffe til dem når de kommer på besøg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Til min mor – som stadig mener, at filterkaffe er det eneste rigtige. Hun trænger så meget til at få smag for noget andet. Den der maskine må da kunne få hende på bedre tanker. Hvis ikke den kan, så ved jeg virkelig ikke, hvad der skal til 😳☕️👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lund

  Jeg ville forære den til mig selv da jeg i meget længe har ønsket mig en lækker kaffemaskine, men som studerende har jeg måtte indse at mit budget ikke er til at indvestere i sådanne ting.. desuden ville det ikke være dårligt med lækker kaffe i SRP perioden der aå småt er startet.. måske jeg endda kan få lært min kæreste at nyde det ligesom jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil give den til min mor, som jeg synes fortjener at stå op til en god kop kaffe hver morgen ❤️ (Og så kunne jeg selvfølgelig liiiige låne den)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg ville give kaffe maskinen til min veninde. Hun har haft et hårdt år med familie kriser samt en meget hård start på hendes drømme studie! Hun fortjener at få en kop dejlig kaffe hver morgen, så hun kan få en god start på morgenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville give den til mig selv, da jeg er den eneste herhjemme der drikker kaffe – og derfor skal tage til takke med pulver-nescafé flere gange om dagen. Det ville derfor være perfekt at vinde en lækker kaffemaskine, da der virkelig er forskel på god og mindre god kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Min mor skulle have den fordi hun er lidt trist over at jeg er ude af huset, men så ville hun jo kunne inviterer mig på kaffe lidt oftere ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville forære den til min kusine samt gode veninde og roomie, der elsker kaffe mere end noget andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Hansen

  Lækker præmie! – Jeg ville forære den til min mor, som har talt om den over længere tid. Så vil jeg jo også selv kunne bruge den engang imellem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida K

  Ej, en lækker giveaway. Jeg vil forære den til min søster, der både den sans for kaffe og æstetik, som Nespressomaskinen står for:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville uden tvivl give den til mine dejlige forældre! Jeg ved ikke hvor mange gange de enten har drukket kedelig instant eller skulle vente 15 minutter på stempelkanden. Så derfor ville jeg elske muligheden for, at kunne give dem denne kaffemaskine så deres hverdag ville blive meget nemmere, og ikke mindst; røv lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline A

  Jeg vil forære den til min skønne veninde, som har været der for mig i en svær tid. Hun skal snart flytte i ny lejlighed og jeg satser på at en sådan fantastisk gave, vil gør at jeg ofte bliver inviteret på besøg til en kop lækker kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie W

  Jeg ønsker at forære min lillesøster dette vidunder af en maskine. Den vil klæde hende på til at flytte hjemmefra og, vigtigst af alt, alle de kopper kaffe jeg har tænkt mig at komme forbi og nyde i hendes fantastiske selskab – at kaffen så også vil være fantastisk vil jo være perfekt!

  De bedste kaffehilsner
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min Nespresso maskine er gået i stykker for snart 2 måneder siden og jeg har ikke råd til at købe en ny. Jeg ville altså forære den til mig selv. Jeg savner sådan at drikke min kaffe hver morgen. Nu drikker jeg instant kaffe hvilket jeg ikke bryder mig så meget om.!! :) håber!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Wexiø H.

  Det er seriøst den fedeste giveaway du nogensinde har haft, ja jeg ELSKER kaffe meget, haha.
  Synes min bedste ven Frederik fortjener det, han har den samme kærlighed til kaffe som mig, og så han bare en skide god ven, en ven som er der når man har brug for at grin, græde og bare få en god kop kaffe med. (nogle gange er kaffen dog ikke så god, kunne godt være dejligt med en lille updatering i hans lille hjem;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg ønsker at forære denne maskine til min kære mor der fortjener så meget bedre end instant coffee.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Måske virker det ego-agtigt, men jeg ville forære maskinen til mig selv. Flyttede hjemmefra i sommers og savner mine forældres Nespressomaskine hver dag! Som studerende kan der hurtigt ryge mange kopper kaffe ned og så er det jo bare fantastisk når det er lækker Nespressokaffe der indtages.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Jeg vil forære kaffemaskinen til min mor, og da både min mor og jeg er store kaffeelskere, vil den blive brugt godt og flittigt herhjemme. Det vil være min julegave til min hende :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Holst

  Sikke en lækker give away!!! Jeg drømmer om at vinde fordi jeg lige er flyttet hjemmefra og pt kun har en elkedel og nescafé, hvilket overhovedet ikke er optimalt når man er en kaffeelsker. Jeg drømmer om at have denne lækre kaffemaskine, så jeg kan byde mine gæster på GOD kaffe og ikke mindst nyde min kaffe om morgenen i stedet for at blande alt for meget mælk i min neskaffe for at få den til at smage godt! Jeg krydser fingre !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Lemke

  Jeg ville give den til min søde mor i julegave. Hun tænker altid på andre fremfor sig selv, og ville derfor aldrig selv bruge penge på denne maskine. Det ville derfor være lækkert, at kunne give noget igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Fedt! Jeg ville forære den til mine forældre. De gav mig en Nespressomaskine forrig år. Så må det være min tur til at give dem én nu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil gerne give kaffemaskinen til min mor, som elsker en god kop kaffe! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville give den til mig selv, fordi jeg skal til så mange eksaminer nu her, og så skal der altå kaffe til ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville forære maskinen til min søde mor, eftersom hun gav mig en nespresso maskine for to år siden da jeg flyttede hjemmefra. Derudover har hun sørget for at finansiere købet af min lejlighed, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at give hende en lækker og elegant julegave som tak for alt hvad hun gør for mig. Jeg ved at hun elsker nespresso, og det var hende der i sin tid introducerede mig for kaffemaskinerne, da vi fik den første nespresso maskine i hjemmet. <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville give nespressomaskinen til min skønne søster som snart flytter hjemme fra. Vi har samme maskine herhjemme og hun har flere gange snakket om hvad hun dog skal gøre uden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Til min veninde der ikke er klar til dagen før hun har fået en kop kaf’!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil forære den til min allerbedstete veninde, som jeg altid drikker kaffe med! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Busch

  Jeg ville forærer den til min søde Mor, som har den øverst på ønskesedlen i år! Hun elsker kaffe og fortjener at få den bedste slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Hansen

  Skøn konkurrence! Ville give maskinen og kaffen til min kæreste, da vi lige er flyttet i hus, og endnu ikke har fået anskaffet en god kaffemaskine! Vi elsker at starte morgenen med en kop varm kaffe i sengen under dynerne, så jeg ville meget gerne vinde denne konkurrence 🙊🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura B

  Jeg ville give maskinen til min farmor, da hendes netop er gået i stykker, og desuden findes der ingen bedre end hende at drikke kaffe med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Jeg ville forære den til min far. Han er kæmpe kaffe-elsker, og har alverdens kaffe-gadgets. Denne kaffemaskine ville være prikken over i’et i hans samling oveni, at den vil pryde køkkenbordet! Min far nyder den første kop kaffe om morgenen, lige så meget som nummer ti, og jeg ved, at han vil blive lykkelig over at erhverve denne maskine. Og er det ikke et barns største drøm? -At gøre sine forældre lykkelige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min bedste ven skal helt sikkert have den, hvis jeg vinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Årh krydser så meget fingre. Har en maskine som nu kører på 5/6 år, den er efterhånden ret så slidt men kan ikke undvære den, er simpelthen nespresso afhængig. Så jeg vil da helt vildt gerne upgrade den til den der lækre sag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville forære kaffemasinen til min søde kæreste. Han drømmer om en når han flytter, og han fortjener en kop god kaffe til at klare læsningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Ville forære den til min kæreste, som pt. kun har nescafé :-) Han ville elske en maskine, så han kunne lave lækker kaffe hurtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ville forære Nespressomaskinen til min søde kæreste, som jeg her den 6. december har været sammen med i 7 år. Vi har de hyggeligste weekends-ritualer, hvor den altid står på friskbrygget kaffe og nybagte boller, så det ville være helt perfekt med en kaffemaskine hertil :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville forære den til min søde kæreste, som gør det fantastisk som far. Er sikker på den vil bringe meget glæde, når vi til sommer står med endnu et lille barn og mange søvnløse nætter 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville forære den til min kære fader. Han skal have den fordi han han skal have mulighed for at starte den travle morgen med en god kop kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil forære maskinen til min kære mor som pt bor i husvogn, idet hun er ved at få bygget nyt hus. Det ville derfor være den perfekte opmundring til den kolde tid hun går i møde i vognen – god kaffe hjælper altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ville uden tvivl forære den til min højtelskede far, som ELSKER god kaffe og drikker masser af det, men som desværre nøjes med dårlig instant-kaffe fordi han har travlt og er for nærig til at købe en ordentlig kaffemaskine..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg ville forære den til mine forældre så jeg kan byde mig selv på en ordentlig kop kaffe når jeg vender snuden mod næstved ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bergstrup

  Jeg ville forære den til min dejlige kæreste, der er ivrig og kvalitetsbevidst kaffenyder ;-) Han ville elske den! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Mols

  Lækkert med en eksklusiv give away op til den travle julemåned. Jeg ville forære den Nespresso-maskinen til min kære morfar og mormor, som i hverdagen er hårdt arbejdende i hver deres erhverv. De trænger begge til forkælelse, og her mener jeg, at maskinen ville være et perfekt input.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg ville elske at kunne forære det til min søde mor. Min mormor er blevet for gammel til at bo i sin lejlighed, som hun ellers har boet i de sidste 30 år. Min mor sidder derfor med en masse praktisk omkring det ved siden af hendes eget arbejde. Det ville derfor være dejligt at kunne forære hende en kaffemaskine som den, så hun kunne få noget lækkert kaffe til at de lange dage – det fortjener hun.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NadjaMia

  Jeg ville forære den til min dejlige mor ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg ville forære den til min kæreste, som elsker kaffe! Vi ville med garanti bruge den døgnet rundt, mindst 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åh en skøn give away! Jeg ville forære den til min kæreste, som endelig (!) I en alder af 22 har lært at drikke kaffe! Derudover har vi også snart årsdag, som ville være en perfekt anledning at give ham den til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Jeg ville forære Nespressomaskinen til mig selv, da den i forvejen står højt på ønskesedlen til jul. Jeg flyver fra reden om kort tid, og hvad er ikke mere perfekt en friskbrygget kaffe i københavnerlejligheden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Kolchedantseva

  Jeg ville give den til min søster, som elsker god kaffe! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ej, denne står øverst på min mors ønskeliste! Men da jeg er studerende og på SU er der jo ingen chance for at jeg får råd til at give hende den i år. Derfor ville det da være det fedeste at kunne vinde den og så alligevel kunne give hende den!!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil gerne give kaffemaskinen til min dejlige kæreste. Vi har også været inde i en Nespresso-butik, hvor vi fik smagt diverse smagsprøver og fik en super god service. Min kæreste var ikke langt fra at købe en maskine, men det endte alligevel med, at han ikke gjorde det grundet den manglende pengemængde på SU. Så det vil være en rigtig stort ønske for ham uden tvivl – og et absolut musthave til lektielæsningen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Min søde mor, fordi hun virkelig fortjener en god kaffemaskine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Jeg ville forære Nespresso maskinen til mig selv, da det også står højt på ønskelisten til jul i år. Jeg flyver fra reden om ikke alt for længe, og friskbrygget kaffe i københavnerlejligheden er jo lidt af et must.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Bell

  Den ville jeg helt sikkert forære til universets bedste forældre! Nemlig mine ❤️ Den ville være perfekt herhjemme, og så kunne jeg jo låne den, til kaffe moments med mine veninder! Hold op, hvor ville det være så dejligt at give den til mine forældre! De fortjener den for vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Baden Larsen

  Jeg ville forære den til den dejligste dreng på jorden, nemlig min kæreste! Grunden til, at han skal have den, er for det første, så er han bare den største kaffedrikker/elsker! Han kan ikke leve uden sin kaffe. Men desværre har han ligget syg med kyssesyge i 3 måneder nu, hvilket har ført til, at han ikke har kunne arbejde og få økonomien til at spille… Så lige nu, er han i en deprimeret periode i sit liv, så det ville være for fedt, hvis jeg kunne overraske ham, med en mega cool Nespresso-maskine, så hans humør bare kunne blive lidt bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Vil forære den til min kæreste, som fortjener den bedste kaffe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg ville forære denne til min skønne mor, som absolut kun klarer sig igennem dagen med en kop kaffe i hånden. Hun er den vigtigste i mit liv og fortjener om nogen, at kunne indtage den bedste kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze bp

  Jeg ønsker at give denne til min mor. Min mor er den største kaffe elsker, så intet vil glæde mig mere end at kunne give den til min mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg vil ønske at kunne forære kaffemaskinen til min søde veninde Anna. Hun er et fantastisk sejt menneske, som virkelig fortjener en god kop kaffe! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Min dejligste mand skulle have den. Vi har sindssygt mange børn, og han får alt for få espressoer serveret. Han er så træt, er han. Han fortjener kaffekærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg ville forære maskinen til min søde søde mor. Hun har altid været af den overbevisning, at filterkaffe var det bedste – lige indtil hun fik en kop kaffe fra min egen nespresso maskine. Derfor ville det være en helt oplagt julegave til min mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Ihh det er da en lækker giveaway! Jeg vil give denne enormt lækre Nespresso maskine til min søde kæreste, som flytter ind i sin nye lejelighed, i februar. Han er selv stor fan af kaffe, og tror han ville sætte pris på kvalitet kaffe istedet for pulver kaffe, når han flytter.
  Synes det er fedt, at konkurrencen handler om at give end at få!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil så gerne forkæle min dejlige kæreste med den fine maskine, fordi han er manden i mit liv og fordi han elsker kaffe og nye ting til køkkenet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor egoistisk det end måtte lyde i tiden, hvor fokus er på at give; ville jeg forære maskinen til min roomie og mig selv. Efter vores egen kaffemaskine måtte lade livet har det været nogle kedelige uger med nescafé, som særligt her op til eksamensperioden bare ikke er det samme!
  -Hvis vi vandt, ville vi dog invitere familie og venner på god kaffe og derved alligevel sprede noget juleglæde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Min søde bedsteforældre. Min kære morfar har efter han er gået på pension ikke drukket kaffe, men efter han prøvede kaffe fra min nespresso er han begyndt igen. Han står altid klar med en hjælpende hånd, og derfor ville det være en perfekt måde at kunne give lidt igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Fogh

  Jeg ville forære Nespresso maskinen til min kære tvillingebror. Vi har boet sammen i 2 års tid, men nu flytter jeg snart ud af lejligheden, og tager derfor min kaffemaskine med, som han selvfølgelig har lånt. Derfor ved jeg, at han blive stjerne glad for at få en nespresso maskine, så han kan få den yderst vigtige morgenkaffe inden arbejdet – tilmed en lækker én;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Helt sikkert min kæreste – så den lidt trætte vintertid kan kureres med lækker kaffe! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Min kære kæreste fortjener en kop god kaffe hver morgen. Han har i et år nu levet med instant kaffe, fordi han bor alene og er studerende, hvilket ikke er de bedste forudsætninger for at få sig købt en god kaffemaskine. Når alt kommer til alt, så er en god kop kaffe altså afgørende for en god morgen og fortsat dag – og det vil jeg gerne give ham :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg ønsker at give den til min dejlige mor, som er den største kaffedrikker jeg kender! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bjerre

  Jeg har drømt om lige præcis denne nespresso maskine der kan lave americanos, og jeg drømmer om at blive den heldige vinder. Man må vel godt selvforkæles inden jul – og god kaffe er bestemt en kæmpe omgang selvforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville forære Nespresso Expert til min lillesøster og hendes kæreste som 1. januar flytter sammen i deres nye lejlighed! Den vil være den perfekte indflyttergave til dem, da de eeeelsker at drikke god kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna simper

  Min dejlige moster har altid tid til en god snak og en kop kaffe 😊 Hun er så sød og dejlig men er også alenemor og har ikke lyst til at prioritere god kaffe over at rejse hen min fætter så hun fortjener noget luksus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene H. Kristensen

  Jeg ville give kaffemaskinen til min søde kæreste Emil. Han skriver speciale i øjeblikket, og kunne godt bruge lidt ordentligt kaffe til at holde sig vågen på de mange, sene aftener der formentlig kommer til at foregå med opgaveskrivning næste tre måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Shit en lækker giveaway! Hvis jeg vandt, ville jeg forære kaffemaskinen til min veninde, der lige er flyttet i ny lejlighed med en af vores gode venner. De har kun nescafé, og planen var egentlig en julegave bestående af en ganske almindelig stempelkande, for at peppe fremtidige kaffedates lidt op ;-) men en sådan maskine ville være stadiet over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora

  Jeg ønsker at give Nespresso kaffemaskinen til min kære søster, som netop lige er flyttet i ny lejlighed. Er sikker på den vil glæde meget hos hende, da hendes budget ikke rækker til sådanne nogle lækre ting 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg vil forære Nespresso maskinen til min skønne søster, som er den jeg kender, der sætter mest pris på en virkelig god kop kaffe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie H

  Jeg ville forære maskinen til mine dejlige forældre. De ELSKER kaffe, og køber ofte nyt og anerledes kaffe med hjem fra andre lande. Derfor er de udentvivl de perfekte vindere af denne konkurrence! Og så vil jeg da også glæde mig til at smage kaffen når jeg kommer på visit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Jeg ville forære den til min gravide veninde, så hun altid har en kop kaffe til de trætte dage og lange gåture, når den lille er kommet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg vil forære mig selv den lækre Nespresso maskine, eftersom det ville være så skønt at have mulighed for at få en velsmagende, hurtig OG æstetisk kop kaffe hver morgen. Som studerende kan morgenerne være en smule pressede, særligt på tid, hvilket i værste fald har resulteret i, at jeg helt har glemt at indtage min højt elskede morgenkaffe! Det må nødigt ske igen.
  Derudover vil det naturligvis være alt for dejligt med en tidlig julegave – jeg tæller allerede ned :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg vil forære maskinen til min mor, som ikke kan starte dagen uden en kop kaffe – ej eller gennemføre den uden yderligere et par (eller mange) kopper.
  Hun er min helt – er der altid for mig i op- og nedture med stort og småt, og hun fortjener alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Til min skønne mor, fordi hun fortjener en ny kaffemaskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Rasmussen

  Jeg ville helt klart ønske at give den som en gave til min far. Det var ham der “lærte” mig at drikke kaffe og at elske smagen, samt den hyggelige atmosfære kaffe kan bidrage med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helena

  Jeg vil forære maskinen til min søde svigermor, nøj hvor hun fortjener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie da Silva

  Jeg ville forære den til min kæreste, fordi han altid beundrer min families kaffemaskine. Han elsker kaffe, og nu skal han til at flytte. Så det ville være den perfekte julegave/indflyttergave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Jeg vil forære den til min lillesøster, som netop har fået smag for en god kop kaffe, og det er en kaffedrikkende lærer som mig helt underligt stolt over! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Den vil jeg forære til min kære veninde. Vi er tit sammen hos hende, og hygger med kasse. Nu vil jeg gerne give noget tilbage til hende, eftersom jeg føler hun giver mig så meget. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SENGESÆT I HØR