LILLIS BARNEDÅB

GREEN MOBILITY

SPONSORERET AF GREEN MOBILITY: I lørdags skulle Philip og jeg til Næstved, for at hjælpe med klargørelse af lokaler og mad i forbindelse med Lillis barnedåb. I dén forbindelse havde vi allieret os med virksomheden Green Mobility, som er et koncept med delebil i københavnsområdet. Green Mobility tilbyder delevenlige, eldrevne bybiler – og da vi faktisk skulle et godt stykke ud af København, nemlig til Næstved, var vi lidt nervøse for præcis el-delen, fordi der jo er et stykke vej – men det lykkedes altså!

Konceptet er virkelig genialt, og det er i hvert fald ikke sidste gang, at Philip og jeg anvender Green Mobility til at komme rundt omkring – f.eks. når vi skal besøge hans mor på Frederiksberg, når vi skal i IKEA eller på museum. Man skal bare oprette sig via app’en”dinbybil” – og det bedste, af det hele er faktisk, at uanset hvor langt og meget, du kører, så bliver det altid maks 450kr. pr. døgn.

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, så I selv kan komme i gang med Green Mobility – rabatkoden er #kørdinbybilsommarie og skal anvendes i app’en “dinbybil” i app store. Rabatkoden udløber d. 31. december 2016 – så måske der er god mulighed for at køre hjem til jul i én af Green Mobilitys biler!

Følg med på Facebook her – og så vil jeg ellers bare anbefale jer at tjekke ovenstående video fra vores tur ud. Det var lige så sjovt, som det lyder – ha ha!

7 comments

 • rikke gade

  Hyggelig og underholdende vidoe! Hvor er Phillips jakke fra – den er super fed :D (tænkte mig at jeg kunne se min kæreste i den haha! )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Jeg går ud fra du skulle oplade i Næstved? Hvor lang tid og hvor mange kilometer kørte du i alt…og kørte du fx. 110 km/t på motorvejen, eller? Kunne Zoe’en klare det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det passede helt perfekt med tiden! Vi opladte ved Irma i Næstved. Jeg husker ikke præcis minutter og kilometer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  HVOR er din kærestes brillested fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  … og vigtigst af alt: det er en MILJØ VENLIG bil !!! :) (Elsker elbiler og det tror jeg også at klimaet gør)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLIS BARNEDÅB