TAKING OUT MY PYTHON DARLINGS

GET INSPIRED BY ANNA ENGSTRØM

20-årige Anna Engstrøm fra Helsingør arbejder til dagligt som PR assistent hos Noise PR, og har en minimalistisk, skandinavisk stil med fokus på rene linjer og god kvalitet – og så er hendes bedste køb nogensinde hunden Ingeborg:


anna1stue1

DIN STIL MED 3 ORD: “Simpel, afslappet, skandinavisk.”

HIGHSTREET: “Jeg er faktisk blevet ret stor fan af Gina Tricot her på det sidste. De formår virkelig at lave nogle styles som rammer tendenserne spot on, og som ikke mindst er billige! faktisk vil jeg vove at påstå at deres tøj er bedre end Zara. Deres t-shirts har en bedre pasform og deres skjorter krøller ikke nær så meget.”

sko

FAVORIT DESIGNER: “Phoebe Philo mestrer at lave de lækreste kollektioner for Céline år efter år, og så er jeg også ret stor fan af hendes egen personlige og afslappede stil. Derudover bliver jeg nok også nødt til at nævne Demna Gvasalia som jo bare laver de sejeste kollektioner for både Balenciaga og Vetements.”

NÆSTE KØB: “Jeg har forudbestilt 2 ting fra Mark Tans ss17 kollektion som jeg får hjem her meget snart. En hvid blazer i et Balenciaga-ish snit og en blå/hvid stribet silkekjole. Jeg kan næsten ikke vente, selvom det også kommer til at gøre lidt ondt i pengepungen.”

anna2

UNIFORM: “Min garderobe er egentlig ret simpel og består hovedsagligt af Nørgaards t-shirts, Levi’s jeans og et utal af blazere. Så du vil altid se mig iført et par jeans, en t-shirt med en blazer ud over og et par støvler – et outfit der passer helt perfekt til min travle hverdag der består af alt lige fra at være på farten, sidde ved computeren til møder med vores kunder, hvor man helst skal se lidt præsentabel ud.”

h

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Det er virkelig sjældent at jeg har tid til at gå i butikker herhjemme. Når jeg har fri fra arbejde om aftenen er de som regel ved at lukke… Jeg kan dog ofte se mig lun på et par sko i Kassandra, og så har jeg verdens bedste genbrugsbutik her i Helsingør, hvor jeg har gjort mig nogle af mine bedste køb.”

img_3137-kopi spisebord ikke-navngivet-1

INDRETNING: “Ret farverig i forhold til min påklædning. Mange spørger tit hvordan min kæreste har det med alle de lyserøde ting vi har i lejligheden, og det har han det faktisk overraskende fint med! Det hele startede med at han ville male vores spisebord lyserødt, dernæst fandt han en lyserød velour sofa og nu har vi også malet hele soveværelset lyserødt. Lige nu holder vi en lille pause fra det lyserøde og prøver at finde grønne, gule og blå ting som vi kan mixe ind i vores hjem.”

ikkeae-navngivet-1img_3333-kopi

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “En mavebluse! Jeg synes bare virkelig ikke at det er god stil at vise for meget hud frem! Jeg går faktisk efter reglen, at jeg kun må have 1 stykke tøj på ad gangen, der viser hud. Har jeg shorts på, vil jeg også altid have en langærmet overdel på.”

beauty

BEAUTY: “Jeg lidt af en problem hud, da jeg har røde plamager og blodsprængninger på mine kinder – derfor bruger jeg kun skånsomme beauty produkter. Cremen og ansigtsmisten fra Avene bruger jeg hver dag for at dæmpe rødmen. Dernæst bruger jeg mineral foundation og rouge fra Tromborg og lidt mascara efter humør. Mit favorit beautyprodukt er mine parfumer som jeg har købt i den sydfranske by Grasse. De dufter så dejlig frisk og rent og så er det også ret fedt at man ikke går rundt med samme parfume som alle andre.”

img_3220-kopi

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Det er lidt svært at vælge, da alle mine ting er valgt med omhug og efter mange overvejelser. Men jeg er nu altså ret glad for alle mine Céline sko og mine Balenciaga stiletter.”

INSPIRATION: “Jeg får allermest inspiration via Instagram. På det seneste har jeg fået øjnene op for en masse sydkoreanske profiler – de har virkelig fed stil derovre!”

img_3378

BEDSTE KØB: “Uden tvivl min hund Ingeborg. Ingen materialistiske køb har nogensinde givet mig så meget glæde i hverdagen som Ingeborg har. Min første hund Yrsa var desværre meget syg og kostede mig på 4 måneder omkring 30.000 kr. men ligegyldig hvor mange dyrlægeregninger jeg skal betale, er det stadig alle pengene værd.”

annaikke-navngivet-1

DRØMMEKØB: “Nu når der endelig er kommet Prada i København, kunne jeg godt tænke mig en ting eller to der fra.”

SE ANNAS BLOG HER, OG FØLG ANNAS INSTAGRAM HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Anna EngstrømKristian Hindø-LingsJulie NielsdotterCathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

2 comments

 • Frederikke

  Virkeligt godt indlæg! Ved du hvad genbrugs butikken i helsingør hedder? Jeg bor selv i nærheden af byen, og det kunne da være sjovt at se om jeg selv kunne finde noget 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor bor hun bare pænt!!
  Er vild med disse indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAKING OUT MY PYTHON DARLINGS