GREEN MOBILITY

GARDENIA 75 ÅR – DESIGNSAMARBEJDE

marie-2

SPONSORERET AF GARDENIA: BILLEDE AF KIA HARTELIUS

D. 15. december lanceres et nyt designsamarbejde mellem Gardenia og jeg, i anledning af deres 75 års jubilæum. I anledning af fejringen, har jeg, sammen med Katrine, Mie og Frede, fået lov til at tolke på én af deres første skomodeller – nemlig en klassisk sling-back, og givet den nyt liv. De andre piger har valgt en pump, som de har tolket på.

Min sling-back er lavet i hvid lak med sorte stikninger: En simpel, og alligevel cool og elegant sko, som går til det meste, og som jeg personligt elsker! Faktisk var det virkelig svært at lade dem stå hjemme, da jeg først havde fået skoen, mens designet endnu var “hemmeligt”.

Skoene kan købes fra D. 15. december i Gardenias butik på Gammel Kongevej, samt online.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN MOBILITY