LEATHER, MINISKIRT AND LONG BOOTS

DANSKE FAVORITTER

Jeg ELSKER dansk musik – og jeg elsker musik på dansk. Der sker noget mere magisk ved forståelsen og følelserne i lyrikken, når det foregår på mit modersmål. Herunder er nogle af de sange, jeg gentagende gange vender tilbage til:

Emil Kruse stiftede jeg bekendskab med gennem min veninde Shira, der gode venner med Emil. Dette nummer kan virkelig ét eller andet både lyrisk og stemningsmæssigt, som rammer perfekt både en mandag morgen og en fredag aften. Jeg elsker desuden hans nye album Slumromantiker.

Jeg ELSKER dette nummer – og selvom jeg opdagede det for mange år tilbage, vender jeg stadigvæk tilbage til det flere gange ugentligt. Szhirleys stemme er enormt delikat, og dette er, efter min mening, det bedste nummer, hun nogensinde har lavet. Teksten er easy, men let at relatere til – og så elsker jeg beatet.

Alle der har været forelsket, kan relatere til denne tekst, som er blandt de bedste tekster i dansk musik nogensinde – fordi den netop er så simpel, og derfor så ægte: “En, der hvisker mig øret, når jeg kommer for langt ud – en, der sparker til mig, når jeg bliver lidt for sløv – en, der protesterer, når jeg dominerer  – en, der gør mig jaloux, når jeg er lidt for sikker”. Jeg elsker Danser Med Drenge, og har kun gode minder fra deres musik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER, MINISKIRT AND LONG BOOTS