BLACK FRIDAY 2016 - LISTE OVER UDSALG OG RABATKODER!

ALL WHITE + 25% RABAT PÅ MINIMUM

img_2186-kopi

SPONSORERET AF MINIMUM: MINIMUM BUKSER 600kr. || H&M TREND SKJORTE || MARIE JEDIG X GARDENIA SKO

Jeg kan blive helt skræmt ved tanken om et helt hvidt outfit, fordi jeg som barn altid grissede mit lyse tøj til, før jeg nærmest nåede at iføre mig dette. Min pludselig trang til at hoppe i et helt hvidt outfit overdøvede forleden min frygt, og det gik faktisk over al forventning!

Jeg elsker disse suit-bukser i hvid, som sidder helt vildt godt – og som kan styles på et utal af måder.

Minimum har, i anledning af Black Friday, 25% rabat på ALLE varer i shoppen – disse bukser inkluderet! Se hele udvalget her.

2 comments

 • Mette

  Hej Marie,
  Jeg har længe tænkt på et indlæg som jeg synes ville være virkelig interessant fra din side; nemlig hvordan du finder på noget nyt du skal have. Hvor finder du fx kærligheden til den gennemsigtige Loewe Puzzle bag- er det fra en editorial- profil-en anden gennemsigtig ting som du associerer med denne .. eller HVORDAN finder du frem til det? “Nu er jeg hvid i dag”.. – hvordan? Jeg tænker du måske siger at- inspiration er allevegne-, men kunne det ikke blive et lille eksperiment, at du kortlægger hvordan du pludselig havner i en gul ting fra Benneton når du fx ikke har andet fra det mærke- og igen- hvor kommer den gule fra?? Jeg ved ikke om du forstår min ide, men jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare de- og synes det kunne være sejt at se lidt backstage på din beslutningsproces.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Mette,
   Det er faktisk et virkelig interessant spørgsmål! Næste gang, jeg køber noget lidt sjovt (os imellem, så endte jeg faktisk med at købe plastiktasken, haha), så skal jeg nok lave et indlæg med “vejen dertil”. For der løber jo i virkeligheden en lang tidslinje over perioden fra man spotter noget første gang, til reelt køb af et item.

   Mht. den gule Bennetton trøje – så er det faktisk også lidt en hyggelig ting: Først og fremmest, så elsker jeg gul – og har ledt efter flere gule sager at spice min garderobe op med. Min veninde Anne har længe fortalt, hvor vild hun var med præcis disse rullekraver kvalitet- kontra prismæssigt, og i Wien går vi derfor dérind for at kigge efter en ny farve til hende: Hun finder den gule frem, og henter mig med et “denne farve er lige os, skat!” – og hun havde fuldstændig ret. Derfor endte jeg med at købe den :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY 2016 - LISTE OVER UDSALG OG RABATKODER!