MIT EGET NEONSKILT

YOUR BOYFRIEND’S SWEATSHIRT

ikke-navngivet-1
SPONSOREREDE LINKS: MINIMUM SWEATSHIRT || LEVI’S JEANS || CÉLINE STØVLER || CÉLINE SOLBRILLER

Jeg stjæler gerne med arme og ben fra min kærestes garderobe, og min nyest fundne kærlighed går til denne grå hoodie, som er alt for stor til mig, men som netop derfor er perfekt i størrelsen. Denne er en large, og jeg har sat den sammen med et slidte jeans for at understrege det afslappede look. Jeg synes helt bestemt, at der er noget sexet og lækkert ved at putte mig ind i min kærestes tøj, og dufte til og af ham hele dagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT EGET NEONSKILT