BIG WATCH, CASHMERE AND VINTAGE

SOCIETY B

Som I måske har bemærket, er der sket sjove ting og sager her på bloggen: Jeg er nemlig blevet del af blognetværket Society B, sammen med en masse dejlige og cool typer! Alle bloggere i netværket har været med til at bestemme æstetik, idé og set up, og det er der, efter min mening, virkelig kommet noget sejt ud af. I forbindelse med det nye netværk, har jeg lavet denne præsentationsvideo – skudt af Thorbjørn Kragh og med musik af Elias Segujja.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG WATCH, CASHMERE AND VINTAGE