NOMESS IS A BEAUTIFUL MESS

THE NEW MULBERRY

mulberry

1. SKO || 2. TASKE || 3. TASKE || 4. STRIK || 5. STRIK || 6. NEDERDEL || 7. FRAKKE || 8. PUNG

Jeg elsker engelske Mulberrys makeover – og det var virkelig på tide, at der skete noget med brandet! Jeg har forelsket mig i hele det nye DNA, som er langt mere kantet og vovet førhen. Hvis man gerne vil være fashion forward, så tror jeg ikke, man går helt galt i byen ved at investere i én af Mulberrys nye klassikere. Ovenstående items måtte gerne flytte ind i min garderobe…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOMESS IS A BEAUTIFUL MESS