10 TING, VI HAR LÆRT AF SKAM

TEST AF SCHOLL GELACTIV INSOLES + GIVEAWAY VINDER

scholl

SPONSORERET AF SCHOLL: SCHOLL GELACTIV INSOLES 149kr.

Som jeg også skrev i indlægget her, har jeg, den seneste tid, testet Scholls nye indlægssåler Scholl GelActiv, og mine fødder har haft en fest. Særligt på længere ture, hvor jeg f.eks. går fra Nørreport til Christianshavns Torv for at mødes med min far, som arbejder derude, kan jeg mærke en forskel på mine fusser – og når man kommer hjem efter en lang dag, og tager skoene af, og er vandt til at føle stikken og træthed i fødderne, er forskellen stor.

Ideen var egentlig, at jeg skulle teste sålerne én enkelt dag, men jeg blev hurtigt så glad for sålen, at den faktisk er blevet fast inventar i et par af mine sko. Det er dejligt, når en kampagne her på bloggen udvikler sig til en reel kærlighedshistorie, hehe.

Jeg har også lovet at annoncere vinderen af min giveaway fra sidste indlæg, hvor jeg fik rigtig mange gode fortællinger fra hverdagen i kommentarfeltet – og vinderen denne omgang er Dorte Melgaard med følgende kommentar:

“Min datter, som er stor-læser af din blog, er lige flyttet til udlandet, og er blevet en vaskeægte storbyspige. Derfor går hun en hel masse kilometer fra uni, til møder, til arbejde, hver dag, og hun er UTROLIG dårlig til at passe på sine fødder, og vil altså hellere spadsere rundt i et par pæne hæle end de (mindre pæne) Ecco sko, hendes mor har anbefalet hende… Ja, ergonomisk korrekt er hun ikke. Jeg ønsker mig dem til hende!”

Tak for alles deltagelse!

3 comments

 • HS

  Må jeg spørge om det påvirker ens skostørrelse når man har indlæggene i? :) Det bliver ikke for trængt? Det har jeg nemlig oplevet med andre indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det synes jeg faktisk ikke. Men jeg har også meget smalle fødder fra naturens side af, så måske jeg derfor ikke oplever det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

   Tak for svar, jeg må prøve mig frem! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING, VI HAR LÆRT AF SKAM