DU VED, DU KOMMER FRA PROVINSEN, NÅR...

STYLING & THE STORY BEHIND: LILLI BAG

outfit1

INDEHOLDER SPONSOREREDE LINKS: 1. MARIE JEDIG X MARKBERG 1299kr. || 2. LOUIS VUITTON || 3. PRADA || 4. ETRO || 5. MARYAM NASSIR ZADEH

“Lilli Bag” er selvfølgelig opkaldt efter min niece Lilli My. Tasken er den mindre version af Guggenheim bag, hvilket selvfølgelig passer sammen med, at Guggenheim er opkaldt efter min søster – og at min søster er mor til Lilli. Tasken er det sidste produkt, vi lavede, og blev lavet med ideen om at kunne bruge designet fra Guggenheim tasken til en mere budgetvenlig og anvendelig skuldertaske til hverdags- og festbrug.

Da tasken, for mig at se, er den perfekte kombination af neutral og larmende, kan den egentlig gå til det meste, men jeg drømmer om at bruge den til en bytur sammen med et par seje jeans, en farverig strik, en taljeret, ternet frakke og et par klassiske pumps i matchende efterårsnuance.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DU VED, DU KOMMER FRA PROVINSEN, NÅR...