BEHIND THE SCENES: MARKBERG SHOOT

SE MIT KØKKEN!

Det har godt nok taget lang tid at blive færdig med indretning af min lejlighed: Jeg flyttede ind i december 2014, og udgangspunktet var nærmest lig nul. Jeg havde inden da boet sammen med min ekskæreste, hvor vi anvendte hans møbler, og jeg derfor forinden havde solgt mine egne. Løbende har jeg købt nye møbler, og har undervejs også måtte skille mig af med køb, jeg troede, var ideelle, men som enten ikke passede sammen med helheden, eller måske slet ikke var så ideelle alligevel. Nu er mit køkken så færdigt – og I skal selvfølgelig se det:

g1

Udgangspunktet i køkkenet var sådan set, at køkkenlågerne var afskyeligt grimme – så de blev malet hvide. Spisebordet er fra Handvärk, stolene er fra Knoll og lampen fra Akari.

img_7479-kopi

Spisebord fra Handvärk, spisebordsstole fra Knoll, “Diamond Chair” fra Knoll, gulvlampe fra Maison Charles, loftslampe fra Akari, kaktusser fra Kaktus Kbh, rammer fra Notre Dame, billeder af Lara Stone for System Magazine, printet i en printbutik, vase fra Louise Roe, tæppe fra ELLOS Home.

img_7482-kopi

“Diamond Chair” fra Knoll, gulvlampe fra Maison Charles, rammer fra Notre Dame, billeder af Lara Stone for System Magazine, printet i en printbutik.

img_7481

Stole af Poul Kjærholm, antikt bord fra Lauritz.com, vintage og Notre Dame vaser, rammer fra IKEA, plakater af Jean Arp, printet i en printbutik.

img_7480

Spisebord fra Handvärk, spisebordsstole fra Knoll, loftslampe fra Akari, ELLOS Home gulvtæppe, lænestole af Poul Kjærholm, antikt bord fra Lauritz.com, vintage og Notre Dame vaser, rammer fra IKEA, plakater af Jean Arp, printet i en printbutik.

22 comments

 • T

  Jeg tror mere det handler om at du indretter dig simpelt, med få markante og smukke møbler. Der er ingen overflod af “nips”, som man ellers ser overalt lige for tiden. Jeg synes bestemt ikke at det ser koldt ud, men mere enormt stilet med fokus på netop smukke og markante møbler. Jeg er lige omvendt, jeg har tusinde nipsting og i mit hjem er det de enkelte møbler der gør forskellen, men at de er sat sammen med en masse nips og pynteting. Jeg bliver helt enormt inspireret af at se hvordan du indretter dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har virkelig også måtte tage et seriøst nipsevalg gennem min indretning, for jeg havde VIRKELIG meget nips i min gamle lejlighed, og det stresser mig faktisk helt vildt. Jeg synes ofte, det tager fokus fra rummet, som er smukt i sig selv – men jeg har klart også mere nips i mine andre rum!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Virkelig fint fint hjem! Men hvor ville jeg ønske, du skiftede greb på dine køkkenskabe – de forstyrre mit øje, der hellere vil fokusere på dine lækre møbler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg kan nu meget godt lide dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dit spisebord!

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUKT! (og på ingen måde koldt…;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville nu ikke sige, at jeg synes det er specielt koldt, men det er nok fordi at det ligger så tæt op af min egen smag! Umiddelbart synes jeg det et meget stilfuldt! Jeg tror mange (mis)forstår ordet koldt og anvender det om alle hjem, som ikke er proppet til med genbrugsmøbler i den der retrostil, det synes jeg egentligt er en skam. Det handler om præferencer. For mig er det koldt, hvis det er helt spartansk indrettet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak, jeg er faktisk virkelig enig med dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • i

  Jeg kom lige til at tænke på…. jeg har lagt mærke til at folk oftere kommenterer på dine boligindlæg end dine outfitindlæg. Har du noget bud på hvorfor? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Fordi de er sjældnere, vil jeg helt sikkert mene. Og måske ikke lige så “udtalte”, som et outfitpost, der har været vist lignende i otte år her på bloggen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hold kæft hvor er det flot! Nok er det ikke det jeg ville putte ind i min lejlighed, men gud-ske-tak-og-lov for at vi ikke alle bor ens.
  Hele din ledighed er så gennemført og masku-feminint at det emmer af, at det er dig der bor der og at hver ting er valgt, fordi DU kunne lide lige præcis denne genstand.

  Jeg er vild med den pertentlighed, jeg føler der ligger bag og at hele lejligheden er et stort hjem. Dit hjem.

  PS ikke mindst dejligt at se hvordan man kan “redde” en leje-lejlighed, der ALTID skal have så pisse grimme køkkener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak, og det har du ret i – ligesom at man tolker stil og tøj forskelligt, er det samme historie med indretning :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Marie. Super flot som dit køkken er blevet! Jeg husker umiddelbart ikke der var klinker til at starte med – er det noget du har fået sat på efterfølgende. I så fald, hvor er de fra og er de muret op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! De var der faktisk fra start :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du afsinddig, hvor er det lækkert – diamond stolen er bare indbegrebet af rå industri og tøset spindelvæv i en; den har jeg altid været vild med (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nelle

  Det er virkelig gennemført og med så lækre møbler! Men må indrømme at jeg synes det er lidt “koldt” indrettet – måske dette bare er pga. overeksponeringen af billedredigeringen? Eller hvordan er din holdning til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak!
   Jamen, det ved jeg da ikke? Billederne er jo selvfølgelig lysnet, men hvis du med koldt mener “uden sjæl”, så er jeg selvfølgelig ikke enig, eftersom at jeg jo er glad for det. Gulve og vægge er skæve som bare pokker, og panelerne er originale og gamle, og det synes jeg da i hvert fald kalder på sjæl :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I

   Jeg synes også det ser lidt koldt ud, på den der chikke nordiske måde ;). Tror det handler om din monokrome indretningsstil, det skandinaviske efterårslys og din billedredigering. Jeg kan i hvert fald huske at du redigerede dine billeder endu koldere og skarpere for 1-2 år siden.
   Bare mit bud:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det har du måske ret i. Men jeg redigerer dem faktisk ikke koldere – kun lysere! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEHIND THE SCENES: MARKBERG SHOOT