FLASHER OF THE DARK

NORDEA BANKING DETOX EKSPERIMENTET – DEL 3

REKLAME I SAMARBEJDE MED NORDEA: For pokker, altså! Det har jo været den vildeste udfordring for mig, at slippe min bank i en uge, og derfor være fuldstændig “nøgen” uden kort, kontanter, hævninger eller overførsler. Hvis I endnu ikke har fulgt med i eksperimentet, kan I se de to foregående videoer herunder. Husk at se videoerne i HD!

Sidste del af projektet var særligt slemt, fordi jeg, på daværende tidspunkt, var ved at være godt træt af at undvære mit kort. Man glemmer virkelig, hvor stor betydning, det har, at have sin bank i ryggen i hverdagssituationer.

I den sidste video mødtes jeg med min veninde Alfie til frokost, hvorefter vi var ude og kigge i butikker. Allerede nu kan I måske regne ud, at særligt disse to situationer kan føre nogle dilemmaer med sig – men jeg havde heldigvis en særdeles tålmodig veninde med på slæb! Jeg synes egentlig bare, at I skal se videoen, og lade den tale for sig selv.

Jeg er desuden temmelig spændt på at høre om jeres egne tanker og holdninger til eksperimentet? Kunne I finde på at prøve samme udfordring af, og hvordan ville I selv have det, hvis al økonomisk frihed blev taget fra jer i en hel uge?


1 comment

  • Oda

    Synes det var riktig gøy å se på. Ser det er flere norske bloggere som har gjort det samme, men de har fått lov å bruke bankkortet til å ta ut penger i ATM. Synes du klarte deg veldig bra! Kunne absolutt hatt godt av å gjøre det samme selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLASHER OF THE DARK