TEST AF SCHOLL GELACTIV INSOLES + GIVEAWAY VINDER

NORDEA BANKING DETOX EKSPERIMENTET – DEL 2

REKLAME I SAMARBEJDE MED NORDEA: Som jeg nævnte i dette indlæg, er jeg bleve udfordret af Nordea til et “banking detox eksperiment”, der har betydet, at jeg har måtte leve uden bank i en hel uge. Det er der kommet tre videoer ud af, og denne video er nummer 2 i rækken. Hvis I ikke fik set første del af eksperimentet, vil jeg anbefale jer at læse om, og se den, i indlægget her.

Vi nåede hen til et tidspunkt på ugen, hvor køleskabet var tomt, og Philip var på kursus – så der skulle tænkes i alternativer ift. at få mad i kroppen. Jeg allierede mig derfor først med min far, og fik derigennem kørelejlighed til Holme-Olstrup, hvor mine forældre bor, og her fik jeg serveret mad i et par dage. Det er altid luksus at være på besøg hos sine forældre, og særligt, når økonomien kniber!

Da min søster og hendes kæreste muligvis skal flytte i hus, og det er mine forældre, der i første omgang skal tage lånet, kom vi desuden til at snakke om investeringer og lån. Jeg under virkelig den lille familie noget større at bo i og en have til min niece Lilli at lege i.

Det var desuden et tidspunkt i eksperimentet, hvor jeg godt kunne mærke, at det ikke var sjovt, at lade kortet blive hjemme længere. Jeg er forfalden til impulsshopping, og det er sikkert sundt for mig at undvære nogle af disse “hurtige fornøjelser” – men ikke at kunne købe en kaffe på vejen, at handle ind eller tage bussen, drev mig godt nok på nerverne.

Følg med i sidste del af eksperimentet, hvor jeg afslører, hvordan det hele er gået – og husk at se første del af eksperimentet, som jeg har indsat herunder. Og hey, husk at se videoerne i HD!

7 comments

 • Maria

  Hvor er dine tallerkener fra med ostemadden på? :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  I allerbedste Skam-farver <3 Forfanden hvor er du sød! Og hvor er Lærke fin! Og hvor er Lilli bare fucking nuttet! #godegener

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jaaaa, præcis <3 Og I know, hun er den søøødeste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hej Marie

  Hvor er din fine røde sweater (sidste scene af videoen) fra? På forhånd tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Kat – den er fra Mads Nørgaard :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde

  Hej Marie :)
  Hvor er den fine, fine zebra trøje fra, du har på helt i begyndelsen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST AF SCHOLL GELACTIV INSOLES + GIVEAWAY VINDER