THE FOREVER EVERGREEN CHELSEA BOOTS

NORDEA BANKING DETOX EKSPERIMENTET – DEL 1

REKLAME I SAMARBEJDE MED NORDEA: For et par uger siden sagde jeg, og et par andre influenter i Norden, ja, til en virkelig sjov, men også temmelig svær, opgave! Jeg valgte nemlig at deltage i et “bank detox eksperiment” i samarbejde med Nordea. Son titlen nok antyder, betyder dette, at jeg ikke har måtte bruge banken i en hel uge. Ingen hævninger, ingen brug af kreditkort – og ingen overførsler!

Det er der kommet tre videoer ud af, og det har virkelig været en oplevelse at filme, sammensætte til jer – og selvfølgelig at prøve at leve uden bank i en uge!

Første video kan I se herover, og her deler jeg mine tanker og forventninger til eksperimentet, sætter jer ind i de to første dilemmaer, jeg stødte på, under projektet (den ene omkring to go kaffe, og den anden omkring et tomt køleskab), og sidst, men ikke mindst, spørger jeg min kæreste Philip, hvad hans forventninger til eksperimentet er, og hvad han tænker omkring mit forhold til penge.

Jeg har aldrig lavet videoer før på denne måde, men jeg håber selvfølgelig, at I vil tage godt imod projektet her! Måske I også selv kunne tænke jer at tage en bank detox? I dare you.

Husk at se videoen i HD!

8 comments

 • mathilde

  Hej Marie!
  Hvor er den fine zebra-mønstret trøje fra, du har på i begyndelsen – den er så smuk! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er købt i en genbrug i Nice – desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie,
  Jeg ville bare lige høre, hvor den daybed der står for enden af din seng er fra?:) Den er super fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Rigtig fin video – og hvor virker Philip bare sød! Men jeg blev helt overrasket – har du virkelig ikke førhen sparret op/haft en opsparing? Forstår godt, hvis spørgsmålet er for privat til at svare på :) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Nikoline,
   Han er den sødeste – og tak! Jo, men da jeg tog lån til indskud valgte jeg at betale lånet hurtigere af, og derved “spare ned” i stedet for ar “spare op” i perioden. Så nu er der opsparing igen, men det er stadigvæk “bare” til uventede udgifter og hårde tider – jeg har ikke f.eks. boligopsparing, da jeg bor til leje og ikke regner med at flytte foreløbigt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fed video !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE FOREVER EVERGREEN CHELSEA BOOTS