MAYBELLINE MASTER STROBING STICK

MILKY MOMENTS

milkymoments

SPONSORERET AF MEJERIFORENINGEN: Der er noget med lyden, ikke? Ikke bare navnets bløde klang, men lyden af selve væsken, når den hældes fra karton til glas. Jeg taler selvfølgelig om mælk.

Jeg ELSKER mælk, og det har jeg gjort siden, jeg var barn, hvor sødmælk var en fast bestanddel af vores køleskabs indhold. Siden da er jeg gået hen til minimælk; og at drikke et sådan glas om morgenen er decideret luksus for mig.

Desuden er der noget dejlig nostalgisk, hyggeligt, trygt og rart forbundet med mælk for mig. Mælk minder mig om mit barndomshjem med rolige weekendmorgener, hvor mine forældre stod op før min søster og jeg, og klargjorde morgenbordet – altid indeholdende sprødt bacon, røræg, ristet rugbrød og mælk. Jeg forsøger selv at holde traditionen i live, og drømmer mig tilbage til familietid i barndommen uden stress og jag.

Det ærger mig egentlig; men ved, at der er delte meninger omkring mælk: Både fordi, vegetarisme er så meget oppe i tiden, og fordi mange voksne mener at lide af laktoseintolerance. Med al den dårlige omtale, synes jeg personligt, at mælk fortjener en smule kærlighed. Derfor er der intet, der afholder mig fra at drikke mælk, og fra at nyde mælken som en fast del af min daglige rutine; både i kaffen, i madlavningen – eller simpelt hen bare som en lækker drik om morgenen eller efter en bytur.

Mælk vil sandsynligvis altid være en del af min hverdag, og er for livet. I hvert fald herhjemme.

7 comments

 • Dorthe

  Rettelse: Som vegetar kan du godt drikke mælk. Det er os veganere, der ikke rør det, fordi vi ikke rør nogen former for animalske produkter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak for info – det vidste jeg faktisk ikke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Marie :-) Hvilket program bruger du til at redigere videoer i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Hvor er det fine porcelæn fra ? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAYBELLINE MASTER STROBING STICK