SPAR 20% PÅ FODTØJ - KUN I DAG!

ME & THE MET MIDSEASON SALE

Ikke-navngivet-1

SPONSORERET AF ME & THE MET: DESIGNERS REMIX NEDERDEL || DESIGNERS REMIX SKJORTE

At bestille en masse lækkert kluns og få leveret samme dag lyder næsten utopisk – men det er faktisk sandheden, når man handler hos Me & The Met. Bor du i Storkøbenhavn, leverer shoppen nemlig personligt – og gratis – på bestillingsdatoen.

Jeg har endnu engang fået æren af at dele en rabatode til Me & the Met med jer. Denne gang kan I spare 25% på deres midseason sale – I skal faktisk bare skrive rabatkoden midseason ved checkout. Udsalget begynder i dag, og varer frem til D. 16. oktober – så I skal være hurtige!

Jeg er her iført to favoritter fra Me & The Met, nemlig den fineste, gennemsigtige flæsebluse og en flagrende nederdel – begge fra Designers Remix, som er ét af de brands, shoppen tilbyder; sammen med bl.a. Ganni, Gestuz, Filippa K og mange flere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20% PÅ FODTØJ - KUN I DAG!