FRA CATWALKEN NED I MIN GARDEROBE (NÆSTEN)

MAYBELLINE MASTER STROBING STICK


SPONSORERET AF MAYBELLINE: Hud er virkelig det nye sort i brautybranchen. Hvor der i mange år har været fokus på særligt øjne og øjenbryn, ser jeg i hvert fald en kæmpe tendens i jagten på, og skabelsen af, den helt perfekte hud, lige nu – ikke mindst, når jeg selv er ude på fotoskydninger.

Smuk hud skabes gennem forskellige redskaber, og først og fremmest skal der en god foundation og concealer til, for at ensarte huden. Herefter vil jeg slå et slag for redskaber som contouring og strobing, som er nyere begreber i branchen. Førstnævnte har jeg testet gennem et Maybelline-samarbejde før, med produktet Master Sculpt i fokus – se selv her. Med counturing kan du definere og markere dit ansigt, og skabe de træk i ansigtet, du måske ikke nødvendigvis var født med, men som du altid ønskede sig, såsom høje og markerede kindben.

Strobing er den nye pige i klassen, som man hurtigt bør gøre sig venner med – det er nemlig det sidste, lækre touch, der gør hele forskellen. Jeg har fået til opgave at teste Maybellines Master Strobing Stick, som virkelig er lækker og let at bruge. Da jeg har spillet musical og teater i mange år, har jeg stiftet bekendskab med highlightning for længe siden, og det har virkelig gjort hverdagen lettere at kunne anvende et produkt særligt beregnet til strobing – endda i stickform:

Produktet er cremet, lækkert, og har en god shine, uden at skinne for meget. Sticken fåes desuden i flere forskellige farver, så du kan tilpasse efter hudtone og temperament, og jeg har valgt at anvende farven Medium Nude Glow. Jeg anvender strobing i T-zonen; pande, næseryg og hage, samt under og over kindbenene.

Det virker måske kompliceret – men det er overraskende let at skabe perfekt hud. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse – men se ovenstående video, hvor jeg fortæller om strobing og viser jer, hvor let, det er.

ikke-navngivet-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRA CATWALKEN NED I MIN GARDEROBE (NÆSTEN)