INTO THE WILD

LET’S TALK PANTIES

calvin

At man som kvinde får nedtur over at størrelser ikke passer, at man er vokset ud af sit gamle tøj, eller at ens bagdel synes stor i de nye jeans, er vist ingenlunde en overraskelse eller nyhed. For mig er problemet dog størst, når jeg shopper undertøj – og særligt trusser. For hvis jeg endelig finder et fint par, der sidder godt, så kan de på én eller anden måde skimtes gennem stramme bukser, eller ender, efter et par vaske, med at sidde og stramme ind på hofterne og skabe ucharmerende deller: De såkaldte “bollehåndtag”.

Jeg har fået nok, og har, af samme årsag, netop ryddet godt og grundigt op i min undertøjsskuffe, således at de trusser, der ikke sidder godt eller som er blevet grimme og forvaskede er røget UD. Og I burde gøre det samme omgående, for det føltes overraskende befriende.

Og så skal der jo nyt undertøj ind… Udover den klassiske Calvin Klein trusse, som jeg faktisk virkelig elsker, så har jeg fået mig en ny favorit: The Invisibles. “Usynlige” trusser uden syninger, som sidder helt vanvittigt godt, og som alligevel ikke dækker hele numsen. Med andre ord, så får man verdens pæneste bagdel uden at noget strammer – og uden at trusserne kan skimtes gennem tøjet! Og så er det faktisk også Philips favoritter på mig.

Dette er ikke engang en betalt reklame, bare en tip fra én kvinde til en anden. Livet er sgu for kort til dårligt undertøj.

CALVIN KLEIN “INVISIBLES” HIPSTERS 149kr. (sponsorerede links)

3 comments

 • Phie

  H&M laver en fantastisk kopi, jeg kan ikke huske prisen men mon ikke man kan få 3 par til samme pris som et par CK. Jeg bruger begge og synes også at H&M’s gør det fantastisk. De findes som ægte underbukser, som dem som er halvt på ballen og som lidt tyk g-streng. Det er mine y-undies :-)))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak for tip – dem må jeg tjekke ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Helt enig med at dem fra h&m er super til prisen. De er sømløse og fås både som hipsters og g-streng. De kommer i 2-pak til 80 kr, og fås i sort, hvid og nude. Har brugt dem de sidste par år som hverdagsundertøj. De sidder fantastisk, er usynlige under tøj (uden sømme får man ikke “panty lines”) og er meget behagelige.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTO THE WILD