THE PERFECT FALL WARDROBE:

LET OG LÆKKER ESPRESSO MARTINI

IMG_6640

Espresso Martini er ultimativt min foretrukne cocktail, når jeg er ude – og heldigvis har jeg fundet mig en kæreste, der gør det temmelig godt som bartender. I torsdags, da vi begge var færdige med at arbejde, diskede han f.eks. lige op med et par lækre cocktails, og jeg tænkte, at jeg ville dele en let opskrift på netop Espresso Martini med jer, bestående af:

4cl Kahlua, 3cl Bailey, 2cl vodka, 2cl mælk. Fyld op med kaffe og tilføj isterninger. Voilá!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT FALL WARDROBE: