HVOR BLEV "BLACKSTER" AF - OG HUSKER I DISSE 10 TING?

FRA CATWALKEN NED I MIN GARDEROBE (NÆSTEN)

img_8640-kopi

SPONSOREREDE LINKS: ASOS BUKSER 400kr. || ASOS BLAZER 850kr. || MADS NØRGAARD STRIK || CELINE STØVLER (lignende) || LOUIS VUITTON TASKE || ASOS ØRERINGE

Jeg ved godt, at jeg efterhånden har sagt det en del gange – men herregarderoben er altså et fantastisk sted at søge inspiration. Jeg fandt f.eks. dette armygrønne jakkesæt i oversize fit (jep, det er nemlig lige præcis dét, jeg også nævnte her) i ASOS’ herresektion. ASOS‘ egen linje laver nemlig jakkesæt til herre i alle størrelser, hvilket giver os kvindfolk mulighed for virkelig at stjæle igennem fra herresortimentet!

Efter at have forelsket mig i jakkesættet fra Célines SS17 kollektion, som, udover sandsynligvis at være svinedyrt, endnu ikke er på markedet, besluttede jeg mig hurtigt for at lede efter et tilsvarende hos mine highstreetfavoritter ASOS, som sjældent svigter, når det kommer til nye, hurtige og budgetvenlige fund.

Nu mangler jeg så bare en rød taske, så outfittet spiller 100% – måske denne?

8 comments

 • Xenia

  Hej Marie, hvilken størrelse bruger du ca i bukserne for at få dem til at sidde i taljen? Har du et bælte eller noget andet i, som ikke lige kan ses? (: Vi er nogenlunde samme størrelse, så satser lidt på at dine mål er de rigtige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den mindste af herrestørrelserne. Og nej, den et faktisk bare så lille, at den passer. Alle mål er faktisk oplyst på siden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ej et fint sæt!
  Hvilken str. har du sættet i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak! Bukserne er i mindste størrelse, blazeren i næst-mindste :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rita

  Kan du fortælle mig, hvilket kamera du bruger? Dine billeder sker altid så skarpe ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det her er bare min iPhone 6 Plus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rita

   Fedt! Tak for svar. Gælder det også dine andre billeder?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   For det meste, ja – ellers er Get Inspired By indlæggene skudt med min fars Canon 600D :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR BLEV "BLACKSTER" AF - OG HUSKER I DISSE 10 TING?